Loreal Nude Magique BB-Cream

Ostin tosiaan joku aika sitten Lorealin uuden BB-voiteen ja lupasin palailla myöhemmin asiaan, kun olen jonkinlaisia kokemuksia tuotteesta saanut. Mulla on pakkomielle päästä aina testailemaan näitä uusia kosmetiikka-juttuja, mikäs nyt sen mukavampaa!


Sävynä on tosiaan tuo tummempi ”Medium”, joka sopii jo vähän ruskettuneelle iholle. Voidetta on  saatavilla kahdessa sävyssä, toinen siis vaaleampi.

Koostumus oli melko jännä, rakeinen ja sävy suoraa purkista annosteltuna valkoisenharmaa,
mulle tuli jotenkin mieleen joku kuorintavoide tästä, en tiedä miksi 😀 Ehkä se oli noi rakeet..

Levittäessä voidetta rakeet ”sulivat ihoon” ja mukautuivat sitten luonnollisesti ihonsävyyn. En ollut oikein ensin varma, mitä tästä tuloksesta itselläni tuumasin, koska en oo tottunut näkemään itselläni mattaihoa 😀

Musta tuntuu kuitenkin, että tuo tummempikin sävy vaalentaa mun ihoa jonkinverran, joten jos tuosta olisi käytössä vielä kolmas sävy, olisi se varmasti enemmänkin kuin passeli mun kesäiholle! Lopputuomiona tykästyin tähän oikeastaan tosi paljon ”ensijärkytyksen jälkeen” ja onhan se aika outoa nähdä itsellään melkeinpä ekaa kertaa elämässään tasaisempi mattaiho, kun on tottunut lotrailemaan niillä heleyttäjillä niin ahkeraan!

Siitä huolimatta, että kyseessä on tämä tummempi sävy, täytyy mun olla tarkkana etten lotraile tällä liikaa, koska ruskettunut iho saa aika helposti harmahtavan sävyn, etenkin jos tätä ei levitä kunnolla (jolloin ne rakeet eivät siis kunnolla sula ihoon). Pieni määrä heleyttäjää ja aurinkopuuteria päälle, niin tulos on kyllä hyvin  mieleinen.

Hain Sokokselta viime viikolla testerit kahdesta muusta BB-voiteesta (Estee Lauder ja Dior), täytyy vielä ne pistää testiin! 😉

10 vastausta artikkeliin “Loreal Nude Magique BB-Cream”

 1. Heii mitä noi bb-voiteet edes on, sävyttäviä kosteusvoiteita vai?? Mut joo, mulla on kova koirakuume ja oon miettiny kääpiövillakoiran hankkimista. Mietin että onkohan sulla jotain postausta Bixusta? Että minkä rotunen on ja minkälainen luonteeltaan yms 🙂 -Marika

  1. Ne on kosteusvoiteen, meikkivoiteen ja sävyttävän päivävoiteen jossain välimaastossa, en oikein osaa selittää! 😀 Semmoinen peittävä hoitovoide sanoisinko 🙂 Joo tein Beestä vähän aikaa sitten postauksen, joka löytyy täältä: http://www.it-aint-hard-to-tell.com/2012/06/kysymyksia-ja-vastauksia-bixusta.html , villikset on kyllä ihania 🙂 Bixulla on ainakin tosi ihana ja rauhallinen luonne, tietty villikset vaatii myös paljon aktiviteetteja, kun ne on niin älykkäitä 🙂

 2. Kumpi susta on parempi, tämä L'orealin BB vai se Garnierin BB? Onkos Lumenellakin joku tällainen hieman vastaava..? Itse oon käyttänyt sitä Garnieria ja ihan tykännyt, mutta se on nyt lopuillaan, niin pitäis hankkia joku uusi! Ajattelin tuota L'orealia, mutta kun näin tän sun postauksen, niin en oo ihan varma 🙂 Epäilyttää tuo koostumus, vaikka lopputulos ainakin sulla on ihan hyvä!

  1. Joo Lumenellakin vissiin on tullut, siitä ei tosin ole kokemusta. Tätä Lorealin ja Garnierin on tosi vaikea verrata keskenään, koska koostumus on niin erilainen, Loreal enemmän mattamainen ja Garnier taas jättää kiillon! Molemmat on omalla tavallaan hyviä, kannattaa kysyä jos saisit testerin mukaan! 🙂

 3. Hmm kuulostaapas hyvältä tuotteelta! Itsellä on tällä hetkellä käytössä se Garnierin bb- voide, mutta se jättää ihon niin kiiltäväksi, että oon kyllä kovasti harkinnut kyseisen putelin roskiin heittämistä 😀 Tää vois olla kyllä ihan kokeilemisen arvoista kamaa 🙂

  1. Heheh 😀 Joo siis toi nimenomaan jättää mattapinnan! Josset ole aivan varma, niin kannattaa käydä pyytämässä tosta näytepurkki sokkarilta tai stockalta, ne yleensä antaa ilomielin, niin voi kotona kokeilla!! 🙂 Musta se Garnier on myös ihan ok, mutta tietty tosi erilainen kun tämä ja se nykyinen sävy on kesäksi vähän liian vaalea.. Garnieria on ehkä toisaalta helpompi sekoittaa heleyttäjien kanssa, koska ton Lorealin koostumus on tosiaan semmoinen rakeinen.

 4. Estee Lauderin bb-voide on itselläni ollut ihan parasta kun Garnierin oma jätti ihon tosi rasvaisen oloiseksi. EL on koostumukseltaan ihan huippu 🙂 Ajatelin kuitenkin kokeilla vielä sen Lumenen oman seuraavaksi, kun on halvempi. AInakin muistan lukeneeni siitä jonkun käyttökokemuksia ja ei pitäis vissiin jäädä kiiltävä nassu 🙂

  1. Joo mulla on EL:lää testipurkki, voisinkin itseasiassa tänään sitä testata! Se Diorin oli mulle aivan supervaalea (vaikka sävy oli mukamas tummempi), joten siihen en ainakaan tykästynyt :S

 5. Oon kokeillut Garnierin BB-voidetta ja Estee Lauderin voide mulla on nyt pysyvämmässä käytössä. Garnierin voide jätti mun sekaihon liian rasvaiseksi(tai iho rasvottui päivän mittaan), enkä oikein tykännyt siitä voiteen hajusta, mutta Estee Lauderista oon tykännyt tosi paljon juuri sen takia, että iho ei ala kiiltämään päivän aikana ja voiteen sävy tasoittuu tosi hyvin ihon omaan väriin.
  Kokeilin myös Lumenen BB-voidetta ja se oli sellainen kuulaampi, siis koostumus oli tosi ohut verrattuna EL:ään ja kyllä siiinä oli sitä heleyttä myös mukana, eli ei ollut mattainen 🙂
  -Katja

  1. Mä oon myös noita kokeillut ja lisäksi nyt vielä tuota Lorealin ja Diorin, Diorin oli omaan mieleeni aivan liian meikkivoiteinen, mutta EL:ään olen rakastnut nyt aivan palavasti!! Täytyy käydä ostamassa sitä purnukka, kun tuo pieni testipurkki alkaa huveta pian ;D Kiinnostaisi vielä tuo Lumene testata, kun noiden heleytys-ominaisuuksien perään olen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.