Arvotaan Aussieta!

Aussien suosituimpia hiustenhoitotuotteita on nyt saatavilla myös matkakoossa! Nämä pikkupullot ovat näppäriä eteenkin näin kesäisin lomareissuilla, kun voi pakata sen ison pullon sijaan mukaan minikoon, joka riittää juuri sopivasti loman ajaksi. Näiden minituotteiden suositushinta on 5euron paikkeilla (per pullo) ja ovat ostettavissa Stockmannin, Sokoksen ja Anttilan tavarataloista. 
Mutta asiaan… Sain arvottavaksi lukijoiden kesken kolme Aussien matkakoko-settiä, jotka sisältävät kosteuttavan Miracle Moist shampoon ja hoitoaineen, sekä rakennepaikkaavan 3 Minute Miracle-hiusnaamion. Lisäksi jokaisen setin mukana tulee myös Havaianasin varvassandaalit, joten tulen utelemaan voittajilta myös kengännumerot! 😉

Osallistua voit kertomalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mitä sinun kesäsuunnitelmiisi kuuluu. Muistathan osallistua arvontaan nimimerkillä (eli jos osallistut anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki) ja ilmoittaa kommentin mukana myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyttä.

Aikaa osallistua on torstaihin 5.7.2012 klo 23:59 saakka ja aika alkaa NYT!

137 vastausta artikkeliin “Arvotaan Aussieta!”

 1. Kesäsuunnitelmiin kuuluu ystäviä, mansikoita, skumppaa, piknikejä, auringon palvomista, ja ennen kaikkea narun raikua ja ihania hetkiä!

  -Nuppunen
  luumu_88@hotmail.com

 2. Kesäsuunitelmiini kuuluu työnteon lisäksi ruisrock, paljon auringonottoa ja uimista sekä mökkeilyä.:) Paljon aion viettää aikaa myös kavereiden kanssa, koska syksyn koittaessa meistä kaikki lähtee vähän eri suuntiin. Kengän koko: 40

 3. Kesäsuunnitelmat on lähinnä töitä.. töitä.. töitä.. aijoo! Lisää töitä. Oon niin naimisissa kesän työpaikkani kanssa, että huh huh.. Ja aina ku on vapaapäivä, ni ulkona sataa tai muuten vaan huono sää 🙂 mutta, enpä anna sen lannistaa. Nyt viikonloppuna on Summer uppi ja en oo kerrankaan töissä, ni tää viikonloppu taitaa olla kesän kokokohta.

  rii-nusnus@hotmail.com

 4. Vietän niin paljon aikaa kuin mahdollista perheeni ja ystävien kanssa ja elän jokaisen aurinkoisen päivän täböillä. Näin siksi, että ensi kesän vietän ulkomailla opiskellen! Jalkani on kokoa 39. emppuliisan@suomi24.fi

 5. Oletko muuten huomannut että osoite "it-aint-hard-to-tell.com" ei ohjaudu oikein sivullesi -www.alkuiselle?

  1. Ensimmäinen kunnon kesäloma neljään vuoteen, joten vietän kesän ihan rentoutumisen merkeissä! Toivottavasti auringosta nauttien 🙂
   Kengän koko 37
   Tiina
   tiina.l@hotmail.com

 6. No nyt tulis palkinto tarpeeseen! Kesäsuunnitelmiin kuuluu pohjarusketuksen hankkimisen lisäksi jatkuvaa työntekoa ja odotusta… Elokuun lopulla lähtö Thaivaaseen neljäksi viikoksi! 😉 hypermario1@hotmail.com

 7. Kesäsuunnitelmiin kuuluu matkoja, matkoja ja matkoja; niin paljon kuin vain aika ja varakkuus sallii! Toivottavasti myös aurinko suvaitsee osallistua suunnitelmiini!

  mivah@suomi24.fi

 8. ooh, kesäsuunnitelmat, ne ovat loputtomat 😀 Mutta okei palataan maan pinnalle ja teen töitä, töitä ja lisää töitä, ja siinä välissä aijon ottaa rennosti, nauttia kesästä, syödä jäätelöä ja vähän lisää jäätelöä, matkustella niin kauvas kuin vapaassa viikonlopussa ehtii ja elokuussa on oikeasti lomaa ja sitten ajon kyllä ehdottomasti matkustaa jonnekin ulkoisille maille joten matkakoon pullot olisivat enemmän kuin tervetulleita 🙂

