Plentyjä pienessä koossa!

Pikaisena vinkkinä pienikokoisille, että Dr. Denimin mustiin Plentyihin oli tullut sitä odotettua kokoa xxs vihdoinkin! Ja Plentyjä löytyi näköjään uutuutena muutenkin kolmessa kivassa värissä! 🙂 Mustat plentyt täällä, muut värit täällä!

3 vastausta artikkeliin “Plentyjä pienessä koossa!”

  1. heiii ihana Iines!! 🙂
    Osaatko yhtään keroo miten noi koot menee? Jos tuumissa farkut on 27"? ja muissa houissa 36/S? eli pitääkö ottaa pienempi vai isompi vai samankokonen? 🙂

  2. heiii ihana Iines!! 🙂
    Osaatko yhtään keroo miten noi koot menee? Jos tuumissa farkut on 27"? ja muissa houissa 36/S? eli pitääkö ottaa pienempi vai isompi vai samankokonen? 🙂

    1. Moiii <3 Veikkaan että s tai xs, koska noi venyvät todella paljon! 🙂 ettei jää sitten harmittaaan. Itse oon tuumakokoa 24-25 ja käytän xxs tai xs, mutta xs:sä venyy usein jopa liikaakin! Alussa noi näyttää tosi pieniltä, mutta ihmeen helposti niihin saa itsensä tungettua! ;D Eli ottaisin "yhden koon normaalia pienemmän".

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.