Lace peplum dress

Selailin viime viikolla junassa itseasiassa aivan sattumalta Nellyn uutuuksia, kun tarkoitus oli katsoa, että löytyykö sitä mun valkoista pitsimekkoa vielä valikoimista. Oon yrittänyt vähentää sitä uutuuksien selaamista minimiin, vielä pari vuotta sitten sieltä lähti varmaan joka viikko jotain tilaukseen 😀 Silmään osui kuitenkin tämmöinen söpö pitsimekko kolmessa eri sävyssä: 
3. Valkoinen pitsimekko

Tällä John Zack-merkillä on näköjään muitakin kivoja pitsimekkoja,
löytyvät kaikki täältä!

Itse pistin tilaukseen tuon pastellinvihreän tilaukseen (jee, kokoja jäljellä kaikista!!), täytyy nimittäin alkaa varautua kerrankin näin ajoissa mun tuleviin 25v-synttäreihin, jotka koittaa jo kahden viikon päästä maanantaina, apua! Meen ensiviikolla ottamaan kylmäkeratiinipidennykset, joita oon harkinnut jo pari kuukautta. Anna ja mun luottokampaaja sai mut lopulta täysin vakuutettua niihin, koska oon maailman tarkin siitä mitä mun hiuksille tehdään, mutta en malta odottaa ensi viikkoa!! Pieni synttärilahja itselleen näin rajapyykin kunniaksi 😉

14 vastausta artikkeliin “Lace peplum dress”

 1. Mitä tarkoittaa kylmäkeratiini pidennykset? Mitä eroa niissä on muihin? 🙂

 2. Hei kivaa, mä menen myös ensi perjantaina ottamaan samanmoiset pidennykset 🙂 Minä päivänä olet itse menossa? Ehtisiköhän sulta tulla ensivaikutelmaa vaikka heti samana tai seuraavana päivänä? Kokemuksia ei tosiaan ole noista löytynyt muuta kuin Annan postaus ja sehän on vain yhden ihmisen mielipide. Nämä on mun ekat pidennykset ja oon ihan täpinöissäni mutta samalla pelkään mitä tästä tulee…

  Tiedätkö jo kuinka pitkät pidennykset sulle tulee ja montako.. ööh.. settiä(?). Minulle tulee kaksi ja mietin vähän onko se tarpeeksi. Toisaalta en hae kauheasti enää tuuheutusta vaan enemmän vaan vähän pidempää hiusta.

  Osaatko muuten sanoa näistä kylmäkeratiinipidennyksistä, että täytyykö niiden kanssa myös varoa harjaamisen kanssa ja ettei hoitoainetta osu pidennyskohtaan?

  1. Mä menen ensi tiistaina, eli eiköhän ennen perjantaita ehdi tulla jotain kommenttia! 🙂 itse myös olen aikeissa ottaa kaksi kudetta sitä hiusta, koska mun pää on niin pieni, mutta katsotaan että tarvitseeko lisää, niin voi sitten vaikka puolikkaan vielä lisätä! Ja 40cm. Odotan kyllä niin innolla!! Saanko kysyä mihin menet omasi laittamaan? Myös Qhairiin? Mulle sanoi toinen kampaaja, että kaksi kudetta on tavanomainen, toinen taas sanoi että kaksi, riippuu tietysti varmaan ihan ihmisestäkin ja hiuslaadusta. Ehkä parempi aloittaa sillä kahdella, jos selviää ettei jostain syystä niistä hiuksista pidäkkään. En ole noihin hoitotekniikoihin vielä perehtynyt, luulisin että samat konstit kun teippeihin 🙂

  2. Paikka ei ole pääkaupunkiseudulla ollenkaan, joten eri kampaamo on 🙂 Mulle oltiin ensin laittamassa kolmea (no mulla onkin iso pää! :D) mutta toista väriä ei löytynyt, ja kaksikin kuulemma riittää. Mulle tulee kanssa 40cm ja hiukset on nyt hieman yli kainaloiden joten varmaan ihan hirmuista eroa ei tule mutta toivottavasti vähän kuitenkin! Laitahan hoito-ohjeita kanssa sitten, kiva nähdä tuleeko samanmoista ohjetta. Mulle nimittäin sanottiin ettei tarvitse varoa hoitoaineen kanssa ja se vähän mietityttää, kun eikös kaikissa muissa tekniikoissa pidä sitä varoa..

  3. Ahaa ok! Kuulemma 2 kudetta vastaa noin 1,5pakettia Simplyn teippihiusta ja mulla itselläni on teippiä yleensä hädintuskin edes se yksi kokonainen paketti, joten sillä luulisin itselleni ainakin sen kaksi riittävän. Siitähän noi on ikävät, ettei sitä hiusta voi enää käyttää uudelleen 🙁 Mutta täytyy jatkossa katsoa, että jos kaipaa enemmän hiusta päähän, niin ottaa sen kolme kudetta, laittaa päähän esimerkiksi 2,5 ja säästää puolikkaan seuraavaan kertaan. Kun tämä nyt on eka kerta, niin ei vielä ihan uskalla ottaa riskiä! 😀 Jos tuleekin pään kokoon nähden megatukka! Mä en yhtään tajua sitä kiinnitysmekanismia, joten en osaa sanoa tota hoitsikka-asiaa, mutta toisaalta en oo muidenkaan pidennysten kanssa koskaan mitään hoito-ohjeita noudattanut, joten ehkäpä nuokaan eivät siitä miksikään mene 😀 eteenkin kun hiusta ei enää voi käyttää uudelleen (noihan kestää sen 3-6kk), kun oon saanut Simplyn tukan kestämään hyvänä jopa vuoden tai ylikin, vaikka ihan ahkeraan oon tuuheuttavia, rakennepaikkaavia sun muita käyttänyt 😀

 3. Moikka Iines!
  Tuleeko sulle paineita kun 25 lähestyy.
  Mulle tulee vaikka omaan 25-synttäreihin on vielä aikaa 3 vuotta. Tuntuu että viimeistään silloin pitäisi olla naimisissa tai ainakin häät kovasti suunnitteilla, mieluiten vauva mahassa….
  äh…stressaaa!!! olo tuntuu niin vanhalta ja saamattomalta 🙁

  1. Noooo ei nyt kovin pahasti tule paineita, vaikka onhan se aika pelottavaa kun vuodet vaan vierii eteenpäin 😀 Mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä pienemmiltä ne numerot tuntuu. Vieläkin ihan nuori olo, vaikka ajatteli jo 20-vuotiaana olevansa kauheen iso tyttö. Mun mielestä 25-vuotiaana ei kyllä tosiaankaan tarvitse vielä olla perhettä sun muuta, mutta tietysti asiasta voi olla eri mielipiteitä 🙂

 4. Oii, tosi kivoja mekkoja!! Ja laita paljon kuvia sitten niistä sun uudista hiuksista! ;D kuulostaa tosi kivoilta 🙂

 5. Noi on ihania :), tykkään hirveästi tosta pastellin värisestä mutta jostain syystä musta tai valkoinen on mun lemppareita.

 6. Hei olisitko halukas myymään sen mintunvihreän mekon? Riippuen toki koosta ja nykyisestä kunnosta. Otan enempi yhteytyä sähköpostiisi jos innostuiT ajatuksesta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.