 9. Mun suunnittelemat jutut on lähinnä jo tehty eli käynyt Lintsillä, Oulun seudulla ja kaverin synttäreillä, mutta vielä olisi tiedossa toiset syntymäpäiväjuhlat ja ehkä toinen reissu Oulun seudulle. Toivottavasti pääsisin myös shoppailemaan, koska pitäisi ostaa vielä jotain kesävaatteita sekä urheiluvälineitä. Kesäsuunnitelmiin kuuluu myös hieman takapihan laittoa sekä remppaa myös sisällä. Tosin kumpikin taitaa olla vähän ikuisuusprojekteja.

  completelylacking[at]gmail.com

 10. Mulla ei ole hirveästi mitään erityisiä suunnitelmia kesälle, mutta perjantaina menen pariksi päiväksi Summer up -festareille, jonne vielä on kengät hakusessa (ja toinen havainaissini on kadonnut…) ja majoitukseen matkakoossa olevat parhaat shampoot olisivat täydelliset 🙂

  jenskudaa@windowslive.com

 11. Heti kun koulu loppui matkustin Norjaan kolmeksi viikoksi, ja nyt olen töissä elokuun puoliväliin, jonka jälkeen lähden kaverini kanssa käymään Roomassa:)

 12. Heinäkuun 20. päivään saakka mun kesäsuunnitelmiin kuuluu lähinnä töitä, mutta sen jälkeen mulla alkaa ihan oikea loma! Alkulomasta suuntaan Liettuaan parin päivän visiitille 🙂 taijjja@hotmail.fi

 13. Tämä olisikin loistava palkinto ja sopisi kesäsuunnitelmiini 🙂 Jään neljän viikon kesälomalle perjantaina ja heti alkuun suuntaan pitkäksi viikonlopuksi Amsterdamiin, jee! Lomalla olisi tarkoitus ottaa osaa muutamiin polttareihin ja suunnata Lappiinkin reiluksi viikoksi. Kotisänkyä en tule lomani aikana näkemään kuin parina yönä, joten matkakoot olisivat todellakin tarpeen 🙂

  heidimaria.saarinen[at]gmail.com

 14. Mun kesä menee ikäväkseni töissä, mut viikonloppuisin oon ajatellut rentoutua 🙂

  tittin_elamaa AT luukku.com

 15. Kesäsuunnitelmiin kuuluu toivottavasti kaupunkiloma heinäkuussa ja rantaloma elokuussa. matkatkin on jo varattu, mutta flunssa ei hellitä millään joten saa nähä millainen tästä kesätä tulee! shampoot olis jees, mahtuis enenmmän shoppailuja sit laukkuun:)
  maijja_n@hotmail.com

 16. Oon töissä nyt pari viikkoa ja sitten vaan lomailen ja rentoudun ja juuri ennen koulun alkua lähden viikoksi tanskaan 🙂 siinäpä ne suunnitelmat olivatkin 😀
  nette.l@live.fi

 17. Kiva arvonta!

  Omat kesäsuunnitelmani koostuvat tänä vuonna aika pitkälle pelkästä työnteosta eli kovin pitkiä pätkiä ei lomailla ehdi. Onneksi on pitkiä viikonloppuja jolloin pääsee toivottavasti nauttimaan lämpimistä ilmoista ja auringosta. 🙂

  Email. sanna.ojalehto@gmail.com

 18. Haaveissa olisi ulkomaanmatka, mutta siihen ei taida riittää rahat 😀 Suunnitelmissa on siis pienemmällä budjetilla, mutta tiedossa on piknik parhaan ystävän kanssa, sekä myös matka Pohjanmaalle sukulaisten luokse 🙂 Siihen reissuun Aussien mini hiustenhoitoaineet olisivat täydelliset!

  -Raining Diamonds

  paparazzi2@luukku.com

 19. Suunnitelmissa töitä, töitä ja töitä.. nyyh. Mulla on vain viikko lomaa, ja sen kulutan paijaamalla koiraa sen leikkauksen jälkeen.. sain onneksi leikkausajan juuri sille viikolle. Noh, aina koittaa ensi kesä ja Loma 😉

