Nordic Hotel Forum Tallinn

Yövyimme Tallinnassa Nordic Hotell Forumissa, joka sijaitsee aivan Tallinnan ytimessä Viru-keskusta vastapäätä, eli sijainti on aivan loistava! Pienen harppauksen päässä on satama, ostoskeskukset ja vanha kaupunki. Hotellissa oli ilmainen wlan, joka ainakin itselleni tämmöisenä supernörttinä oli todella iso plussa! 😀


Meille oli aikamoinen yllätys, että saimme kaikki omat huoneet, mutta mikäs siinä kun pääsi levittelemään tavarat miten sattuu ja nukkumaan leveästi neljän tyynyn seassa 😉 Ei ois kieltämättä malttanut aamulla kovin aikaisin nousta aamupalalle! Kivaa vaihtelua parvielämään, haha!

Kylppäri oli aivan ihana, kelpaisi tämmöinen kotiinkin..
..ja tämä läpinäkyvä vessan seinä!

Laittautumassa iltaa varten!

Hotellin julkisivu oli osittain samaa läpinäkyvää seinää kun kylppärin
seinä ja katseltiinkin tuolta ulkopuolelta, kun pimeällä näkyi sisälle
huoneisiin 😀 Ulkoapäin toi oli pimeällä todella hieno kun koko hotelli
hohti, mitä nyt en kyllä saanut tähän kuvaan kaapattua.

Checkattiin seuraavana aamuna itsemme ulos hotellista klo12, jonka jälkeen jätettiin tavarat hotellin säilytykseen ja lähdettiin kiertelemään ennen laivan lähtöä. Ennen laivaan lähtöä poikettiin noutamassa tavarat hotellilta ja mars satamaan, kätevää!

Voin suositella kyseistä hotellia ehdottomasti Tallinnan matkaaville,
palvelu toimi aivan loistavasti ja aamiainen oli tosi monipuolinen jopa
näin nirson mieleen 🙂

 Löytyykö lukijoiden joukosta kyseisessä hotellissa
yöpyneitä?

10 vastausta artikkeliin “Nordic Hotel Forum Tallinn”

  1. Olin tuolla hotellissa kuukauden työharjoittelussa vajaa vuosi sitten. Aivan ihana hotelli, tosi tyylikäs ja henkilökunta koulutettiin mun mielestä tosi hyvin! Johtaja on tosi symppis tyyppi. Hotelli on hieman omaperäisempi kuin perinteiset Sokos hotellit. Suosittelen!

    1. Aijaa! Oli tosiaan itsellekin todella positiivinen yllätys ja mukava kuulla, että on myös työntekijöiden mielestä mieluinen paikka! 🙂

  2. Huomattavan paljon tyylikkäämmän hotellihuoneen tuolta sait kun minä tuossa alkuvuodesta…vähän karu + kaupanpäälle tosi ruma inva-WC! 🙁

  3. Oltii samassa hotellissa viime vuonna ja tykkäsin tosi paljon! 🙂 Vähän viihtyisämpi ku muut missä oon Tallinnassa ollut. 🙂

  4. Ite toukokuun alussa yövyin yhden yön kyseisessä hotellissa ja olin kyllä todella tyytyväinen kaikkeen. Huoneet olivat siistejä ja niiden lisäksi kaikki yleiset tilat oli tyylikkäästi sisustettu. Ja parempaa sijaintia hotellilla ei kyllä voisi olla. En voi muuta, kun kehua kyseistä hotellia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.