Maanantai 16

Sadepäivä alkaa siivousrumballa…taas. Nyt on tultu käytyä salilla ja juoksemassa niin monta päivää putkeen, että voi varmasti ihan hyvällä omallatunnolla pitää välipäivän urheilusta ja keskittyä johonkin aivan muuhun. Tein taas eilen itselleni uuden to-do-listan ja nyt alkaa (ihme kyllä) loppua hommat kesken täällä kotona, kun on pistetty nimet papereihin uuden työsuhteen kunniaksikin vihdoin ja viimein. Sain kutsun ensimmäiseen haastatteluun jo toukokuussa ja nyt alkaa olla kaikki asiat vihdoin pulkassa ja kaikki vaiheet käyty läpi. On se tarkkaa puuhaa, mutta hyvä niin! 😉 
Vielä ehtii lomailla kuitenkin ihan ruhtinaallisesti, sielu ja keho lepää, aurinkokin toivottavasti ainakin paistaa parin viikon päästä Barcelonassa 😀

Petivaatteet tuuletuspartsin kautta takaisin sänkyyn. Kyllä nyt kelpaa kölliä puhtaissa, pehmoisissa lakanoissa ja kuunnella sateen ropinaa 🙂

En oo vieläkään päässyt loppuun tässä Kiinalaisessa, mikä muhun on
tullut?! Ehkä viimeistään huomenna saan viimeisenkin sivun päätökseen.

Kohta täytyisi sitten aloittaa taas mun lempparipuuha, nimittäin pidennysteippien repiminen irti päästä! Huomenna edessä vihdoin ja viimein se kampaaja, jota olen jo muutaman viikon innolla odotellut, jee 🙂 Täytyy kuitenkin muistaa ottaa ”ennen”-kuva, niin voin sitten vertailla entisiä uusiin ihaniin kutreihin. 
Tällä viikolla ois myös kynsihuolto, joten ehkä pääsen loppuviikkoa kohden pikkuhiljaa eroon tästä mun tänhetkisestä rähjäisestä olemuksesta, hahah!
Mukavaa viikon alkua ♥

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20321392)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.