 20. Kesäsuunnitelmiin kuuluu lähinnä töitä, mutta mikäs siinä, syksyllä kun lähden sitten vähän pidemmälle reissulle. Opiskeluvaihto Englannissa odottaa! Töiden lomassa pyrinkin ottamaan kaiken irti Suomen kesästä ja halimaan poikaystävää, kavereita ja perhettä mahdollisimman paljon. 🙂

  vilmakom@gmail.com

 21. Tähän mennessä kesää olen ehtiny jo mökkeillä ja sen semmoista. Työt on oikeastaan ainoa varma asia mitä tiedän tänä kesänä vielä tapahtuvan. Tottahan toki perustoimet kuten grillaus, uiminen ja veneily kuuluvat asiaan 🙂

  kristiinas92@hotmail.com

 22. Lomani alkaa vasta 30.7 ja olen viimeksi viime vuonna pitänyt viikon lomaa (!) tätä se työpaikan vaihto teettää 🙂 Eli LOMAN TARPEESSA olen ollut jo pitkään. Onneksi lomani alkaa jo 29.7 kun aamulla lennän Rodoksen lämpöön kahdeksi viikoksi, tätä on odotettu sitten viime kesästä asti…loppulomalle ei ole suunnitelmia, tuokoon tullessaan sitten mitä tuo 😀 Mutta rantalomaan sopisi myös uudet Havaianas-sandaalit altaalla ja ympäristössä tassutteluun, kokoni on 36.

 23. Kesäsuunnitelmat koostuu töistä ja syksyn suunnittelusta, kun korkeakouluhaku ei mennytkää niin kuin piti:( Onneks mukaan tälle kesälle mahtuu myös serkkuni häät joita pääsen parin viikon päästä juhlimaan:)

 24. Suunnitelmiin kuuluu aika pitkälti vaan töitä, mutta elokuun lopussa odottaa matka tukholmaan ja Coldplayn keikka!! Noi putelit ois aika buenot sinne!

  Sumppa (sumppa12@luukku.com)

 25. Mikäs sen mukavampaa, kuin työnteko! Ja raskas työ vaatii raskaat huvit. 😛 No talvella on sitten mukava lähteä jonnekkin lämpimään. 🙂

  t. Hanna

  hanna_o_@hotmail.com

 26. Suunnitelmissa töitä hela sommaren. Pakko jaksaa paahtaa köyhänä opiskelijana! No, on mulla onneks ruhtinaalliset 6 palkallista lomapäivää, joista puolet vietän mökillä ja loppupuoliskolle vois suunnitella jotain kivaa esim. laivareissun muodossa!

  -sni
  skr104(at)gmail.com

 27. Kesään kuuluu töitä (ja rahhaa!), shoppailua, kavereita…vanhoja ja uusia, aurinkoa, rannalla hengailua ja paljon grilliruokaa 😀

 28. Suurin osa kesäsuunnitelmistani on jo ohi, mutta vielä olisi tiedossa sukulaisissa käyntiä sekä mahdollinen reissu Hankoon 🙂 jos opiskelupaikka heltiää niin myös muuttopuuhia.

  epsanen@gmail.com

 29. Mun kesäloma menee töissä. Ennen kun pitää palata takas koulunpenkille mulla on kaks vapaapäivää, jee! Onneks viikonloput on olemassa, jolloin kerkeää vähän nauttia kesästä ja hyvästä seurasta tekemällä ei mitään niin ihmeellistä. 🙂
  Mun kengänkoko on varmaan vähän enemmän 37 kuin 38, mutta jompikumpi!
  jettapeipi@hotmail.com

 30. Kesäsuunnitelmiin kuuluu mökkeilyä, auringosta ja ystävien seurasta nauttimista, terdeilyä, reissu Barcelonaan … kaikkea ihanaa rentouttavaa tekemistä!:)

  – emilla –
  emilla@luukku.com

 31. Loma meni sohvalla maatessa ja jäätelöä syöden =) Nyt kun aurinko paistaa, niin paljon mökillä oleilua, uusien perunoiden syömistä, lisää jäätelöä, paljon hymyä ja toivottavasti paidattomien miesten tiirailua.. 😛

  – Marjo (marjo_e_s@hotmail.com)

 32. Töitä lähes koko kesä ja sen jälkeen pitäisikin päntätä syksyn ylioppilaskirjoituksiin. Siinä ohella on tarkoitus kuitenkin nähdä ystäviä, ottaa aurinkoa ja muutenkin nauttia kesästä. Ja istua terasseilla nyt kun on ikääkin siihen puuhaan:)

  janniii@wippies.fi

 33. Pakko osallistua, kun olen miettinyt sekä Havainas- sandaalien että Aussien naamion hankkimista 🙂

  Mun suunnitelmissa on nauttia kesäisestä Jyväskylästä niin paljon kuin mahdollista treenaten, ulkoillen, löhöillen, lukien ja kaupungilla hengaillen. Lisäksi olemme miettineet pikareissua Tukholmaan sekä päivän visiittiä Porin Jazzeille. Toivottavasti vaan tulisi nyt ne kunnon helteet, niin tuntuisi ihan kunnon kesältä 🙂

