Mistä Converset tai Macbookin/ iPhonen kuoret?

Saan usein paljon kyselyitä, mistä olen tiettyjä tuotteita ostanut/ tilannut, joten ajattelin valaista asiaa näin yhteisesti kerrankin 🙂

Molemmat Conversen lightit on hankittu keväällä 2011, toiset eBaystä (Briteistä muistaakseni) ja toiset Branch 309-verkkokaupasta (toimitus myös Briteistä). Molemmista maksoin postareineen muistaakseni noin 50euroa, nykyään tosin esimerkiksi Branch 309 on nostanut toimitusmaksuja, joten tilaaminen ei ole enää yhtä edullista kun ennen, tosin kai edelleenkin Suomea hieman edullisempaa? Tosin näitä pitkävarrellisiakaan ei enää ainakaan tällä hetkellä verkkokaupan valikoimista löydy (kai).

Ebayssä olen käyttänyt hakusanoina ihan perus ”Converse light hi” ja selaillut sitten eri myyjiä lähinnä hyvää asiakaspalautetta tutkaillen ja sitten hieman hintoja vertaillen. Allaolevat valkoiset tilasin eBaystä semmoiselta myyjältä, kun Legend Footwear, löytyy varmasti joukosta jos hakee eBaystä näitä Connareita!

(näkisittepä nää Converset nyt, just eilen kauhistelin, kuinka pitäis tosiaan pikkuhiljaa pistää pesukoneeseen)
Myös noista mun MacBook Pro:n pinkeistä kuorista on kyselty ja ne on tosiaan myös viime syksynä eBaystä tilatut. Hintaa oli postareineen viime syksynä joku noin 20euroa ja noitahan löytyy vaikka missä väreissä. Eli helppo tapa piristää läppärin ilmettä! Hakusanoilla Macbook pro shell pink (tai orange, white, minkä värisen ikinä haluaakaan ja mikä malli Macistä ikinä onkaan käytössä, kannattaa tietty huomioida myös tuumakoko), löytyy valikoimaa ja itse muistaakseni valitsin myyjän jolla oli kivoin pinkki (:D) ja eniten positiivista palautetta. Toimitus oli nopeaa ja tuli muistaakseni noin viikossa. 

 vähän heikkoa kuvaa kylläkin
Samoin iPhonen kuoret oon suurimman osan tilannut samalla tekniikalla eBaystä, koskaan ei ole jäänyt tomittamatta mikään tilaus, vaikka olenkin aina eri myyjiltä tehnyt ostoksia, kunhan vaan jaksaa aina lukea ne palautteet, ettei löydy paljoa negatiivista tai kommentteja tyyliin ”ei koskaan lähettänyt pakettia tai vastannut sähköpostiviesteihin maksun jälkeen.. tms”. Maksanut olen aina PayPalin kautta, joka on siis maailman yksinkertaisin sovellus käyttää. Valitettavasti oon maailman huonoin neuvomaan sen suhteen, mutta lukemalla PayPalin ohjeet ja rekisteröitymällä hoksaa varmasti jutun jujun 🙂 Puhelimen kuoria löytyy hakusanoilla iphone 4 case pink /orange /gold yms…

Ihan yleisenä vinkkinä, että tehdessä ostoksia eBaystä, kannattaa aina myös tarkastaa shipping, eli mihin maihin myyjä on valmis tuotteita postittamaan. Osalla voi olla esimerkiksi ”Only UK shipping”, jolloin ei toimiteta UK:n ulkopuolelle, mutta aina voi laittaa myyjälle ennen huutoa yksäriviestiä, että voisiko mahdollisesti toimitus Suomeen onnistua. Omalla kohdallani myyjillä on aina ollut ”International shipping”, jolloin toimitus tapahtuu minne vain maailmaan ja postarit ovat olleet aina jotain vain ihan parin tai muutaman euron luokkaa, tosin puhelimen kuorien kohdalla taisi toimitus olla Kiinasta asti.

Toivottavasti tästä oli edes pieni apu jollekulle 🙂

11 vastausta artikkeliin “Mistä Converset tai Macbookin/ iPhonen kuoret?”

 1. Moikka Iines,

  Kiitos mielenkiintoisesta postauksestasi ja muutenkin mukavasta blogistasi, jonka vasta juuri löysin. En ole koskaan tilaillut verkkokaupoista mitään ja kysyisinkin ihan uteliaisuudestani, että paljonko niissä yleensä säästää verrattuna normihintoihin esim. helsinkiläisessä liikkeessä? Tilailetko esim. ulkomaisista verkkokaupoista siksi, ettei ko. tuotteita löydä Suomesta vai onko ratkaisevana tekijänä juurikin hinta? Kiitos vastauksestasi jo etukäteen ja mukavaa kesää! Terkuin Anna

  1. Heippa, kiva kun eksyit blogiini! 🙂 No toki myös hinta vaikuttaa, koska esimerkiksi puhelimen kuorista saa Suomessa helposti maksaa sen 30euroa, kun eBaystä saa vastaavanlaiset 5-10euron hintaan ja vielä hienommatkin 🙂 Itse en onnistunut Suomesta yksiäkään omaan silmään kivoja kuoria löytämään, jonka vuoksi olen kaikki tilannut ebaystä, toki myös säästänyt samalla, kun saa viidet kuoret samalla hinnalla kun keskustasta yhdet. Ja nuo Macbookin kuoret olen siksi tilannut netistä, kun en ole Suomessa vastaavanlaisiin törmännyt ja halusin nimenomaan pinkit ja ton mallin, missä paistaa omena tuolta läpi 🙂 Converseissa taas oma koko (35-36 tennareissa) on aina myyty, koska sitä usein tulee vain se yksi pari kauppoihin, miksi olen nekin ihan suosiolla tilannut verkosta ja samalla sitten taas säästänyt! Eli ratkaiseva tekijä on yleensä juuri se, ettei vastaavanlaista Suomesta löydy 🙂

 2. http://vehkala.com/uutiset.html?14

  Sä, kun tykkäät noista Kissyistä niin mm. Jämsän Vehkalassa on näköjään ainakin ollut Dr. Denimin Kissy Highwater -housuja. Oot joskus kai tehnyt noita postauksia, että missä niitä vois olla että tuossa olisi ainakin yksi postausehdotus. Tosin en osaa sanoa onko tuolla siis noita enää, mutta pistin sinne kauppaan kyselyä.

 3. iPhonen kuoria löytyykin jo, mutta en ole koskaan tajunnut, että ebaysta vois löytyä kuoret myös macbookille! Toimiiko noi läppärin kuoret samoin eli ne vaan "napsautetaan" kiinni? Pitää varmaan alkaa selailla ebayta, koska pinkki macbook ois niiin ihana 🙂

  1. Joo kyllä vaan! Mäkin luulin vielä pari vuotta sitten, että Macillä on ollut myynnissä joku pinkki malli, mutta tajusin sitten että ne olikin ne kuoret 😀 Jenkeissä monilla on niitä, itse haluaisin nyt valkoiset toisiksi.. Ja joo ne on tosi helppo laittaa, naks kiinni vaan ! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.