Energy overdose!

Mulla oli koko viikonlopun aamupäivisin joku ihme energiaspurtti päällä ja heittämässä pari jo vähän pidempääkin juoksulenkkiä pitkästä aikaa. Tai siis joka tapauksessa mittakaavassa pidempiä kun noi perus 7-8 kilometrin lenkit-pidempää. Jo ihan lenkin alusta asti tuntui siltä, kun energiaa olisi ihan loputtomasti, enkä ollut moksiskaan juoksun jälkeen. Enemmänkin semmoinen olo, kun ois voinut jatkaa loputtomiin. Ehkä nämä juoksut taas tästä pitkän tauon jälkeen, pikkuhiljaa nopeutta lisäämällä! 🙂

Lauantain lenkki..

Aiheeseen tavallaan liittyen, sain joku aika sitten Axellukselta taas testiin Maximin tuotteita, jotka ovat itselleni jo ennestäänkin tuttuja.

Välipalapatukoita, jotka kulkevat käsilaukussa kätevästi välipalana, mikäli alkaa huikoa kesken päivän tai treenin jälkeen palauttavana välipalana. Ton 99 kalorin patukan esittelin täällä tarkemmin joskus talvella, mutta toi proteiinipatukka (alempi siis) on tarkoitettu syötäväksi palauttavana liikuntasuorituksen jälkeen. Aika imakoita tosin olivat nämä molemmat, kun oon tottunut syömään proteiinipatukoina semmoisia jogurttikuorutteisia, jotka ei ainakaan mun mielestä ole ihan niin makeita.

Nämä taas ovat urheilusuorituksen aikana käytettäviä energialisiä, jotka lisäävät suorituskykyä. Nuo Active hydration-poretabletit soveltuvat kätevästi käytettäväksi esimerkiksi kuntosalilla, mikäli tarvitsee lisäenergiaa kesken treenin. Poretabletti vesipulloon ja energiajuoma on valmis nautittavaksi. Tosi näppärä idea! Noita energiageelejä olenkin testannut jo aikaisemmin, mutta tässä uudessa geelissä on lisättynä myös magnesium, joka auttaa ehkäisemään lihaskramppeja.

Lisätietoa geelistä lainattuna täältä:

”Kevään ja kesän kuntoiluun sopii myös energiageeli, Maxim Energy Gel Strawberry-Magnesium 100 g,
jonka avulla jaksaa rankemmankin treenin loppuun asti. Magnesium on
tärkeää erityisesti lihaskramppien ehkäisemisessä. Kuumana kesäpäivänä
lihaskramppeja voi tulla kaikille kuntoilijoille. Mansikanmakuinen
energiageeli sisältää myös B-, C- ja E-vitamiineja, jotka tehostavat
tuotteen vaikutusta. Suorituksen aikana käytettäväksi tarkoitettu
energiageeli antaa välittömän energiapiikin ja auttaa jaksamaan loppuun
asti.  Yhdestä geelistä saa kolme annosta ja sen voi sulkea kätevästi
kierrekorkilla.”

Tuo geelipussi on melko iso otettavaksi mukaan juoksulenkille (tämäkin soveltuu paremmin ehkä salille?), mutta saman merkin pienemmät kertakäyttögeelipussit ovat ainakin itselläni kulkeneet kätevästi mukana kesäisin pidemmillä juoksulenkeillä ”hätävarana”, mikäli sattuisi iskemään energiavaje keskellä metsää. Kätevää!

2 vastausta artikkeliin “Energy overdose!”

  1. Oot selkeesti varastanu mun energiat ja urheilumotivaation! Aiemmin kesällä kun valittelit, ettet ole ehtinyt/jaksanut urheilla tarpeeksi, mä mietin tyytyväisenä, että mäpä oon vetäny lenkkiä semmosella innolla että saa kerrankin olla tyytyväinen itseensä. Nyt kun sä hehkutat täällä liikunnan riemuja niin mulla on kummasti vaihtunu lenkkitossut sipsipussiin…

    Vaadin siis urheilumotivaationi takaisin asap! 😉 Voit pistää sen vaikka postipakettina tulemaan kiitooos.

  2. Hahhah, OOPS! 😀 mulla on ihme kyllä pysynyt sipsipussin nyörit nyt visusti kiinni ja oon itsekkin ihmetellyt, että mistä moinen energia.. Nyt se selvis, että on telepaattisesti vaihtanut omistajaa, hihii ;D Eivaan, nyt sipsit kaappiin ja lenkille!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.