  Sähköposti: heatnblog@gmail.com

 34. kesäsuunnitelmiini kuuluu lähinnä töitä ja syksyllä sitten alkaa opinnot yliopistossa :> joitain pieniä reissuja olisi kuitenkin tarkoitus tehdä, kuten viikonloppu tukholmassa tyttöjen kanssa 🙂
  annika-k@luukku.com

 35. Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu reissu Rodokselle(ois aika passelit noi matkakoot sinne;) äipän kanssa,grilli-iltaa jengiläisten kanssa sekä rannalla loikoilua ja kaikkea muuta rentouttavaa.

  justmystyle@hotmail.fi

 36. Töiden tekoa heinäkuun puoleen väliin saakka ja sen jälkeen alkaa kunnon lomailu! Suunnitelmissa ainakin poikaystävän kanssa matka tallinnaan, koska muuhun ei ole tällä hetkellä varaa:D

 37. Rannalla löhöilyä (jos ne helteet vihdoin koittais) ja heinäkuun puolivälissä parin päivän mittainen Tallinnan reissu olis suunnitteilla. 🙂

 38. Heinäkuun loppuun töitä niska limassa, mutta onneksi elokuussa koittaa loma! Silloin löllitään viikko Alanyassa ja sen reissun jälkeen pieni ranskanbulldoggin pentu Elmo saapuu mullistamaan meidän perheen arjen kotiin 🙂

  Kesäterkut Iinekselle!

  Heidi
  heidiruokonen@hotmail.com

 39. Suunnitelmiin kuuluu rentoilua, miehien metsästystä, auringon mahdotonta palvontaa, juhlimista ja vähän töitäkin ;)loppukesästä jos lähtis pyörähtää ulkomailla! Ihana kesä!! <3

 40. Kesäsuunnitelmiin kuuluu rusketus ja Qstock =)

  hanne
  (hanne.korhonen@hotmail.com)

 41. Niin kun monella muullakin täälä, myös mulla kesä kuluu kyllä suurimmaksi osaksi töiden parissa.. Onneksi elokuun alussa on vielä tiedossa laatuaikaa poikaystävän kanssa Red hot chili peppersin keikalla Tampereella! 🙂

  heli_pih@hotmail.com

 42. kesäsuunnitelmiin kuuluu rentoa mökkeilyä,liikaa herkkuja ja tietty ripari 🙂 vielä ei ole kesätöitä mut pitää nauttia nyt kun toivottavasti ens vuonna asia on toisin:)
  ainii ja kengänkoko olis 37 jos arpaonni suosis;)
  jumpsu-@hotmail.com

 43. Kesäsuunnitelmiin kuuluu työnteko, tavaroiden pakkaaminen ja muuttaminen pääkaupunkiseudulle (HURJAA) ja vielä ennen uuden koulun alkamista jotain rentouttavaa ehkäpä kylpylää! 🙂
  veequ@luukku.com

 44. Kesäsuunnitelmana on ollut tähän asti ottaa lepoa ja nähä kavereita ja niin oon tehnytkin, ja tuun varmaan tekemään jatkossakin! Tosin tässä kuussa on nyt parit festarit (summer up & wanaja) joihin menen vähän tuulettumaan ja mulle tuli just pariks viikoks hoitoon koira jonka kanssa touhuan tässä 🙂 En oo kyllä käynyt kesäloman aikana vielä ollenkaan rannalla, joten tässä kuussa sekin pitää toteuttaa :O

  jnet@wippies.com

 45. Kesäsuunnitelmiin kuuluu matkata koti-Suomeen neljäksi viikoksi ja siellä vain lomailla rennosti ja pitää myös ylioppilasjuhlat, ylioppilaaksi nimittäin pääsen vasta tällä viikolla.

  kengän koko 38
  sankku93@luukku.com

 46. Kesä suunnitelmissa olis 3 viikon päästä omat häät että muille reissuille ei aikaa ole lähteä sen vuoksi 🙂 Tänään sokoksella katselin noita purkkeja mutta sinne vielä jäi, tulis kyllä niiin tarpeeseen 🙂 kengän koko 39.

