Asu 1.7.2012

Vaihdetaan taas vaihteeksi näihin asukuviin, tässä siis toisen Tallinna-päivän asua, jossa tallusteltiin pari viikkoa taaksepäin ympäri Vanhaa kaupunkia. 
Oon lähiaikoina innostunut käyttämään tuota mun Evaakin vähän enemmän, harmittaa kun se lojui lähestulkoon koko syksyn ja talven kaapissa käyttämättömänä, kylmillä keleillä kun harvemmin on käyttöä tuollaiselle laukulle, kun haluaa ennemmin sulloa kaiken oleellisen isoon kassiin ihan jo pelkästään puhelimen jäätymisvaaran vuoksi ja työlaukuksi tuo nyt on aivan liian pieni 😀 Eva on kyllä aivan paras, kun siinä on toi pitkä hihna, kätevä nimenomaan moiseks ”turistilaukuksi”, niin jää kädet vapaaksi räpsiä kuviakin! Sisään mahtuu jopa Miukkarin lompakko, vaikka toi mun aika jättikokoa onkin!

Blazer ja shortsit, Zara / teeppari, Victorias Secret PINK (Jenkeistä joskus) / laukku, LV / sandaalit, Rebecca Minkoff ShopBopista

Noista shortseista on myös tässä kevään ja kesän mittaan kyselty paljon ja ne ostin muistaakseni toukokuun alussa Zarasta, olisikohan ollut sieltä teinipuolelta (eli TRF siis :D). Noiden vihreiden lisäksi ostin samaa mallia myös ne hohtavanpastellisenneonpinkitwhaterver -väriset, jotka myös ovat täällä joskus aiemmin vilahtaneet. Aivan paras ostos!

Katsoin just Forecasta 10 päivän sääennusteen Helsinkiin ja pisti kieltämättä vähän masentamaan… Suomen kesä, gotta love it! Pitäisköhän taas alkaa selailemaan niitä Rantapallon äkkilähtöjä 😀

6 vastausta artikkeliin “Asu 1.7.2012”

  1. Eikö sua koskaan hävetä, kun sun tukka on aina ihan sotkussa? Olisit paljon kauniimpi, jos viitsisit panostaa siihen edes sen verran, että pitäisit sen sileänä, eikä tuollaisena harakan pesänä.

    1. Mietitäänpäs..hmmm.. itseasiassa ei hävetä! 😀 Tietty makunsa kullakin, itse olen joutunut niin kauan tässä työn puolesta pitämään sliipattua tukkaa, joten ihan mukava kerrankin lomalla pitää sotkuista surffitukkaa, on tässä elämässä onneksi suurempiakin murheen aiheita!

    2. Haha, onneksi jengillä on noin vähän ongelmia, että jaksavat tollasista asioista avautua :-DD mä ainakin tykkään tosta rennosti tukasta. Välillä kivaa vaihtelua tosissaan (niin itsellä kun sulla)!

      Vitsit muuten nuo sandaalit <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.