Koti

Viikonloppuna tein kotiin suursiivouksen ja sain vihdoin ojennukseen mm. noi rappujen alla lojuvat kirppiskamat, joiden kasa vaan kasvaa kasvamistaan. Jos vaikka jossain vaiheessa saisi ne ihan myyntiinkin asti 😀 
Sain samalla taas tehtyä ostoslistaa Ikeaan, oikeastaan mitä sieltä nyt ei varsinaisesti aina tarvitsis, jos sinne asti kerran matkaa? Mun 1,50 euron heräteostos, punainen Iksun hiirimattokin oli yllättävää kyllä maailman paras ostos ja pitäis pikkuhiljaa saada jo uusi, kun toi alkaa olla jo vähän elämää nähnyt.. Mä en siis vaan pysty käyttämään läppäriä ilman erillistä hiirtä !

Chilit voimissaan!

Ainiin! Superystävällinen lukija myi mulle muutamalla eurolla turhana lojuneen vaaterekkinsä ja oon niin onnellinen, kun sain vihdoin ja viimein purettua viimeisetkin jätesäkilliset vaatteita (hmm, muutosta kohta vuosi) henkareihin, kun ei kerta enää kaappeihinkaan mahdu, heti kun saan rappujen alustan tyhjäksi, niin tungen rekin sinne. Tai ehkä kappeihinkin raivaantuu vähän taas väljää tilaa, kun karsin lisää tavaraa tonne mun kirppisvuoreen. Miljoonat kiitokset vielä vaaterekistä Jennille!! 🙂

Nyt kun oon tottunut siihen, että asun yksiössä, johon on saanut parven ansiosta ison sohvan ja ruokailuryhmän, en varmaan enää pärjäisi tavallisessa 31m2 yksiössä, jossa ei parvea olisi! Kuten joku ehkä on jo huomannut, oon maailman mukavuudenhaluisin ihminen mitä nyt tulee esimerkiksi siihen nukkumiseen ja mua aluksi vähän pelottikin toi parvinukkuminen. Ajattelin, että olisi jotenkin vaivalloista nousta yöllä vessaan ja kivuta noita portaita ylös ja alas, mutta kaikkeen tottuu. Voin sanoa, että parvella nukkuu jopa paremmin, kun tavallisessa makkarissa koska siellä on aina hämärää, lievä äänieristys ja lisäksi tietynlainen turvallisuuden tunne. Huomasin jo varmaan heti ensimmäisen kuukauden aikana muuton jälkeen, kuinka parvella ihan oikeasti nukkuu paljon sikeämmin! 
Semmoista mäntypuista tikapuu-meininkiä en kyllä ehkä taas sitten itse jaksaisi, mutta noi portaat vielä menettelee. Vielä kun olisi niin paljon tilaa, että saisi kunnon jenkkisängyn tonne raahattua, telkkarikin ois ihan kiva 😀 Tai sitten vaan hommaan vihdoin se iPadin ja liimaan kiinni kattoon.
Oonko koskaan kertonut teille mun pakkomielteestä järjestää vaatteet henkareihin väreittäin? 😀

Eteisessä ois vielä vähän raivattavaa.. Ainakin tän naulakon ja huivien osalta. Justhan mä 
 niitä huiveja karsin kirppiskasaan, mistä niitä ilmestyy ?!

Kotikuvia aina pyydetään, joten siinäpä niitä taas aikamoinen pläjäys, kun oli kerrankin koti
edustuskunnossa kameralle.
Oon tosiaan ”vähän” viiveellä asettunut tänne kodiksi, kun sain ensinnäkin sohvan tänne lähes 5kk sen jälkeen kun olin tänne ylinpäänsä muuttanut ja nyt 10kk viiveellä purettua loput vaatteet, hmm.. Vielä pitäisi saada mm. pari taulua seinille, koukkuja keittiöön ja mitäköhän vielä.. Eiköhän nää tästä hoidu viimeistään kesään 2013 mennessä 😀

11 vastausta artikkeliin “Koti”

 1. Hahah, huomasin heti värijärjestyksen! Mulla ihan sama 😀 Olin kirppiksellä myymässä vaatteita, ja sielläki ne oli värijärjestyksessä siinä rekissä.. Sama myös pinoissa mun kaapeissa, tummat ja värikkäät vaatteet eriksee.. Nojoo, jos tästä järjestelyaiheesta alotan nii siihen ei ikinä tuu loppua 😀

 2. Ihanaihana koti!! Mä kammoksun juuri sellaisia mäntypuisia parvisänkyjä, mutta sun parvi on just kiva ja käytännöllinen.

  Ja kiitos vielä itsellesi, kun otit vaaterekin parempaan kotiin! Niinhän se menee, että toisen turhake on toiselle tarpeellinen 🙂

  Terkuin Jenni

 3. Uskon, että parvella nukkuu tosi hyvin, kun se tuntuu vähän semmoselta pesältä ja ite ainaki tykkään nukkuu pesässä ahtaassa ja turvassa 😀
  Ja muuten, aivan hyvin mahtuu kolmen istuttava sohva ja Ikean "levitettävä" ruokapöytä plus tietty sänky, tv-taso ja ruokapöydän tuolit 26 neliöiseen kotiinkin 😉 Eikä ole ees ahdasta !!!
  -P

 4. Heip, ja kiitos kivasta blogistasi! Ihana koti, olisipa oma yksiönikin noin siisti.. Mutta kolmen koiran kans elo on aika sotkuista.. 😀 Kysyisin, että onko Bixu nirso ruoan suhteen? Poikaystäväni isällä on maailman nirsoin puudeli, ja Ollie syökin vain muutaman kerran viikossa kun ei herralle kelpaa mikään vaikka ruokaa on aina tarjolla monta sorttia.. 😀

  1. Heippa! Itseasiassa ei ole kovin nirso, perus pedigreellä mennään ja herkkupäivä on vain ihan silloin tällöin 😀 ehkä nirsous loppuisi sitten, kun antaisi vaan sitä yhtä ruokaa ja ottaa pois tarjolta 5min jälkeen, jossei maistu. Näin me ainakin koulutettiin Bixua pentuna ja toimi! Eli jossei kelpaa, niin sitten ei tule ruokaa kun vasta illalla, kyllä ihmeesti sitten ruoka maistuu kun on vaan niitä omia nappuloita ja kunnolla nälkä 😀 tohon ehkä (oman näkemyksen mukaan) on sitten vain pahinta antaa ihmisten ruokaa tai muita herkkuja, jos oma ruoka ei maistu, jolloin koira tottuu siihen, että saa syömättömyydellään jotain vieläkin parempaa. Kannattaa kokeilla! Menipäs koirakuiskaajamaiseksi 😀

 5. Hei, onko tämä vuokra- vai omistusasunto, jos sopii kysyä? Ei tarvitse vastata jos tuntuu siltä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.