  tuopeh@hotmail.com

 47. Suunnitelmiin kuuluu Tammerfestiä, töitä, töitä ja elokuussa Rodos ja palmut ja kuuma aurinko ja merivesi! Sen vuoksi nuo matkakoot oliskin oivia lisiä mun matkalaukkuun! 🙂

 48. Töitä, töitä… Mutta viikonloput on mun! = lenkkeilyä hittimusiikin kera, mahdollista aurinkoa, jäätelöä ja paksu kirja. 🙂

  -jenn

 49. Kesäsuunnitelmiin kuuluu aikalailla pelkästään töitätöitä, mutta se ei haittaa, kun pääsin niin mahtavaan duuniin 🙂 Lisäksi festarointia elokuussa!

  leimar@luukku.com

 50. Suunnitelmiin kuuluu uimista, ikeassa käyntiä, shoppailua, hieman kesätöitä ja ystäviä:) haluaisin kyllä pitkästä aikaa käydä lintsillä jos vain kerkeän!

  roosaheartit@hotmail.com

 51. Kesällä otan aurinkoa, teen kesätöitä mansikoiden kanssa ja nautin hyvästä säästä kavereitten kaa silloin ku sitä on ! Kengän koko on 36 🙂
  Nipa : nipaelisabet@gmail.com

 52. Tähän mennessä kesääni on kuulunut vain löhöilyä, mutta loppukesän suunnitelmiin kuuluu pari reissua ulkomaille, YO-kokeisiin lukemista ja toivottavasti vielä paljon juhlintaa ja kavereita!

  katyusha-@hotmail.com

 53. Kesäsuunnitelmissa töiden lisäksi aurinkoisia viikonloppuja, mökkeilyä, kavereita, shoppailua, urheilua, mansikoita ja jäätelöä<3 Lomailemaan ei valitettavasti ehdi.
  elinap88 (at) hotmail.com

 54. Mun kesäsuunnitelmat on kerranki erilaiset kuin aikaisempina kesinä (töitätöitätöitätöitä), sillä töitä on vain 3 viikkoa! Muuten gradua ja oleskelua, ah, parasta 🙂 Toivottavasti myös vielä jokin pieni kesälomareissukin "mahtuu" kalenteriin 🙂 -Cal (cal_1@windowslive.com)

 55. Kesäsuunnitelmiini kuuluu yksinkertaisesti nauttia elämästä! 🙂 Tehdä töiden lisäksi niitä juttuja, joista tykkään ihan superpaljon: treenata, ottaa aurinkoa, viettää aikaa hyvässä seurassa…

 56. Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu mm. ristiäiset, polttarit, häät, särkänniemi tai linnanmäki, paljon extempore-iltoja ystävien kanssa esim. jokilaivoilla jne… 🙂

  emmi12345@gmail.com

  Terkuin, Emppu

 57. Kesä menee tienatessa,jotta kesän lopulla ja syksyllä pääsee Turkkiin 2kk viettämään lomaa 🙂 I<3turkey

 58. Kesäsuunnitelmiini kuuluu paljon paljon töitä! Onneksi se loma kuitenkin odottaa Elokuussa ja sitten tiedossa mökkeilyä ja toivottavasti reissu jonnekkin pidemmällekkin 🙂 sanna-pekkinen@hotmail.com

 59. Töitä enää, loma meni jo 😀 Ja sit jos sais kavereiden kaa aikataulut mätsää niiin hengailua vapaapäivinä.

  tannttu(at)luukku.com

 60. Kesäsuunnitelmiin kuuluu niinkin jännää kun töiden tekoa 😉 Opiskelijana täytyy painaa kesälläkin.. 😀 Mutta ehkä johonkin väliin mahtuu myös joku pieni kotimaan matka ja ystäviä tietysti.

  jeveliina@suomi24.fi

 61. Töitä ja töiden perään töitä! Lomat jo takanapäin. Kesäjuhlia, patiota, Qstockia ja Rotuaari Piknikiä mahtuu kuitenkin mukaan. 🙂
  -Rode (martikainen.roosa@gmail.com)

