Pastellisia kesäfarkkuja

Mulle ilmestyi äsken Facebookin etusivulle Nellyn ilmoitus uusista Nelly Trendin pastellifarkuista, joten oli aivan pakko vinkata asiasta täällä ihan vain siksi, että tuo kuva oli niin söötti! Oon ostanut tänä keväänä ja kesänä ihan kiitettävästi kaikkea pastelli-ja neontavaraa, joka näkyi aika selkeästi mun viikonlopun asuissakin 😀

Turkoosit kesäfarkut multa jo löytyykin (ne taannoin Tukholmasta ostetut
Zaran), samoin nudet kesäfarkut ostin jo maaliskuussa Heathrown Zarasta (oon varmaan unohtanut esitellä ne täällä), mutta pastellisen pinkit olisi vielä hakusessa! Nuo Nellyn
voisivat olla aika varteenotettava vaihtoehto 😉 Kaikki Nelly Trendin pastellifarkut löytyvät täältä! Ainiin ja tällä hetkellä kaikista yli 50euron tilauksista saa kaupan päälle 7euron lahjakortin, jonka voi hyödyntää seuraavaa tilausta tehdessä.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.