Treeniä!

Käytiin Jutan kanssa tänään testaamassa Fressin kuntosali ja oon ihan rakastunut! Saatiin kolme ilmaista treenipäivää, joten huomenna taas pumppaamaan rautaa. Yritän nyt heinäkuun aikana kiertää läpi kaikki varteenotettavat salit ja viimeistään elokuussa sitten tehdä päätöksen, että mihin ottaa jäsenyyden. 
Viimeiset pari päivää ovat muutenkin menneet ihmeen sporttisissa merkeissä, aloitettiin eilen Jutan ja Been kanssa päivä hölkkälenkillä. Kierrettiin Töölönlahti kahdesti ympäri, kaikenkaikkiaan vähän reilu 7km, enempään ei ois kyllä kyennytkään, oli nimittäin niin tuskaisen hiostava ja seisova ilma eilen ulkona.. Josta aiheeseen: mua huijattiin taas sen ukkosmyrskyn kanssa!! (Tai ehkä se vaan meni ohi sillon kun olin nukkumassa niitä päikkäreitä.) Mulla on aivan selvästi jotain ihme kykyjä karkottaa kaikki mahdolliset myrskyt, esimerkiksi Jyväskylässä oli ukostanut sitten ihan Etelä-Suomenkin edestä, viime vuonna oli taas täysin päinvastoin 😀 No..ehkä vielä ehdin kokea sen kesän ekan kunnon myräkän! 

Näköjään iPhone mittasi ton ulkoilman lämmönkin, +27c, voitte kuvitella että hiki virtasi 😀

Huomaa kyllä olosta, ettei oo viimeisen vuoden aikana kamalan ahkeraan salilla käynyt. Oon nimittäin niin hajalla jo noista toistoista mitä tein tänään, ehkäpä vaan aloitin vähän liian painavilla painoilla, eli niillä mihin olin tottunut sillon vuosi sitten, kun tuli vähän ahkerammin käytyäkin treenaamassa 😀 Tää ”Iines kesäkuntoon”-kuuri nyt alkoi vähän tällein jälkikäteen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Olin niin kauan jahkaillut ton juoksemisen uudelleenaloittamisen kanssakin ja lopulta se kävi aivan kädenkäänteessä ja nyt oon taas ihan koukussa. Ja onneks mulla on Bixu taas täällä pienenä lenkki-motivaattorina.
Ihana aloittaa viikko kerrankin näin aktiivisesti, niin säästyy siltä tavalliselta maanantai-jumitukselta. Ainiin ja mulla on näitä postauksia teille jemmassa vaikka muille jakaa.. Ehkä tällä kolmen postauksen päivätahdilla saan pikkuhiljaa niitäkin purettua julkaistavaksi!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20111280)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “Treeniä!”

  1. Musta on tosi kiva ku ainakun tulee koneelle niin sulla on tullut uusi postaus!! jatka samallailla :D:D mun puolesta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.