 62. Mä lomailin viime kesänä ekaa (ja vikaa) kertaa 7 palkallista lomaivikkoa. Tää kesä meneekin sit duunin parissa, mutta tykkään työstäni kummallisen paljon ja viihdyn toimistolla kepeesti kymmenen tuntia päivässä. Kesälomaviikon palaminenkaan ei haitannut. Outoa. Noh, ehkä loppukesästä (lue: syyskuun puolessa välissä) pidän lomaviikon ja viimeistään sillon lähden jonnekin vaikka äkkilähdöllä! ..Tai ainakin keväällä sit! Haha, eei naurata enää. 😀

  manna.annaa(at)gmail.com

 63. suunnitelmissa olisi mahd paljon kotimaan kiertelya :>

  F1030(at)jamk.fi

 64. Olisikin lomaa, koko kesä menee melkeen töissä. Jos jostain koitan vääntää pienen hetken vapaa-aikaa niin aijon viettää sen ystävien kanssa ilman sen suurempia suunnitelmia. Liika suunnittelu on vaan stressaavaa, extemporee ideat on parhaimpia.

  Edde
  eddenmese@hotmail.com

 65. Kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä,töitä ja töitä! Ahkeran työrupeaman jälkeen elo-syyskuussa aattelin kuitenki varata äkkilähön lämpimään 🙂 Koko kesän kestävää työrupeamaa piristää kuitenki viikonlopulla saapuva pieni koiruus.. <3

  Elluska
  elsbe@hotmail.com

 66. mun kesäsuunnitelmiin kuuluu, runsas auringonotto, uiminen, kavereiden kanssa hengailu, kesäöinä valvominen, syöminen (;D), juhliminen, sporttailu……….mutta kaiken esteenä on TYÖT… 8h päivässä töissä sisätiloissa…NOoOT..:D

  nettanettanetta@luukku.com

 67. Kesäsuunnitelmiin kuuluu lähinnä selvitä kesästä, uudesta työstä ja sen aiheuttamista uusista haasteista! Mikäli töiltä vapaa-aikaa liikenee, on ohjelmaa jo tiedossa omat ja muutaman ystävän tuparit, muutaman synttärijuhlat ja piknikillekkin pitäisi ehttiä!

  lainekrista1@gmail.com

 68. Tänä kesänä on tullu jo juhlittua lakkiaisia ja piipahdettua etelän auringossa, Bulgarian Nessebarissa! Viikko siellä teki niin hyvää kaiken juhlastressin jälkeen! Tällä hetkellä oon Tukholmassa töissä ja mun työt loppuu vasta heinäkuun lopulla 🙂 Elokuun alussa suunnataan perheen yhteiselle lomalle Naantaliin, joka on aivan mahtava kesäkaupunki!! Kannattaa käydä siellä jos et oo vielä ollu 🙂

  pinski@varty.fi
  T. Pinski

 69. Kesäni menee lomaillessa koska en saanut kesätöitä. Maanantaina tuli myös tieto AMK:sta etten päässyt opiskelemaan. Nyt sitten mietitään kuumeisesti mitä syksyllä tekisin. Mutta aikaa vietän tänä kesänä paljon synnyinkodissani maalla, kalastelen, teen pihatöitä ja maalailen. 🙂

  sharon_wt@suomi24.fi
  – T

 70. parhaimpana suunitelmana varmaan muutto, mutta odotan innolla myös summer uppia! töitä onkin tiedossa melkein koko kesä, niin löhöily jää vähän vähemmälle 🙂 rakastan noita hiusjuttuja niin paljon, mutta liian hintavia mun budjetille 😀
  Heidivain@mymail.fi (38)

 71. Mun kesä on hyvin pitkälti töitä, töitä ja vielä kerran töitä. Ensi viikolla olisi seitsemän päivää putkeen kello 15-22.30, ihanaa.. NOT. Ja kirsikkana kakun päällä olisi tuo oppari, jota olis pakko saada tehtyä nyt kesällä, jotta syksyllä ei huku hommiin. Ja arvata saattaa että sitä en ole tehnyt ollenkaan.. 😀 Nukkuminen on kivempaa kuin litterointi!

  mirmakel (at) gmail.com

 72. Kesään kuuluu töitä ja töitä sekä elokuun alussa tapahtuva muutto! Mutta toivonmukaan kesä yllättäisi minut myös jollakin kivalla seuralla ja tapahtumilla ja toivon että voin "juhlia" siis viettää aikaa edes synttäreilläni jonkun kanssa. 🙂
  om93080 (ät) uta.fi

