Kissyjen varastontäydennys Vol 2

En nykyään mene enää Nellyn sivuilla muualle, kun suoraan brändisivuilta Dr.Denimin sivuille ja Kissyjen tilannetta kyyläilemään 😀 Pinkit Kissythän olivat jossain vaiheessa loppu, mutta nyt niitä löytyi näköjään taas kaikissa väreissä ja uutena värinä olivat tulleet nuo tummansiniset Plentyt! Ja perusmustaakin löytyy taas kaikkia kokoja, hyvä kun Nelly on tajunnut näköjään vihdoin hamstrata näitä kunnolla varastoon! 😀 Edelleen.. neonväriset Kissyt ois suorastaan siunaus..tai pastelliset ♥
Oon sen biljoona kertaa näistä jauhanut täällä, kuinka Kissyt ovat ainakin maaimankaikkeuden parhaat housut jne, jne, mutta ajattelin silti vielä valaista materiaalista näin yleisesti. Kyseessä eivät siis ole perinteiset ”jäykkäkankaiset farkut”, vaan enemmänkin trikoolegginssien ja farkkujen sekoitus. Tuo kangas joustaa todella paljon, jonka vuoksi onkin hyvä valita mahdollisimman pieni koko, jotta malli pysyy käytössäkin napakkana! Kun tavalliset farkut haluaa päivän päätteeksi yleensä vain heittää nurkkaan ja laittaa päälle olohousut, niin nämä ovat kyllä poikkeus, koska venyvän kankaan ansiosta olo ei tule tukalaksi, eikä nappia tarvitse alkaa aukomaan, vaikka olisi suuremmankin aterian nauttinut 😀 Noita mustia oon sen vuoksi hamstrannut niin paljon, koska ne on käytännöllisimmät ikinä. Oon käyttänyt mustia Kissyjä hienommissakin tilaisuuksissa juhlavamman topin kanssa ja ihan töissä blazerin kanssa, samoin sitten ihan vapaa-ajalla hupparin kanssa.
Koko Kissy-valikoima (muitakin värejä oli näköjään näiden lisäksi) löytynee täältä!
Pinkit täältä!
Mustat täältä!
Mulla on edelleen muuten pari kertaa käytetyt mustat Plentyt (xs) kaapissa, joista voin luopua edullisesti, jos halukas ostaja löytyy! Oon vaan kokenut, ettei noi korkeavyötäröiset ole mun vartalolle sopivat, vaikka monet suosivat juuri niitä Kissyjen sijaan. Eräs lukija näistä viime kuussa laittoikin jo kommenttia, mutta unohdin aluksi vastata, joten jos sinä alkuperäinen kommentoija tai joku muu olette Plentyistä kiinnostuneet, niin saa pistää sp, sivupalkista löytyy osoite! 🙂
Lisäksi Nellyssä on näköjään alkanut lisäale ja hintoja on alennettu entisestään!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

12 vastausta artikkeliin “Kissyjen varastontäydennys Vol 2”

 1. Zoovillagessa on myös kaikki Kissyt nyt alennuksessa 36€! :)Näyttäs olevan kaikkia värejä. Ite tilasin just mustat Kissyt tuolta ja toooosi nopee toimitus oli 🙂

  1. Mä katoinkin sieltä joku aika sitten, muttei ollut kun isoja kokoja! 🙁 Mahtaisko sille olla tullut nyt varastontäydennystä? ;D

 2. Sun kommenttien ja ylistysten kautta itekkin hankin kissyt viime syksynä, jonka jälkeen kaappiin on ilmestyny niitä nelinkappalein! Ne mustat on vaan todellakin niiin ihanan käytännölliset ja rennot! Ite kattelin just yks päivä, et tais olla stockkalla noita pinkkei kissyjä, jos en väärin kurkannu! Harmi vaan et ite oon liian basic, et pistäisin semmoset jalkaan, mut ihanat ne on! Kiitos sulle Iines ihanasta blogista, vaikutat huipputyypiltä! Sun tyylis on supersöpö ja vaikutat erittäin mukavalta! Onnea uuteen työpaikkaan!

  1. Joo en ihan turhaan niitä muuuten täällä hehkuttaiskaan! 😀 Once you go Kissy, you can never go back!! Ne on kertakaikkiaan niin parhaat! Ja kiitos ihanasta kommentista, aurinkoista kesän jatkoa! <3

  1. Voi ihana kiitos <33 Mulla ei vaan noi kolmevitosetkaan pysy kunnolla jalassa, ellei niissä oo jonkinmoinen nilkkaremmi! 🙁 tosi hankala tää kenkä-asia, blaah! Voishan tietysti toivoa, että nuo olisi pienet 35:set! Oranssit ois kyllä noista ihanat! Ihanaa kesää sulle myös <3

 3. Tänään löytyi postilaatikosta nellyn paketti ja kissyt! Mahtavat jalkaan, taidanpa hamstrata noita kissyjä vain tästä eteenpäin! En oo moneen vuoteen uskaltanu tilata farkkuja netistä ja nyt uskalsin ja ne oli kyllä täydelliset 🙂 Kiitos vielä vinkistä!! 🙂

 4. Etkö ole helsingin carlingsissa käyny?:o:)) Ainakin kampin ja forumin liikkeistä löytyy kirkkaan pinkkiä ja limen värisiä kissyjä:). Itse kun olin juuri ma-ke helsingissä shoppailemassa, niin katselin limen värisiä, mutta en sitten raaskinut ostaa:)

  1. En oo käynyt superpitkään aikaan kiertelemässä Forumissa! Ei hitto, varmaan täytyy käydä piipahtamassa, noi limet kuulostaa ihan mun jutulta! HArmi vaan noista menee Carlingseissa aina heti koot 🙁 Kiitos vinkistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.