Jonkun torstain asua

Nyt kun sain vihdoin ja viimein revittyä viimeisetkin teipit päästä (geelikynsien kanssa aina yhtä tuska homma, pakko myöntää), pistin kunnon tehohoidot muhimaan päähän ennen huomista kampaamokoitosta. Ja sillä välinhän ehtii tietty hetken datailla ja kaivella tuolta luonnosten arkistoista taas näitä todella ajantasaisia asukuvia parin viikon takaa.. 😀 


Hame, Gina Tricot (aleista joskus 2008) / toppi, H&M / sandalit, Steve Madden (Miami) / kello, MK (Net-a-Porterista, joululahja).

Näillä vaatteilla läksin reilu viikko taaksepäin Jyväskylään. Kaivoin ton hameen tuolta mun parven portaiden alla olevasta mysteerikasasta, onpa elämys tehdä aina kerta toisensa jälkeen todellisia löytöjä omasta vaatevarastosta! Hame on muistaakseni 4-5v taaksepäin ostettu Ginan loppualeista 4,90 euron hintaan. Pariin otteeseen oon ollut aikeissa viskata ton kirppiskasaan, mutta onneksi en! 🙂 Parasta on, kun löytää pitkästä aikaa jonkun vaatekappaleen, jonka olemassaolon on ehtinyt jo täysin unohtaa.
Juuuh, mutta nyt pesemään tätä tukkaa, jos se ois vaikka tässä 30 minuutin aikana kokenut jonkun uudelleensyntymisen. Toisaalta, mitä väliä sillä nyt enää tässä vaiheessa on, kun uudet jatkeet laitetaan jokatapauksessa jo heti huomenna.. Jännittää maailman eniten, koska kyseessä on pidennystekniikka, josta ei vielä ole omakohtaista kokemusta, joten en oikein tiedä mitä odottaa. Eiköhän niistä hyvät tule jokatapauksessa!
Ps. Niistä korallisista Dr. Denimin Kissy Highwatereista oli tullut varastontäydennystä (!!), löytyvät täältä! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Jonkun torstain asua”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.