 73. Kesällä lojutaan auringossa kamujen kanssa, kierretään parit festarit ja nautitaan elämästä! Pikku Italianreissu mahtuu mukaan myös 😉

  mona.skarp (a) gmail.com

 74. moikka!

  oltiin juhannus himoksella ja se tais kyllä olla tän kesän kovin juttu:) loppukesä menee töissä ja rannalla. käydään myös muutamilla festareilla ja tietty terassilla.

  kengänkoko 39.

  roosah-@hotmail.com

 75. Vietän nyt ekaa kertaa neljään vuoteen kesälomaa kesällä ja ruhtinaalliset 6 viikkoa. Aikasemmin opiskelujen takia pitänyt lomat syksyllä tai talvella ja sillon on ollut ihana lähteä reissuun. Oon niin fiilareissa siitä että en ole vietä tehnyt mitään lomasuunnitelmia, mökille ja reissuun, ei vielä kohteesta tietoa.

  emmis at live piste fi

 76. Mun kesä menee lähinnä lomaillessa ja salilla käyden:) Ei kuulosta kummoiselta, mutta ihan luksusta on minulle 🙂 Hyvää kesää!!

  -Leeenuli

  lenu.leino@gmail.com

 77. Mun kesä on mennyt kesätöissä suurimmanosan mutta aijon nauttia loppukesällä auringosta, hyvästä ruoasta, kesävaatteista, ja jos lähdetään poikaystävänkanssa risteilylle ja ylipäätään lomasta !

  -roosa.hytonen@hotmail.com

 78. tää oon mun ensimmäinen kesä ihan oikeissa töissä, joten ne on nyt mulle aika iso osa suunnitelmia, eikä niitä isompia hauskoja juttuja sit oo niin paljon ku ennen! loppukesän suunnitelmiin kuuluu mökkeilyä raippaluodossa mahtiporukalla ja pieniä päiväreissuja ympäri eri kaupunkeja ja kyliä kamujen kanssa. =)

  joanna_93_@hotmail.com

 79. Kesäsuunnitelmiin kuuluu pari pientä viikonloppumatkaa. Muuten kesä menee töitä paiskien.

  @-osoite löytyy tuolta profiilista 🙂

 80. Mulla on koko kesä vain töitä ja vielä vähän lisää töitä. Pitää myös kovasti yrittää hankkia uutta työpaikka sillä elokuussa on muutto takaisin kotiseudulle 🙂
  Profiilisissa email-osoite.

 81. Kahden viikon lomani olen jo pitänyt, joten kesä sisältää lähinnä töitä. Onneksi viikonloppuvapaat on vielä olemassa! Ne aion viettää rannalla löhöillen ja uiden, sekä festareilla olis tarkoitus käydä.

  minddu6@hotmail.com

 82. Lomani alkaa reilun kahden vkon päästä, joten töitä tulee siihen saakka paiskittua. Mutta aijon kyllä silti nauttia kesästä joka ainoan hetken, kun sitä on ja on vapaa-aikaa!!! :> Joten aijon viettää ystävien ja perheeni kanssa aikaa (varsinkin monien sellaisten kanssa, ketä ei niin usein näe välimatkojen vuoksi), toivottavasti tulee paljon aurinkoisia jä lämpimiä päiviä, niin voin käryyttää nahkaanikin ja tietty paljon hyvvää ruokaa,jäätelövä,juomapuolta unohtamatta pieniä sihautteluja silloin tällöin!;D Varsinaisen lomani aikana aijon ottaa mahdllisimman rennosti ja yrittää olla stressaamatta yhtikäs mistään ja mennä kok lomani (3vkoa) niin fiilispohjalla kun ikinä pystyy,eli ei voi tietää mihin sitä mahtaa joutua kun yllytetään tarpeeksi!:D Viroonkin olisi tarkoitus lähteä shoppailureissulle! Mutta sellaista kesää ja lomaa olisi tarkoitus viettää ja nautiskella täysillä! ^^

  Huippu mukavaa kesää sinullekkin!!!!:>

  -Hanna-

  bergmann.hanna@gmail.com

 83. Mun kesäsuunnitelmat meni valitettavasti aivan uusiksi 22.5 kun jouduin isoon jalkaleikkaukseen. Kaikki reissaamiset sai jäädä, ja suunnitelmista tärkeimmäksi nousi toipuminen ja kuntoutuminen. Aion ottaa kesän aivan rauhassa, viettää aikaa blogien, hyvän kirjallisuuden, elokuvien, perheen ja ystävien parissa.

