Höpöhöpö-perjantai

Ihanaa kun sain taas mun Been Helsinkiin, ikävä ehti jo olla suuri! Oon lähiaikoina taas keksinyt Bixulle ihan höpöhöpö lempinimiä kuten ”popcorni”, ”hattara”, ”pumpuli” ja muita tosi ihania ja ”havainnollistavia”. Ja poikaystävä vaan nauraa 😀 

Aika höpöhöpö-merkeissä meni muutenkin meidän perjantai-ilta. Poikaystävä oli kamalassa angiinassa ja mä nyt kauhulla odottelen, millon muhun iskee ne ensioireet. Ei ainakaan tähän mennessä ole vielä mitään ilmennyt, toivottavasti ei tulekaan! Jauhan edelleenkin siitä mun vuosien takaisesta yo-kirjoitusten aikaisesta angiinasta (josta siis ei olekaan kun vaan se melkein 6,5v jo :D), kun olin niin huonossa kunnossa, että aloin jo melkein laatia testamenttia, makasin päivätolkulla sängyssä syömättä ja juomatta ja lähestulkoon toivoin jo kuolevani, kunnes äiti tuli hakemaan autolla ja kantoi mut lääkäriin ja haki kassillisen mehukeittoja kaupasta. Ilmeisesti en oo vieläkään päässyt siitä yli, mutta onneks poikaystävä oli kuitenkin vähän reippaamassa kunnossa kun mä silloin 😀

Katsottiin perjantaina mm. Ali G in the house ja South Parkin uusia jaksoja, en tajua miksei mua enää naurata ne yhtään. Tai ehkä niiltä on vaan loppunut hyvät jutut kesken. Ehkä musta on tullut jo niin vakava aikuinen 😀 South Parkia kyllä joko rakastaa tai vihaa, on tullut tehtyä vuosien varrella kaveripiirissä pientä tutkimusta nimittäin. Brünon oon tosin katsonut viimeisten kuuden kuukauden aikana jo kahdesti uudestaan ja se on kyllä aina yhtä paras, en vaan kestä niitä Sacha Baron Cohenin juttuja 😀

Koko postauksesta tuli nyt aika höpöhöpö-postaus, mutta näillä mennään! Ja tiedustelenpa, että missäköhän ne ukkoset luuhaa, kun koko taivas on ihan pilvetön? HUIJAUSTA!!

6 vastausta artikkeliin “Höpöhöpö-perjantai”

  1. nyt vasta se ukkonen tuli tännekkin ! siis jkl:lään .. täällä kans yks joka rakastaa lahnata kotona kun ulkona jyrisee ja vettä tulee saavista kaatamalla :))

    1. Joo siellä kuulemma jyrisi kunnolla, EPISTÄ! Mä oon todellinen ukkosenkarkotin, missä ikinä oonkin, niin sinne ei ainakaan ukkonen tule 😀

  2. Hahaha, pipsu näyttää ihan epä-bixumaisesti tollaselta kovikselta 😀 Tukkakin silmillä :DD Toivoo: Viivi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.