Kissy Highwater!

Yritän just vääntää opparia, mutta ensin eksyin muistelemaan 2Pacia youtubesta sen jälkeen kun kerroin Ronjalle, että tajusin juuri pitäneeni spurttipäivän opparin kanssa nyt neljän kuukauden jokaikisenä kuun 11.päivänä (!!!), josta Ronja veti johtopäätökset, että tää on joku mun vastine 2Pacin 7 Day theorylle.. 
No sitten jotenkin asia johti toiseen ja ajauduin kuuntelemaan Kanye Westin haastatteluita ja repeilin niille tosi pahasti, josta sitten taas ajauduin Nellyyn (miten sitä ihan tosissaan aina keksiikään ihan muuta tekemistä kun pitäisi?!) ja huomasin nämä: 
Kesäkissyt, whaaaattt!! 
Mulle nää ois varmasti just sopivasti nilkkapituiset ja en yllättäen osannut päättää väriä, joten tilasin kummatkin kotiin testiin, katsoo sitten kummat ovat kivemmat. Parin päivän päästä ois harmittanut, kun oot olisivat jo menneet. Ja hei, Kissyjähän nyt ei vaan voi olla liikaa.. 😀
Koralliset täältä!
Mustat täältä!
Ja kaikki Kissyt täältä!

18 vastausta artikkeliin “Kissy Highwater!”

 1. Pistin tosiaan kyselyä sinne Vehkalaan ja sainkin heti vastauksen. Kuulemma Dr Denim heillä vahvasti edustettuna ja periaatteessa pystyvät toimittamaan kaikkia Dr Denimin tuotteita. Ja Kissyja tällä hetkellä useissa väreissä. Ihan pakko päästä käymään tuolla jos vaan sattuu Jämsään eksymään :D. Oon kyseisestä paikasta ostanut joskus mm. Iron Fistin, Piecesin ja Sisters pointin juttuja ja oon ihastellut mm. CTRL:n vaatteita ja Converseja :D.

  1. Oioi, tosi hyvä, että sieltäkin nykyään saa noita! 🙂 Käy ihmeessä kurkkaamassa ja kerro sitten millainen valikoima löytyi!

 2. noi kesäkissyt oli ainakin lempäälän ideaparkin carlingsissa vaan 39,90e, nellyllä näyttää olevan aika paljon kalliimmat. en sitten tiedä oliko se vaan ideaparkin carlingsin tarjous vai onko sama tarjous myös muissa liikkeissä 🙂

 3. Heej!

  Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

 4. Mäkin ostin noi koralliset idiksen carligsista! hintaan 39 :p oon 155 cm ja ne on kivan nilkkapituiset mulle! 🙂

 5. Mä sain varmaan about vuoden tai parin sisällä tädiltäni sen vanhat Kissyt, väri oli harmaa! En tiedä, mistä oli ostanu. Kissyt on hyvät! 😀

 6. Hei voitko auttaa mua näitten pöksyjen suhteen :D?
  Tilasin Nellyltä Dr. Denimit ja sain ne tänään. Kokeillessani huomasin et mustista Plentyistä jäi vähän sitä väriä mun sormiin. Ne oli muuten täydelliset mut en tiiä uskallanko pitää, jos niistä lähtee väriä esim. sohvaan? Häviääköhän tuo asia ensimmäisen pesun jälkeen vai ootko huomannu samaa sun mustien Kissyjen osalta? Oisin kiitollinen vastauksesta :))!

  1. Voiei apua! En oo kyllä vastaavanlaiseen törmännyt, vaikka on varmaan kymmenet noita mustia :O yritä vaikka pestä ne kerran koneessa, jos se väri irtoaisi? 🙁 Kai ne voi reklamoida, jos se värinlähtö jatkuu. Tosi kurja!!

  2. Heippa!

   Minulla on kaikista mustista Kissyistä ja nyt myös uusimmista (ensimmäisistä) Plentyistä lähtenyt väriä uusina. Kannattaa heti ostamisen jälkeen pestä housut yksinään nurin käännettynä koneessa, niin ylimääräinen väri irtoaa. Ainakaan omista housuistani ei ole sen jälkeen väriä suuremmin lähtenyt 🙂

 7. Mullekin toi lyhytlahkeinen malli oli just sopiva!Oli pakko hamstrata Carlingsista niitä pari viikkoa sitten 😀 tosin mustista xs oli liian iso, xxs just passeli 🙂 Tummansinisinäkin niitä oli carlingsissa!

 8. Mä menin onnessaan kokeileen kissyjä ja plentyjä ja luulin, että saan vihdoin täydelliset mustat pillit. Mutta nyyh ne vaan sai näyttämään mun leveän takamuksen leveämmältä, mieluummin ottaisin sellaset mitkä vähän kaventais 😀 Nyt sitten ettimään jotain toisia 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.