Tallinna: The Rooftop Cinema

Viimeinen Tallinna-illan etappi oli Rooftop Cinema.Kyseessä oli siis ulkoilmaelokuvateatteri ihan meidän hotellia vastapäätä Viru-keskuksen yhteydessä, jossa äänentoisto oli toteutettu täysin langattomien WiFi-kuulokkeiden kautta. Oli hassua ottaa kesken elokuvan kuulokkeet pois päästä ja ympärillä vallitsi täysi hiljaisuus. Teatteri on kuulemma ainut laatuaan Viron naapurimaissa.

Tuona meidän iltana näytettiin saksalainen elokuva ”3”, tietysti vielä Eestin kielisillä teksteillä, mutta kyllä se pääpointti tuli selväksi ja mitä katsoin, niin tuolla oli kesän esityslistalla melko mielenkiintoisia elokuvia! Mun mielestä tää koko idea on tosi kiva, kurja ettei suomesta vastaavanlaista löydy! Teatterin yhteydessä oli myös baari, josta sai pientä purtavaa ja juomia, joten hieman erilainen leffakokemus peruspoppareiden ja limun sijaan. Muistaakseni lippujen hinnatkaan eivät tosiaankaan päätä huimanneet Suomen elokuvalippuihin verrattuna (katsoin tuolta sivuilta, että 5-7euroa paikasta riippuen) 🙂

 

Meidän hotelli tien toisella puolella!

 

Koko jengi koossa! 🙂

 

Ton päälavan sivuilla oli sohvaloosseja, jollaisessa itsekin istuttiin ja sai katsella elokuvaa ihan pöydän äärellä sohvalla, mukavasti viltin alla. Mulla on tosi huonosti kuvia tuolta ja nyt jälkeenpäin harmittaa kun en saanut kunnolla havainnollistettua tuota teatteria! Siellä sohvalla oli nimittäin varjon alla tosi mukavaa köllötellä viltin alla luurit päässä ja syödä wasabi-pähkinöitä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.