Moët White Party- asu

Mun piti lähteä junalla kohti Jyväskylää jo eilen, mutta täksi päiväksi ilmeni vielä menoja, mm. parin kirjan noutaminen Kallion kirjastosta, jotka sinne varasin. Nyt istun kuitenkin vihdoin junassa, ihmeen hyvin toimii nykyään tää pendolinon nettikin ;D Takasin Helsinkiin tuunkin jo lauantaina, kun pääsen mamman autokyydillä Helsinkiin, mutta huomenna nauttimaan ulos noista Jyväskylän hellelukemista mtä on luvattu!
Tallinna-juttuja pukkaa edelleen, tässä siis lauantain Moët-juhlien asusta, mikäli ei jollekulle tullut ilmi jo aiemmista kuvista.

Ja liittyen tuohon avoimeen selkämykseen löysin stockalta sen kätevän apuvälineen, esittelen sen myöhemmin!

Pinkki hame, Zara (alesta) / pitsimekko alla, Nellystä / laukku, LV / kengät, Killah Brandosilta viime kesänä (löytyy tarjouksesta vielä täältä)!

Toi mekko on tosiaan se Nellyn pitsimekko, jota hehkutettiin varmasti joka paikassa ja joka kai myytiin heti loppuunkin. Mutta onhan se ihan kiva! Huomasin tänään, että kaikista väreistä on tullut täydennystä. Vielä kiinnostaisi tilata toi pastellisen mintunvihreä tai nude, jotka ehtivät aikaisemmin myydä loppuun!

Ja korviin lähti jälleen noi KappAhlin sulkakorvikset, aivan lempparit!

Oon lähiaikoina ostanut vaikka mitä uusia ihania kosmetiikkajuttuja (ne on kyllä kellojen lisäksi mun todellinen heikkous!), etten malta odottaa että pääsen niitä esittelemään tarkemmin! Voisin lähiaikoina yrittää kuvata vaikka uuden meikkivideonkin!

13 vastausta artikkeliin “Moët White Party- asu”

 1. No voihan harmi, oot tainnut poistaa sen pitkän postauksen? Vilkaisin sitä eilen ja aattelin että tuun lukemaan paremmalla ajalla, kun olin niin väsynyt.. Itelläki nimittäin opparistressiä ja olis ollut tosi kiva lukea se :/

 2. Heippa Iines!
  Onko noissa Killahin kengissä minkälaiset noi koot? Ihan normit vai pitääkö ottaa vähän pienemmät tai reilummat? Jos vaikka uskaltais tilata jotkut ihanat! 🙂

  Heidi

 3. Hei! Kerro heti tuon apuväline! Huomenna juhlat ja mekossa avoin selkä! Lähden heti hakemaan sen stokalta:d

  1. En ehdi kyllä postausta sitä ennen tekemään kun juuri tulin Helsinkiin, mutta semmonen remmi, Gold-Zack Low back strap lukee paketissa 🙂

  2. luulen että siellä kyllä osataan auttaa, jos kysyt! Mullekkin tuli ihan yllätyksenä toi, ensin olin menossa hakemaan niitä semmosia silikonisia pelkkiä "kuppeja".

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.