30 Day Colon Cleanser

Tutustuin erään ystäväni kautta jokin aika sitten Lauraan, joka työskentelee kauneushoitola Dui Clinicissä ja sain testattavaksi paria eri ravinnelisää, näihin kun aina kovin hurahdan! 😉 Lauralla on itsellään näistä omakohtaista kokemusta ja kertoikin, että kyseessä on tuote joka on hyväksi lisäravinteena kaikille, eikä vain esimerkiksi laihduttajille.

Colon cleanserilla on todettu olevan lukuisia terveysvaikutuksia, kuten erilaisten vatsa-oireiden lisäksi apu migreeniin, allergioihin ja iho-ongelmiin.

Näitä myy esimerkiksi luontaistuotekauppa Life ja Stockmannin luontaistuote-osasto. Lähiaikoina huomasin myös Sokoksen ottaneen näitä valikoimiinsa. Halusin kirjoittaa Colon Cleanserista, koska koin itse sen loistavaksi tuotteeksi yleisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen!

Tuoteperheestä löytyy myös tuo 30days-laihdutusvalmiste, jonka sain myös testiin, vaikken nyt väitäkkään millään tapaa laihduttavani tai kokevani sitä tarpeelliseksi. Tuotteen on todistettu tehoavan parhaiten nimenomaan vaaralliseen vatsarasvaan tehostaen ruoansulatusta ja vaikuttaen myös immuunipuolustukseen, sekä kuona-aineiden poistumiseen, joten kyseessä ei ole ainoastaan painoon vaikuttava valmiste. Tabletit otetaan kahdesti päivässä, kaksi aamupalan jälkeen ja toiset kaksi illalla illallisen jälkeen. Colon Cleanseria taas otetaan 4 tablettia iltaisin, jolloin se vaikuttaa yön yli. 30days-kuurista lisää tietoa täältä!

Tietoa Colon cleanserista lainattuna täältä:

”MITEN 30DAYS COLON CLEANSER TOIMII?
30Days Colon Cleanser sisältää magnesiumia, C-vitamiinia ja bioflavonoideja ainutlaatuisessa suhteessa.

Magnesium tunnetaan suolistonpuhdistajana jo yli 100 vuoden takaa. C
–vitamiini on vahva antioksidantti, joka suojaa soluja vanhenemiselta
myös suolistossa. Bioflavonoidit aktivoivat verenkiertoa sekä
edesauttavat suoliston kosteustasapainon ylläpitoa ja pitävät siten
ulostemassaa kosteana.

Colon Cleanser vaikuttaa siis monitahoisesti:
* kosteuttaa ulostemassaa
* puhdistaa suolistoseinämien plakkia ja helpottaa siten suolistoa työskentelemään kuten sen pitääkin
* vapauttaa peptidejä, jotka kosteuttavat suolistoa ja aktivoivat sen motoriikkaa
* vapauttaa suolistoon happea, joka heikentää hiivan pesimistä limakalvoilla

VATSAN JA SUOLISTON HYVÄ TOIMINTA ON KEHON TÄRKEIMPIÄ TOIMINTOJA
Niiden tehtävä on huolehtia kehon ravinnon, vitamiinien ja
mineraalien saannista sekä huolehtia siitä, että kuona-aineet poistuvat
kehosta. Vatsan ja suoliston toiminnan merkitys on huomattava myös
immuunipuolustuksen kannalta, joka tarkoittaa sitä, että jos sinulla on
hyvä immuunipuolustus, et sairastu infektiotauteihin, kuten flunssiin –
niin helposti.

Suuri osa ihmisistä ymmärtää jo sen tosiasian, ettei
monipuolisestakaan ravinnosta saa tänä päivänä riittävästi vitamiineja
ja hivenaineita ja ottavat säännöllisesti lisäravinteita, mutta vain
harva tietää, että ne eivät imeydy, jos suolisto on täynnä kuonaa. Kun
näyttelijä legenda John Waynelle tehtiin ruumiinavaus, havaittiin, että
hänen suolistossaan oli 20 kiloa kuona-aineita.

AUTTAA UMMETUKSEEN JA RIPULIIN
Suuri osa hyvinvointimaissa elävistä ihmisistä kärsii ummetuksesta. Pääsyyt siihen:
* roskaruoka
* runsas lääkkeiden käyttö
* vähäinen liikunta

Ummetus, allergiat, finnit, nivelkivut, migreeni, fibromyalgia – jopa
korkea verenpaine johtuvat hyvin pitkälle kuona-aineiden kertymisestä
kehoon. Hyvin moni koekäyttäjä kertoo saaneensa näihin ongelmiin avun käyttämällä 30Days Colon Cleanseria säännöllisesti.”

