Viime viikko kuvina

Koko viikonloppu tuli hääräiltyä yhtä sun toista. Tuli tehtyä suursiivous, luettua, nukuttua päikkäreitä (!), lenkkeiltyä, katsottua telkkaria ja ihme kyllä, jopa tiskattua. Eli aikalailla kaikenlaista, mikä ei yleensä kuulu ihan mun lempparihommiin, lenkkeilyä ja lukemista nyt lukuunottamatta. Kaikenkaikkiaan oikein rentouttava viikonloppu ilman mitään velvoitteita. No mutt olin sen kyllä ansainnutkin, mulle on nimittäin aina ollut vähän vaikeuksia pistää aivoja lomalle edes pariksi päiväksi. Kiva kerrankin näin päin, sehän se loman tarkoituskin on.

Taas jumittaa aivot tämän tekstin kanssa, huohh. Nyt vain sitten noi kaksi mega-lattea kurkusta alas ja valmistautumaan päivään (ja kampaajaan, tuliko jo selväksi kuinka mua jänskää?).

Ps. Tänään myös Ikeaan, täytyy muistaa tehdä sinnekkin kauppalista, eli mm. se uusi hiirimatto 😀

10 vastausta artikkeliin “Viime viikko kuvina”

 1. Poistetun anonyymin kommentti: Nyt taisi olla aikalailla pohjanoteeraus omalta osaltasi, kumma jos siellä yliopiston psykan kursseilla opetetaan myös sitä, kuinka analysoida ihmisen luonne blogin perusteella, joka nyt on melko pintaraapaisu ihmisen elämästä ja persoonasta. Voi luoja! 😀 Vaikka kuinka hyvällä tarkoititkin, niin kommentti valitettavasti kertoo hälyttävästi enemmän sinusta itsestäsi ihmisenä, kyvyistä ja taidoistasi opiskelemaasi alaa kohtaan ja ymmärtää sitä. Suosittelisin perehtymään niihin kursseihisi ja ihan myös ihmisiin irl vähän syvemmin, ennenkö alat tekemään analyysiä ihmisistä teoriatiedon ja luetun tekstin perusteella 😉 Itsekin näistä asioista hyvin kiinnostuneena ja tietoisena olen kyllä perillä siitä, ettei asiat nyt aivan mene aivan niin mustavalkoisesti kuten siellä näköjään todella kattavilla kursseilla kerrotaan. En nyt valitettavasti edes jaksa uhrata asialle enempää selitystä, pahoittelut.

  1. Ja terkkuja sinne Saksaan, ihan vastaisuuden varalle tiedoksi, että kannattaa vähän miettiä mitä suustaan päästää täällä kommenttiboksin ihmeellisessä maailmassa, kirjoittamasi hivelee jo nimittäin laittomuuksien rajoja, mikäli et sattunut olemaan asiasta tietoinen.

 2. Sulla on aina kivasti muokattu nuo kuvat ja Latasin itsekin kyseisen ohjelman. 🙂 mut en ihan osaa käyttää sitä… Tai siis saako nuo tehosteet vain tietylle alueelle tai et niitä ei muuten oo niin paljoa? -kata

  1. Joo siis mulla on myös semmoinen pixlromantic 🙂 Sillä saa noita tehosteita, yleensä muokkailen sillä ja lisään sitten instagramiin kuvan, suosittelen!

  2. Juuri se siis mullaki on mut en saa koskaa tehosteita niin kivasti ku sä 😀 tuntuu et niitä on liikaa ja ryhmissä kohdissa. -kata

  1. Se oli vastaukseni erääseen aivan sairaaseen julkaisemattomaan kommenttiin, joka jo kaikilta osin meni kunnianloukkauksen puolelle.

 3. Viittaan myös siihen ekaan kommeenttiin, jota et julkaissut, mutta josta pystyy päättelemään että joku psykan opiskelija analysoi tai diagnosoi sinua blogisi perusteella. Itse myös aikanaan psykaa opiskelleena huomasin että sinne kursseille valitettavasti mahtuu aina mukaan myös noita häiriintyneitä opiskelijoita, jotka lähtevät alaa opiskelemaan ihan vaan itseään terapoidakseen ja apua hakeakseen. Eihän kukaan järkevä ihminen tai varsinkaan alan opiskelija lähde tekemään diagnoosia kenestäkään ihmista tapaamatta häntä ja varsinkin kun diagnoosin teko kuuluu lääkärin hommiin eikä edes kokeneille psykologeille, jotka tekee vaan noita testauksia pikku osana ja apuna lääkärin diagnosoinnissa. Kyseisestä henkilöstä ei varmaan tule koskaan isona ammattitaitoista psykologia jos vielä alentuu toisen julkiseen herjaukseen tai yritykseksihän se jäi kun teit viisaasti etkä edes viitsinyt julkaista kommenttia. Vanha sanontakin on että "kitkeriä sanoi kettu pihlajanmarjoista" eli kateutta kaikki tyynni. Jatka vaan ihanaa blogiasi omaan iloiseen ja raikkaaseen tyyliisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.