Synttärimekko!

Kirjoittelinkin jo tässä postauksessa, että pistin tilaukseen sen pastellinvihreän pitsimekon synttärimekoksi. Tilaukseen lähti sen lisäksi myös tuo allaoleva ”pastelliruosteinen” (onko tää nyt edes väri, saati sitten sana? :D) playsuit, josta ei onneksi pääse pikkaritkaan vilkkumaan kun on toi shortsi-alaosa. 
Yli 50 euron tilauksistahan saa vielä toistaiseksi Nellystä ”kaupan päälle” 7euron lahjakortin käytettäväksi seuraavaan tilaukseen, joka hujahti näppärästi siihen mun uusimpaan Kissy-tilaukseen!

3. Harmittaa, että huomasin tän Dry Laken keltaisen mekon vasta jälkeenpäin!
Olisi ollut täydellinen valinta synttäreiden viettoon esimerkiksi pinkkien tai
 turkoosien asusteiden kanssa 😉
Ehkäpä jompikumpi noista on passeli asu viettää kaksvitosia, jos nyt vielä saataisiin
kunnon helteetkin!
Ja tuota pitsimekkoahan löytyy myös kahdessa muussa sävyssä, joita voi ihastella täällä!

10 vastausta artikkeliin “Synttärimekko!”

  1. Hei osaatko sanoa, kun mulla on Dr. Denim mustat Plentyt kokoa XS että uskallanko ostaa sovittamatta Kissyt myös kokona XS? Tai että eroaakohan niissä koot kovasti toisistaan?

  2. Aivan ihana toi keltainen. En tajua miten oon alkanut pitää keltasesta, kun ennen melkeen inhosin kyseistä väriä. Tykkäisin just tosta mekosta, semmosista vaaleankeltaisista housuista ym.. :D. keltaiset paidat on kans nykyään tosi ihanan näköisiä :D. Oon varmaan ihan sekasin :D.

  3. Mä niin haluan tuon mintunvärisen mekon! Ihan supersuloinen ja kaunis! 🙂 Miten toi 7€ ale toimii, tuleeko se automaattisesti?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.