Triwa Miami Deco !

Nyt olisi pikaisena ilmoituksena Triwa-faneille, että Campadressa alkoi nyt aamulla Triwa-kamppis! Olin jo eilen laittanut kamppiksesta itselleni sähköpostiin muistutuksen, jota ilman olisin varmaan unohtanut koko asian. 
Onneksi kuitenkin päädyin jo heti aamukahdeksalta selailemaan noita kampanja-kelloja, koska joukossa oli tota Miami Deco-mallistoa, joka jo ajat sitten on myyty loppuun! Itse oon jo lähes kaksi vuotta haikaillut ton vaaleansinisen (ja pinkin, jota ei kylläkään Campadressa ollut) perään, kuitenkaan onnistumatta löytämään sitä enää mistään myynnistä. Nyt kuitenkin klikkasin tuon sinisen ostoskorin kautta kotiin ja olen NÄÄÄIIN onnellinen!! Mitäs tulikaan puhuttua siitä kellolakosta 😀 Tän kohdalla nyt oli vaan aivan pakko tehdä poikkeus, koska tiedän näiden myyvän heti kuitenkin loppuun, eikä hintakaan ollut korkea! Kerrankin voin sanoa tehneeni hyvän löydön, hah!
Ja tosiaan, valikoimissa oli myös tota lempparikelloa Coral Flamingoa (korallinen siis), joka itseltäni löytyy ja josta onkin paljon kyselty! Hintaa on nyt puolet alkuperäisestä 🙂 Triwan kamppis löytyypi täältä!

EDIT: Molemmat näistä ehtivät jo myydä loppuun! ;(

4 vastausta artikkeliin “Triwa Miami Deco !”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.