Terkkuja Tallinnasta!

Terveisiä Tallinnasta, eilinen kierreltiin kekkereissä ja tänään olisi tarkoitus heittää ainakin pieni shoppailukierros hotellin vieressä Viru-keskuksessa ennen laivan lähtöä takaisin kotiinpäin. Aivan mahtava miniloma kerrassaan!! 🙂 Nyt jatkan kuitenkin aamupalan sulattelua tässä mun hotellihuoneen jättisängyllä neljän tyynyn päällä, kyllä ois kelvannut majoittua tänne Nordic Hotel Forumiin vielä muutamaksi yöksi! 😉 En saa puhelimella edelleenkään siirrettyä kuvia bloggeriin (blaah), mutta instagramiin ehdin eilisestä illan mittaan lisäilemään kuvia, nimimerkki siellä on siis se iines edelleen. Nyt pakkailemaan!

2 vastausta artikkeliin “Terkkuja Tallinnasta!”

  1. oon menossa kolmen viikon päästä samaan hotelliin, millanen aamupala?:) ootko tyytyväinen hotelliin?

  2. Hotelli oli aivan super ja aamupala myös! Aivan loistavat huoneet ja ihana sijainti, ilmainen nettikin löytyi! Suosittelen lämpimästi!! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.