Paluu menneisyyteen

Mun piti eilen iltapäivällä mennä ihan vain hetkeksi lepuuttamaan silmiä sänkyyn, mutta tulikin sitten nukuttua lähes 5h päiväunet.. OOPS! Minä, joka en koskaan edes nuku päiväunia. (Itseasiassa nukuin myös lauantaina :D) 
Puolessavälissä unia poikaystävä soitti ja olin niin unenpöppörössä, että katsoin ensinnäkin ihan tyhmänä mun puhelinta varmaan puoli minuuttia, että mikä toi esine ylinpäänsä on ja kuka ihme on tuo tyyppi, joka mulle soittaa. Tervetuloa takaisin tälle vuosituhannelle! Pidän yleensä aina öisin puhelinta äänettömällä, joten en ollut muistanut millasta on herätä ihan totaalisen pihalla kesken unien 😀 

Innostuin eilen taas ”vähän” leikkimään Instagramin ja Pixlromantic+:n kanssa.. Mun lempiharrastus on muuten nykyään tykkäillä söpöistä koirakuvista Instagramissa, joskus haen niitä tägejäkin, jotta voisin katsoa söpöjä koiria. Vissiin vähän koirakuumetta? 😀 
Mä jään aina niin koukkuun kaikkiin tämmöisiin sosiaalisen median juttuihin, muistan kun liityin irc-galleriaan 2002, vaikken edes tuntenut ketään kuka siellä ois vielä silloin ollut, saati että oisin ollut edes omalla nimellä (ainiin ja joo, mä jopa irkkasin, siis ihan oikeasti irkkasin :D). Sitten joku mun riparilainen poika löysi mut sieltä ja kommentoi, että ”aijaa, asut nykyään Tampereella vai?” 😀 BUSTED! Sillon kun Facebook yleistyi joskus 2007, niin kilpailtiin aina poikaystävän kanssa tietokoneen käytöstä, että kumpi ehtii ensin Faceen ja pelattiin jotain maailman älyttömimpiä pelejä, kuten jotain Friends for salea, jossa pystyi ostamaan toisiaan ja kanssapelaajia, jolloin sun arvo nousi. Meillä oli aina kamalat taktiikat, kuinka ostellaan toisiamme, jotta pysyy arvo korkeana, hahah!
Twitteriin loin tunnukset joskus pari vuotta sitten, mutta sitä en ihme kyllä koskaan oppinut käyttämään, voisi vissiin jossain vaiheessa skarpata senkin kanssa. Facebook ja blogi on nykyään kyllä niin arkipäivää, ettei asiaa enää sen koommin edes ajattele, mutta ne Irc-galleria-tunnukset voisin jo ehkä pikkuhiljaa poistaa, jos ne suostuisivat lähettämään sieltä ylläpidosta vihdoin ja viimein mun salasanan, jonka oon unohtanut jo aikoja sitten..
Ps. Kuka muistaa joskus 90-luvun lopussa (kun oli vielä ne vinkuvat modemit, jotka piti yhdistää nettiin :D) ne chätit, olisko Saunalahden chätti (en kuollakseni muista sitä ”suosituimman” chätin nimeä, apua auttakaa!!!), jossa oli niitä eri alueita, esimerkiksi ”Skeittipuisto” yms ja keksittiin joku tosi siisti nicki? En nyt edes kehtaa keksiä esimerkkiä. Ne oli niin parhaita! Apua, olin ihan totaalisesti unohtanut koko asian! On tää maailma muuttunut 😀
Pps. Voisin jatkaa tässä vielä kännyköiden logoista, mutta lopetan 😀 Menee liikaa menneen muisteluksi hahah! Mitäköhän muita näitä oli.. Onneks en koskaan Habbohotelliin kuitenkaan koukuttunut!

14 vastausta artikkeliin “Paluu menneisyyteen”

  1. HEI apua!! sehän se olikin!! eiks siellä ollu se skeittipuisto just ja sit joku sauna-joku? miten mä muistelin eka saunalahden chättiä? se kiss fm oli todellakin SE chätti 😀

  2. Haha voi niitä aikoja! 😀 Muistan kyllä ne hetket, kun oltiin pieniä ja mentiin just tonne Kiss FM:n vähän chättäileen 😀 Sitten esitettiin pari vuotta vanhempaa, jotta ihmiset juttelis mielummin. Koskaan ei menty chättiin yksin, vaan aina jonkun kaverin kanssa 😀

   <3: Anniina

  3. JOO HAHAHHA!! eikä hahaha, ihania muistoja 😀 Sit just siirryttiin sieltä yleiseltä puolelta sinne "yksärichättiin" juttelemaan 😀

 1. Kissin chätissä tuli hilluttua 😀 😀

  ja irkki 😀 KYLLÄ minä IRKKAAN VIELÄKIN! Ihan siis oikeasti.

 2. Friends for sale :DD Huh kamala mehän mun miehen kanssa tehtiin ihan ylimääräinen profiili faceen jolla ostettiin itseämme ja toisiamme ett arvot pysyy korkeella 😀 heh taidan vieläkin olla kaveri sen profiilin kanssa 😀 😀 😀
  miksi face on niin tylsä nykyään? 🙁

  1. Hei siis se oli aivan paras!! Ja se koukutus siihen peliin meni jo aivan överiksi 😀 Facessa oli vaikka mitä hauskaa sillon alkuaikoina, olin varmaan sataan peliin koukussa siellä, mut nykyään se on kyllä ihan tylsä 🙁

 3. Ei hitto mekin oltiin aina tuolla Kiss Fm:n chatissa kavereiden kanssa 😀 Muistan ku aina esim. yläasteen atk-tunnilla piti muka salaa käydä siellä aina jollain tyhmääkin tyhmemmällä nickillä kirjottelemassa x)ja kamala ajatella et tostakin on jo yli 10 vuotta aikaa! Maailma on muuttunu ja minusta on tullu vanha 😀

  1. Joo ne nickit oli kyllä jotain niin karseeta, ettei edes ääneen kehtaa sanoa 😀 Tolloin oli luxusta jos ylinpäänsä pääs jossain nettiin ja vielä ILMASEKS! 😀

  1. Joo todellakin!! Apua, artic.net kuulostaa niiiiiin tutulta ja muistan kanssa siellä hengailleeni, mutten enää yhtään muista mitä siellä oli? Menin eilen ihan hämilleni, kun muistutit sen mun mieleen 😀

 4. Oiijoi nostalgiaa 😀 Mä tässä yks päivä Yves Rocher postauksessani muistelin kuinka YR tilauksetkin tehtiin ennen muinoin käsin tilauslomakkeelle samoin kuin H&M tilauksetkin! Oikeesti kuinka hullua ois lähettää postitse tilauslomake ja odottaa pakettia monta viikkoa jännittäen oliko kokoja jäljellä 🙂 Ja tuntuu ettei tuostakaan nyt NIIIN pitkä aika ole 😀

  1. Joo mäkin muistan kun niitä "postimerkkejä" liimailtiin siihen tilauslomakkeelle ja sit valittiin mitä saa tilaajalahjaksi 😀 Joskus lapsena se oli niin ihana aina availla niitä Yvesin kirjekuoria, kun niissä oli vaikka mitä tilpehööriä sisällä! 😀 Voi niitä aikoja..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.