  hattaraablogi@luukku.com

 84. Kesäsuunnitelmiin kuuluu matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla, parilla festarilla käynti, mökkeilyä, lukemista, löhöilyä 🙂

  jaqcueline01(at)yahoo.com

 85. Mun kesäsuunnitelmat on aikalailla lomailla. Ohjaan lapsille kolme kennelliiton koiraleiriä ja muuten otan vaa rennosti. Oon myös tehny 14-vuotiaasta asti kaikki kesät ja talvet (koulun ja urheilun ohella) töitä ja nyt tuntu etten yksinkertasesti jaksa enää painaa hommia. Näinpä kituuttelen pienellä rahalla, mutta saapa ainaki nukkua ja nauttia elämästä 🙂

  laura_simola@hotmail.com

 86. Kesäsuunnitelmiin kuuluu töitä töitä ja töitä. Onneksi kuitenkin minua on siunattu 2 vk kesälomalla, josta meinaan repiä kaiken irti! Tarkoituksena olisi mökkeillä, ottaa aurinkoa ja laittaa asioita järjestykseen, sekä surkutella inttileskeyttä. Kengän koko 39.

  milla.a@hotmail.com

 87. Viime kesän olin kokonaan töissä ja kesähelteet menivät täysin ohi. Tämän kesän siin nauttia lenkkeillen, reissata ympäri suomea, fiilistellä, leipoa muffinsseja ja tehdä kärrynpyöriä rannalla ystävien kanssa.
  hedaparvi@gmail.com

 88. No valitettavasti koko kesä menee töissä. Suunnitelmissa kuitenkin myös terassilla istumista ja piknikillä käyntiä. koko 38. sm92755(at)uta.fi nim. Sue

 89. Kesä menee töitä tehdessä, mutta tarkoituksena olisi päästä kuitenkin ainakin Päijänne-risteilyllä käymään. Lisäksi tietysti lenkkeilyä, grilliherkuista nauttimista sekä vesileikkejä tyttöni kanssa. Kengän koko 38 ja sposti jenni_nenonen@hotmail.com

 90. Tänä kesänä mulle ei tapahdu oikein mitään, sekä mun että poikkiksen olkapää leikattiin kesäkuun alussa ja kantositeillään kummatkin heinäkuun loppuun asti, elokuulle on uskaltanut tehdä varovaisia suunnitelmia. Toistaiseksi päivät koostuu pienistä kävelyistä, kokkailusta ja leffoista. Iltahulinoihin ei voi mennä ettei tuu tönityksi ja lääkepöpperössä menee kavereiden jututkin aika ohi 😀 Kovasti suunnitellaan ensi kesän pyöräilyitä ja kanoottivaelluksia kyllä 🙂 Siro jalkani on 40 🙂

 91. Auringonotto, veneily ja festarit, niistä saa aika kivan kesäpaketin kasaan 😛 Tosin mun kohdalla tää arskailu on toivotonta, oon maannut n.6 tuntia päivässä auringossa joka ikinen aurinkoinen päivä tänä kesänä- ja olen edelleen kalpea kuin mikä 😀 Ei tartu ei, vaikka oon vetänyt porkkanoita ja kapseleita naamaan. Mikä lie iskenyt meikäläiseen!

  Tää kesä menee työttömänä, mutta koitan ottaa sen positiivisesti ja keksiä kaikkea hurjan hauskaa pienen budjetin tekemistä! Tärkeintä on kuitenkin hyvä seura ja rento kesäfiilis 😛

  Nenna,
  minuhno@gmail.com

 92. Mun tän kesän suunnitelmat on töitätöitätöitäjatöitä. Onneks kerkiän ennen koulun alkua käydä parin viikon verran reissaamassa Californiassa ! Sinne ois aika kätevä ottaa tommoset matkakoot shampoosta ja hoitsikasta mukaan, kuten myös Havaianasit ! Kengänkoko on 37-38. Oon tosi arka kokeilemaan uusia tuotteita, vaan pitäydyn aina niissä tutuissa ja turvallisissa, joten tollaset pikkupurkit ois aika kätsyjä tutustuessa Aussien tuotteisiin! 🙂
  -sennni
  sesbe@suomi24.fi

 93. Mun kesään kuuluu vielä äkkilähtömatka etelään ystävän kanssa ja pari pientä keikkaa ja retkeä. Sitten alkaakin jo (uudet) työt, joita vähän odotankin!

  neela1@luukku.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.