Laptopcaseja ja iPhonen kuoria

Löysin ShopBopia selaillessa tällä viikolla asusteista vaikka mitä kivaa läppärille ja iPhonelle. Onhan sitä aina kiva haaveilla, vaikken tällä hetkellä uusia kuoria puhelimeen tai läppärille tarvitsekkaan!

Tilasin talvella läppärille ton Marc By Marc Jacobsin laptopcasen, silloin tosin vaalean beigenä, koska näitä kivoja neonvärejä ei vielä ollut valikoimissa 🙁 Nyt harmittaa, näistä pinkki ja turkoosi ovat nimittäin niin ihanan värisiä! Jokatapauksessa tuo kotelo on ollut tosi hyvä käytössä, koska on tosi hyvin pehmustettu ja kestää hyvin koviakin kolhuja.

iPhonen kuoria löytyi läjäpäin, mutta kaikkein kivoimmat oli mun mielestä Juicy Couturen kuoret. En tajua miksen ole aikaisemmin tajunnut niitä edes katsoa!! Noi Marc By Marc Jacobsin sydänkuoret on myös söpöjä. En ole Tory Burchin tuotteita koskaan vielä sillä silmällä kuikuillut, mutta noi kollaasin alimmat kahdet kuoret pistivät silmään.

Näköjään myös DANNIJO:lta löytyy kivoja kuoria iPhonelle!

Mitkäs te kelpuuttaisitte näistä? Mulle kelpais mielellään ainakin kaikki ylimmän rivin kuoret 😀

7 vastausta artikkeliin “Laptopcaseja ja iPhonen kuoria”

  1. Just noi Marcin iPhone kuoret on ehkä ainut syy minkä takia haluaisin iPhonen 😀
    ..Ei ehkä tosin kamalan järkevä sellanen.

  2. Voi hitsi minkä teit! Viimeisen tunnin selaillut tuolla hullunkiilto silmissä ja pakko saada -asenteella. 😀 Osaatko neuvoa tullijutuista, tulevat ilmeisesti jenkeistä eli niillä tullisäännöillä mennään?

    1. Noniin nyt kannattaa varautua.. 😀 tullit maksetaan tuonne siis normaalin maksun yhteydessä ja paketti tuodaan Ups:in kautta kotiin/työpaikalle/minne ikinä haluatkin 😉 Yleensä joutuu tulliin vaan kuittaamaan lähetyslistan, että tuote ja summa täsmäävät ja sillä selvä! Lisäks toimituskin on lähes pelottavan nopeaa (3-4päivää), joten tuolta tilaamiseen jää kyllä koukkuun ;D

    2. Tullin kanssa olen siis vain ihan sähköpostilla asioinut ja kuitannut että ok täsmää, ennen sinne piti toimittaa sotu tullausta varten, mutta enää ei kai sitäkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.