Lauantain asu

Pyörin eilen illalla myöhään yöhön sängyssä saamatta unta ja aamulla näin puolihereillä unta, että kello on jo ties kuinka paljon, katsoin kelloa ja…no olihan se jo seitsemän. Toisaalta tänään on niin paljon hommaa, että oli ehkä parempikin nousta jo ajoissa, että ehtii. 
Tilasin uuden kahvikoneen (siitä lisää myöhemmin!), joka pitäis myös noutaa postista. Pitää vain yrittää ensin henkisesti ja fyysisesti valmistautua siihen 7kg paketin kantamiseen. Tilasin Kallion kirjastoon myös pari kirjaa, jotka pitäisi käydä jossain välissä noutamassa, että saisi taas pari sivua teoriaa eteenpäin. Toi mun lähdemateriaalikasa kyllä vaan kasvaa kasvamistaan.. Eipä voi ainakaan sitten syyttää, että olisi lainattu vain sitä perus Riitta Viitalaa 😀 Hitaasti ja varmasti hyvä tulee! Tällä hetkellä odottelen vastauksia kyselylomakkeeseen, joten en vielä pääse kunnolla itse tutkimusosan kimppuun.
Tällä asulla lähdettiin Tallinnaa kohti lauantaina..

Suihkin edellisellä iltana ekaa kertaa talven jälkeen itseruskettavaa ylävartaloon, kun en muka ollut vielä tarpeeksi tumma jo ennestään. Jokatapauksessa aamulla kyllä väriä piisasi, vaikka kävin vielä suihkussakin 😀 Ton mekon löysin viime viikolla, kun kävin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kiertelemässä Ginalla, hintaa oli muistaakseni 19,95 tai ainakin jotain sinnepäin.

 Mekko ja vyö, Gina Tricot / sandaalit, Rebecca Minkoffin, tilattu Shopbopista


Näitä mekkoja oli muuten kahdessa sävyssä, pohdin ensin ton vaalean ja semmoisen tumman välillä, jossa noi kuviot oli mustalla pohjalla. Lopulta päädyin siis tuohon vaaleaan. Kerrankin sopiva mekko noiden mun sandaalien kanssa!

Ja epäonnistunut kellon esittely 😀

Nyt väsäämään aamupala-smoothieta ja hommiin, tein eilen ihan kamalan listan tälle viikolle asioista, joita täytyy saada aikaiseksi ja oon saanut vasta kaksi asiaa viivattua yli (toinen niistäkin oli tiskaus, hahah!). Ja ylihuomenna pitäisi jo viimeistään lähteä taas Jyväskylään hakemaan Bixu kotiin mamman luo!
Ps. Pilvetön taivas, YAY!!

6 vastausta artikkeliin “Lauantain asu”

  1. Anteeksi mutta alat olla naamasta vähän oranssinsävyinen, en tiiä käytätkö itseruskettavaa, mutta ehkä kannattaisi vähän vähentää 🙂

    1. En tiedä luetko postauksien tekstit, mutta kuten tuossa kerroinkin, niin tuli tosiaan ekaa kertaa talven jälkeen laitettua itseruskettavaa ja itsekin totesin, että meni melkoisen tummaksi 🙂 Kuvissa se väri usein vielä korostuu.

  2. Hei ja kiitos ihanasta blogista!! Vaikutat aidolta ja iloiselta ihmiseltä! Minusta on mahtavaa lukea opparisi etenemisestä kun minulla on itsellänikin se tässä työnalla! Kirjoita jatkossakin työsi etenemisestä, se antaa samalla minullekin intoa tehdä omaani! 😀

    1. Voi kiitos ihanasta kommentista <3 joo täytyy kirjoittaa, kunnes taas pääsen täysillä sen pariin heti kun on vastaukset kyselyyn kasassa! Ihanaa kesän jatkoa sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.