Aussie-voittajat!

Sain vihdoin arvottua Aussie-kisan voittajat, eli matkakokoiset Aussie-setit lähtevät seuraaville kommentoijille:

4. heinäkuuta 2012 23.54

Mun kesäsuunnitelmat meni valitettavasti aivan uusiksi 22.5 kun jouduin isoon jalkaleikkaukseen. Kaikki reissaamiset sai jäädä, ja suunnitelmista tärkeimmäksi nousi toipuminen ja kuntoutuminen. Aion ottaa kesän aivan rauhassa, viettää aikaa blogien, hyvän kirjallisuuden, elokuvien, perheen ja ystävien parissa. 

Juulia
3. heinäkuuta 2012 20.14

kesäsuunnitelmiin kuuluu rentoa mökkeilyä,liikaa herkkuja ja tietty ripari 🙂 vielä ei ole kesätöitä mut pitää nauttia nyt kun toivottavasti ens vuonna asia on toisin:)
ainii ja kengänkoko olis 37 jos arpaonni suosis;)

3. heinäkuuta 2012 18.53

Mun kesäloma menee töissä. Ennen kun pitää palata takas koulunpenkille mulla on kaks vapaapäivää, jee! Onneks viikonloput on olemassa, jolloin kerkeää vähän nauttia kesästä ja hyvästä seurasta tekemällä ei mitään niin ihmeellistä. 🙂
Mun kengänkoko on varmaan vähän enemmän 37 kuin 38, mutta jompikumpi!

ONNITTELUT!! 🙂

Voittajiin on otettu yhteyttä sähköpostitse! Kiitos vielä kaikille osallistujille 🙂

2 vastausta artikkeliin “Aussie-voittajat!”

  1. Ei liity asiaan, mutta millä värjäät hiuksiasi? Onko koko väri vai raitoina ja käytkö kampaamossa vai värjäätkö kotona ja millä värillä värjäät? Kiitos. =) Hyvää kesää.

    1. Joo aina kampaamossa, en enää kotona uskalla kun on kärähtänyt hiukset kotiväreistä tosi pahasti vaalentaessa 🙂 Mutta kampaajalla aina yleensä vaan raitaa, niin ei tule niin pahaa juurikasvia. Kivaa kesää sullekkin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.