Juoksua ja loikoilua

Käytiin eilen Jutan kanssa taas treenaamassa Fressissä, pyysimme siis päästä tutustumaan saliin ja meille tarjottiin kolmen päivän maksutonta tutustumista, mikäs siinä! Tällä kertaa lähdettiin kotiin infrapunasaunan kautta ja olin koko illan niin kertakaikkisen rentoutunut, että kaaduin sänkyyn jo ennen iltakymmentä. Silti nousin taas aamulla jo joskus 6.30, kun en kertakaikkiaan enää saanut unta, ehkä parempi onni ensi yönä!
En ole viime kesän jälkeen käynyt kertaakaan infrapunasaunassa, enkä muistanutkaan kuinka hyvän olon sillä saa loppupäiväksi 🙂 Aikaisemmin olen kirjoittanut infrapunasaunasta mm. täällä! Tällä hetkellä Fressi on ihan ykkösenä noista salijäsenyyksistä, mutta täytyy vielä vähän kilpailuttaa ihan vain vertailun vuoksi, jotta näkee mitä muualla on tarjota, vaikka voisin ottaa jäsenyyden jo ihan pelkästään sen infrapunasaunan vuoksi 😀 Kuinka ihanaa oiskaan talvipakkasilla käydä iltaisin saunomassa lämpimässä, itse olen siis ainakin huomannut ihan kiistämättä sen vaikutuksen unensaantiin- ja laatuun (viime yötä lukuunottamatta, vaikka tulikin uni yllättävän nopeasti)! Tietysti nyt niitä muita terveysvaikutuksia unohtamatta.
Mulla oli ekaa kertaa toooosi pitkään aikaan tänään päivä ilman mitään suunnitelmia, menoja tai velvotteita, aivan ihanaa! Silti niitä hommia aina jostain keksii.. Nyt kun oon saanut alkuviikosta vihdoin mm. tiskattua ja pestyä neljä koneellista pyykkiä, ois edessä sitten imurointi, kaappien raivaaminen ja vaikka mitä, mutta ehkä ne ehtii hoitaa loppuviikosta. Tein aamupäivän opparia, jonka jälkeen kipastiin Been kanssa reilun 8,5km lenkille, jonka jälkeen kyllä tunsi tehneensä jotain, jos vielä ynnää mukaan noi eilisen salin lihaskivut 😀

Oon ihan ylpeä itsestäni, kun oon päässyt näin hyvään tahtiin juoksulenkkien kanssa nyt kesästä!
Silti on vielä skarpattavaa vanhoihin rytmeihin päästäkseen!

Mun kaveri oli just käymässä ja selailtiin yläasteen kuvastoja varmaan yli tunti ja repeiltiin meidän niin karseille kuville 😀 Onneks sitä osaa kuitenkin tässä iässä jo nauraa itselleen. Seuraavaks lähtee selailuun noi lukion kuvastot, hahah!

Ps. Jee, jo 30km lenkkeilyä uusilla lenkkareilla! 🙂 Ajattelin muuten joskus ehkä lähiaikoina hankkia sen Nike+ FuelBandin, onko kellään kokemuksia?!

Yksi vastaus artikkeliin “Juoksua ja loikoilua”

  1. minkä hintanen toi fressi on? vuosimaksu siis? en ota selkoa noiden nettisivuista 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.