Olen aikaisemmin käyttänyt paria eri detox-tuotetta ja voisinkin hieman vertailla kokemuksiani niistä tähän Colon cleanseriin.. Detox-kuurin aikana olen usein huomannut, että se toimii aikalailla vain ”tyhentävänä”, enkä oikeastaan huomannut yhdenkään detox-kuurin jälkeen muuta vaikutuksia, kun aineenvaihdunnan kiihtymisen. Colon cleanserin käytön ohella olen kuitenkin huomannut, että esimerkiksi vatsa on ollut tasapainoisempi, ikään kuin maitohappobakteereja syödessä. Myöskään tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa, että joutuisi ravaamaan pissalla kahdesti tunnissa, kuten detox-kuurin aikana.
Tietenkin detox-kuurilla ja tällä on hieman eri vaikutustavat, Colon Cleanserilla on todettu olevan vatsan hyvinvoinnin lisäksi vaikutus myös mm. allergioihin, migreeniin ja ihon hyvinvointiin. Kaikenkaikkiaan huomasin ensimmäisten parin viikon aikana lähinnä yleisen hyvinvoinnin lisääntyneen, olo oli kevyempi ja energisempi, mikä varmasti johtuu kuona-aineiden poistumisesta ja siitä, että ravintoaineet ja vitamiinit kenties ovat imeytyneet paremmin kuurin aloittamisen jälkeen. Suosittelen tätä tuotetta todella lämpimästi ja voin kertoa, että aion jatkossakin ostaa tätä säännölliseen käyttöön! 🙂 Vaikka kyseessä onkin 30päivän kuuri, on tuote soveltuva ihan jatkuvaankin käyttöön. Neljän tabletin päiväkäytöllä 30days ja 30days Colon cleanser riittävät siis kuukauden kuuriin, hintaa tuotteilla on myyntipaikasta riippuen noin 30euroa.

Ainiin! Ja kun NeuLashistä aina kysellään, en ole tosiaan ennen tätä tiennyt yhtään paikkaa Helsingissä, joka Neulashiä jälleenmyisi (Neulashillä on kuulemma aikamoiset kriteerit sille, kenelle tuotetta annetaan myyntiin), mutta tosiaan Dui Clinicistä on tätä ripsiseerumia siis mahdollista ostaa! Samalla välttyy myös postikuluilta, jotka tulee tilauksiin Neulashin omilta sivuilta tilatessa 🙂

6 vastausta artikkeliin “30 Day Colon Cleanser”

  1. Munkin tekis aina mieli kokeilla kaikkia tollasia, mutta en sen jälkeen mitä kuulin avomieheni isältä (joka on lääkärinä toiminut jo 40 vuotta). Nykyään enää ei potilailta kysytä, että mitä lääkkeitä he käyttävät vaan heiltä kysytään, että mitä luontaistuotteita he käyttävät. Niissä on niin paljon kaikkia tuntemattomia aineita, eikä kukaan ole oikeasti tutkinut niitä. Kyseinen lääkäri neuvoo välttelemään ihan kaikkia luontaistuotteita.

    1. Aijaa :O Mutta harvoinhan tämmöisissä ns. tunnetuissa tuotteissa mitään on, vaikka onhan uutisissa ollut näistä ulkomaalailta tilatuista tuotteissa, joista on paljastunut sisällöstä vaikka mitä. Itse luotan kyllä aivan täysin tuotteisiin, joita Suomessa kaupoissa myydään, ulkomailta en lähtisi tilaamaan 🙂

  2. Hmm, mun mielestä noiden tablettien ainesosat ei kyllä vaikuttaneet mitenkään erityisen puhdistavilta, noissa yrttiuute-ravintolisissäkin kaksi ensimmäistä ainetta on lisäaineita? Ennemmin luottaisin esim. MethodDrainen tuotteisiin joiden tuotteet ei vilise noita lisäaineita. :S

    1. MethodDraine oli kyllä ok, kun sitä oon kolmesti aiemmin käyttänyt ja kyllä sillä sai hyvän "puhdistuksen", mutten huomannut sen vaikuttavan sitten muuten vatsan hyvinvointiin. Tuo alempi taitaa olla se "laihdutusvalmiste", ylemmässä, Colon Cleanserissa, joka on se varsinainen puhdistaja on ensimmäisinä aineina magnesiumi, (lisäaine) ja askorbiinihappo. Itse en tosin ole näistä niin perillä, mutta tuosta 30days-valmisteesta en ole niinkään vielä huomannut tuloksia kun ei ole varsinaista tarvetta laihtua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.