Keskiviikko 18

Nyt on oltu taas vaihteeksi koko päivä menossa. Ensin puistoilua, kaffettelua, käväisyä keskustassa, kyläilyä kaverin luona, Ikeaa, Prismaa ja myöhäinen illallinen extempore Töölön Mamma Rosassa, huhh! Nyt vähän pastan sulattelua ja tämmöinen iltamyöhäinen postaus ennen unia. Huomenna sitten vähän rauhallisemmin, että ehtii purkaa jopa noita Ikean ostoksia 😀

Tähän väliin asukuvaa viime viikolta..

”Mami, mäkin haluun! Saanko tulla kuvaan, jos näytän söpöltä..tai siis ainahan mä näytän!”
Oon vissiin ollut yöllä nukkuessani jossain joukkotappelussa, kun noita mustelmia taas on
ilmaantunut jostain aivan itsestään.. En ymmärrä.
Hame, Bik Bok (kai) / paita, Zara / kengät, Bianco / laukku, Vintage
Tohon päälle nappasin laukkuun vielä mun LV:n shawlin lämmikkeeksi, kun menin hetkeksi istuskelemaan (yksin :D) Sävelen terassille Hakaniemeen ja lukemaan kirjaa sillä välin kun odotin kaveria saapuvaksi töistä. 
Loppulta vaihdoin kuitenkin noi kiilat sandaaleihin, mielessä kummittelee nimittäin vieläkin ne Guessin synttäreiden jälkeiset rakot, joista toipuminen kesti kolme kokonaista viikkoa ja arvet on vieläkin nähtävissä. Pitää vissiin kipaista apteekista iso kasa Compeedeja ennen seuraavaa kertaa kun noi uskallan jalkaani laittaa! 😀
Toi hame on myöskin löytö tuolta mun rappujen alta mysteerivuoresta (hei c’mooon miksi kajosin siihen kasaan vasta nyt, siellähän oli vaikka mitä kivaa?!), Viivi toimi mun kirppistuomarina ja olin jo heivaamassa tota kirppiskasaan, kunnes päädyin kuitenkin pitämään sen. Olinkin etsinyt jo hetken tavallista mustaa kesähametta, olisi vissiin ollut fiksua tarkastaa ennen nettikauppoja myös tuo oma varasto.

Juuh, mutta nyt sinne unille!! Huomenna skarppaan mm. kommentteihin vastaamisen kanssa.

6 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 18”

 1. moi!

  sullahan on tuolla taustalla kaksi ikean malm-lipastoa? oletko kiinnittänyt niitä seinään, niinkuin ohjeistetaan? pohdimme tuollaisten ostoa juuri television alle makkariin vaatelipastoiksi, mutta meillä ei vuokra-asunnossa saa tehdä reikiä seiniin 🙁

  kiitos vastauksestasi!

  -rea

  1. Moi! Toi on yks semmonen iso Malm. Mun tosiaan ois pitänyt porata ne reiät, muttei oo poraa, eli riskillä mennään ton kanssa 😀 Onneks tossa ei sentään kauheesti ole painoa päällä tai sisällä, eli toivotaan että kestää vielä ennenkö saan ne reiät porattua, tähän asti ainakin hyvin pysynyt vuoden koossa melkein! 🙂

  2. miullakin on kaks niitä nelilaatikkoista malm lipastoa vierekkäin ollu vuoden ja en oo niitä laittanu seinään kiinni. kannattaa olla tarkkana että aikasee vaaan yhden laatikon kerrallaan muuten voi käydä huonosti.

  3. Joo ja en koskaan kans jätä noita laatikoita auki, ettei pääse se paino siirtymään pois seinästä. Mut onneksi tuolla on sisällä vaan ihan vaatteita, niin painoa ei ole kun ihan muutama kilo, jos hullusti nyt sattuis käymään 🙂 Pakko kyllä se pora hommata..

  4. Meillä on kans kaks tollasta isoa Malmia ja ei olla laitettu niitä seinään kiinni. Se on ilmeisesti vähän niinkuin "varotoimi", esim. lapsiperheeseen tms… Näin olen ymmärtänyt. Hyvin on pysynyt pystyssä ja kasassa vaikka on painoakin. 🙂 Uskallan sanoa, että ei kannata turhaan porailla reikiä seiniin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.