Tallinna: Restoran CRU ja Butterfly Lounge

Taas olisi vuorossa näitä viimeviikkoisen Tallinnan reissun juttuja..
Moëtin bileiden jälkeen suuntasimme illallistamaan Vanhaan kaupunkiin Restoran CRU-nimiseen ravintolaan (Viru-kadulla). Samalla paikalla toimi aikaisemmin pizzeria, kunnes tiloja uudistettiin ja tilalle avattiin CRU kolme kuukautta sitten. Ravintolan yhteydessä on myös pieni, 15 huoneen hotelli, jonka kaikki huoneet olivat tuolloin varattuina, joten emme päässeet niihin tutustumaan.
Katselin ruokalistaa hämmästyin, kuinka edulliset hinnat olivat ravintolan tasoon ja ruoan korkeaan laatuun nähden. Muistaakseni suurin osa annoksista oli hinnaltaan noin 15euron paikkeilla, kallein annos taisi olla 20euron tienoilla, joten kolmen ruokalajin illallisenkin syö tuolla ihan kohtuullisella hinnalla, samalla pari makuelämystä rikkaampana 🙂 Voin lämpimästi suositella CRU:ta Tallinnaan matkaaville, jotka haluavat sen perinteisen Amarillon sijaan aitoja elämyksiä kohtuulliseen hintaan.

 

 

Meillä olisi ollut mahdollisuus illastaa myös ulkona, mutta valittiin kuitenkin pöytä sisältä.
Sisäpiha oli kyllä tosi suloinen!

 

Alkupurtavaksi meille tarjoiltiin talon leipää, jota kuulemma paistetaan joka aamu kuusi tuntia. Ja se oli kyllä niin hyvää, että toi meidän leipäkori hupeni muutamaan otteeseen ruokailun aikana, onneksi meille kannettiin aina uusi leipäkori tyhjennettäväksi ;D
Mun alkupala, naudanliha-sandwich rusetilla. Kuinka söpö!
Ja ei tuossa Jenninkään alkuruoan esillepanossa tietty mitään vikaa ollut..
 Pääruoka, siikaa..
 ..tämäkin annos oli kyllä yhdenlainen taideteos, jota ei olisi raaskinut syödä lainkaan!
Ja kotitekoiset sipsit, nää oli niiiiin hyviä!!
 Pääsimme tutustumaan keittiöönkin..
CRU:sta jatkoimme matkaa kävelymatkan päähän Butterfly Loungeen, joka on yksi Tallinnan suosituimmista loungeista.

 

 

 

 ”Oho, ai täällä on toimiva wlani vai?!” 😀
Pidin paljon paikan sisustuksesta (vaikken hyviä kuvia ehtinytkään ottaa) ja lounge onkin otollinen paikka kokoontua esimerkiksi ystävien kanssa yhteen viettämään iltaa, koska sisällä ei ollut lainkaan meluisaa, mikä mahdollisti juttelun ja illanvieton ohessa on mahdollista ostaa myös kevyttä purtavaa 🙂
Butterfly Loungessa ehdimme viettää vain tovin, mutta on todella varteenotettava paikka tulevilla Tallinnan reissuilla mennä istuskelemaan iltaa! Mietinkin tänään, että varailisin loppukesälle vielä Tallinnan visiittiä heti Barcelonan reissun jälkeen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.