Tallinnan kiertelyä

Nyt ois näitä ihan vikoja Tallinna-postauksia, kun oon vihdoin ja viimein saanut tyhjennettyä tätä megalomaanista kuvasaldoa 😀

Aamupalan jälkeen lähdettiin seuraavana aamuna koko porukalla kiertelemään Tallinnan vanhaa kaupunkia. Tallinnassa on kuulemma ollut koko kesän tosi huonot kelit, mutta sunnuntaina sää suosi meitä ja voisi sanoa, että oli jo melkein helle. Ne helteet ois toki tänne Suomeenkin ihan tervetulleita.. Luojan kiitos on edes se Barcelonan matka varattuna !!

 

 

 

 

 

 

Poikettiin kiertelyn jälkeen hetkeksi istahtamaan söpöön kahvilaan, joka oli nimeltään Pierre Chocolaterie. Kahvilan sisustus oli sisältä aivan ihana! Lisäksi tuolla myytiin vaikka kuinka söpöjä leivoksia, mutta itse tyydyin vaan veteen kun otti helteessä kiertely niin koville 😀

 

 

 

kahvilan hauva 🙂

 

”Fashion blogger-walk”, as if! 😀
Vanhan kaupungin jälkeen hajaannuttiin ja käytettiin loppuaika Jennin ja Anniinan kanssa Viru-keskuksessa kierrellen. Etsin tuskaisesti yhtä maastonvihreää takkia, jonka meinasin ostaa jo Tukholman Zarasta. Harmittaa vieläkin, että jätin sen siellä hyllyyn, koska Helsingissä ei ollut enää kokoja ja Tallinnan Zarasta nyt ei sitten löytynyt edes koko takkia.Kaubamajan kemppaosastolla innostuin (ylläri…taas vaihteeksi) vähän taas rusketushyllyllä, mutta muita ostoksia ei tullut tehtyä. Mangosta löysin muutaman työhameen, joita mulla on samaa mallia jo ennestään varmaan viisi (oon jo aikaisemmin hehkuttanutkin niitä täällä ja ne on vaan niin hyviä ja oli vielä tarjouksessa!), mutta niillä oli liikkeessä joku häikkä korttipäätteen kanssa, enkä saanut niitä hameita ostettua. Pitää vissiin käydä katsomassa, jos Kampissa ois niitä hameita vielä jäljellä.

Tekiskö tässä nyt sitten vaikka ruisnaksuja ja katsois vaikka jotain hömppää päivän päätteeksi, hmmm?! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Tallinnan kiertelyä”

  1. oi miten kivoja kuvia ! 🙂 hassun näköstä kun jollain on tollanen kokovartalohaalari päällä ja käsilaukku 😀 tyylinsä kullakin 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.