Kelloja, kelloja, kelloja..

Selailin pitkästä aikaa vähän ahkerammin nettikauppoja ja yllättäen ajauduin taas vaihteeksi minnekkäs muuallekkaan kun kelloja ihailemaan ShopBopiin kellovalikoimaa.. Yritän nyt pitää pientä ostolakkoa (varsinkin näiden kellojen suhteen), mutta saahan sitä aina katsella! 😉 Aina sillon kun ei varsinaisesti saisi mitään ostaa, löytää ja haluaa tottakai sitten vaikka mitä. Vaikka olenkin aika tiuhaan tahtiin kuluvan vuoden sisällä kelloja pois myynytkin, niin pitää yrittää toistaiseksi pärjätä noila mitä löytyy jo ennestään..

Mun siskolla on tismalleen tämä tai ainakin lähestulkoon sama Michael Korsin malli, ostettu tosin jo yli 5vuotta sitten, mutta näköjään kyseessä on ihan pysyvä malli. Harvoin tulee käytettyä asusteissa ruskeaa, mutta kyllä tämä mullekkin kelpaisi..

Tämä Korsin sama malli löytyy multa jo kultahopeisena Miamin reissulta, mutta rakastuin aivan täysillä tähän uuteen monimetalliseen versioon! Mun tosiaan pitäis säästää siihen Rolexiin ja oonkin vatvonut täällä, kuinka en osta enää yhtään ”halpiskelloa” ennen sitä, mutta tän kanssa meinasi ihan tosissaan pettää itsekuri! 😀 Eikö olekin ihana?! (Tähän perään vielä 172838 huutomerkkiä..)

Huomasin muuten myös, että tuota Marc By Marc Jacobsin Henry Glitziä löytyy taas valikoimista! Itselläni tosiaan tuo kultainen löytyy jo ennestään, mutta varsin ihana on myös rosekultainen versio 😉

Rakastuiko kukaan muu tuohon monivärimetalliseen Korsiin?! Aloin taaaas ihailemaan sitä, 
täytyy vissiin sulkea välilehdet, etten enää vahingossakaan sitä tuijottele!

4 vastausta artikkeliin “Kelloja, kelloja, kelloja..”

  1. Arvaappa mitä kelloa piti mennä shopbobin sivuille tsekkaileen kesken postauksen luvun 😀 Minäkö aattelin että en ostais tuommosta ollenkaan niin eih, mitä sitä ollaankaan tekemässä… Blogit saa aina mun pään käännettyä yllättävän helposti 😀

  2. Ihan mahtavia nuo kaikki kellot 😛 Itse hankin juurikin tuon toisena olevan kellon mallisen, mutta kokonaan hopeisena ja olen kyllä aivan rakastunut siihen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.