Kylmäkeratiinipidennys videolla

Yayyyy! Ihme on tapahtunut, jaksoin nimittäin eilen kuvata pitkästä aikaa videopostauksen uudesta tukasta 🙂 Yritin samalla vähän selittää enemmän tuosta tekniikasta, toivottavasti saatte jotain irti. Laitan kuitenkin vielä kuviakin myöhemmin.

 ….Ja hei siis mikä tää ilme nyt taas on :DD Repeen!

Ei tsiiisus, oon nyt pari päivää aivastellut ihan kreisinä ja nytkin vuotaa nokka ihan älyttömästi, varmaan alkaneet noi heinät kukkia ulkona.. Ihme kyllä tänään kuitenkin täysin pilvetön taivas ulkona, voisi siis heti aamukaffen jälkeen ottaa viltin mukaan ja lähteä puistoilemaan! 🙂

26 vastausta artikkeliin “Kylmäkeratiinipidennys videolla”

 1. Jee, tosi hyvältä näyttää! Nyt mua vaan mietityttää oisko sittenkin pitänyt ottaa 50cm 40cm sijaan kun kiharran hiuksia ja omat hiukset on melkein yhtä pitkät kuin sulla nyt :/
  Hei mites ne hoito-ohjeet, tuliko mukaan ohjeita tai muistatko minkälaisia kieltoja näiden hiusten kanssa on?

  1. Hmm siis nyt ehkä itse johdin vähän harhaan. Mulle laitettiin siis toista hiusta 40cm ja toista 50cm, kun siitä oli 40cm loppu. Ja se 50cm on siis TODELLA pitkä. Noita kuitenkin leikattiin ihan reippaasti, joten veikkaan, että noiden itse pidennysten pituus on joku 35cm tms.. Mutta voittehan vielä mallailla, että kumpi pituus on parempi? Itselleni se 50cm ei kuitenkaan tulisi kyseeseen, koska se menee sitten jo melkein pyllyyn asti 😀 luulisin, että usein toi 40cm on riittävä, tietenkin riippuu millaista hakee 🙂 Ja ei ollut mitään ihmeellisiä ohjeita, perus että välttää rakennepaikkaavia yms ja harjailee aamuin illoin ja nyt laitoin jälkeen 24h pesemättä.

  2. Oho, no en mäkään ihan pyllyyn asti niitä hiuksia halua! 😀 Ehkä se 40 on sitten kuitenkin sopiva ja saahan niitä ens kerralla sitten pidennettyä jos tämän meinaa ihan tavaksi ottaa 😉 Ne tosiaan tilattiin eli jos oikein käsitin niin kampaamosta ei suoraan löydy kaikkia värejä ja pituuksia vaan tilataan aina asiakkaan mukaan. Mm. se vaaleampi väri oli kokonaan loppu (eli oltais laitettu 2+1) joten sitä täytyy seuraavalla kerralla ainakin sitten kokeilla 🙂
   Mutta kiva että sulla oli positiivinen mieli, ehkä ne tosiaan on sen arvoiset vaikkei uusiksi voikkaan käyttää!
   Jos muistat, niin tekisitkö jossain välissä, kun kokemusta on enemmän, vertailus teipeistä ja kylmäkeratiinimenetelmästä ja niiden hyvät ja huonot puolet? Teipit varmaan ainakin tulee paljon halvemmiksi, eikö vaan?

  3. Ahaa, kun tuolla oli jemmassa sitä Vidan tukkaa! Juu voin tehdä semmoisen vertailupostauksen jossain välissä ja tietty jossen muista niin saa muistuttaa 😉 ja tuu toki kertomaan heti, että millainen omasta tukasta tuli!! Teipit tulee ehkä siks kyllä halvemmaksi, kun niiden laittoon menee vähemmän aikaa (kampaajien tuntitaksat on yleensä sen noin 50e) ja niitä voi käyttää uudestaan, mutta tää vidan tukka itsessään on vissiin simplyä edullisempaa, ehkä juuri siksi ettei sitä voi käyttää uudelleen.

 2. Voi että on ihanat hiukset, sopii sulle tosi hyvin! Tykkään muutenkin blogistasi paljon, en ole alusta asti lukenut tätä, mutta olen jälkeenpäin lukenut kaikki vanhat postaukset 🙂 todella pirtsakan oloinen blogi! – jansku

 3. Uudet hiuksesi näyttää tosi hyvälta ja luonnollisilta!!Osaatko sanoa kuluttaako tää uusi menetelmä vähemmän omia hiuksia, kuin esim. teippipidennykset?

  1. Juu kyllä kuluttaa vähemmän, nimenomaan vähiten kaikista menetelmistä, koska yhtä omaa hiusta kohden on laitettu suunnilleen yksi pidennyshius ja nuo itse tupot ovat pieniä, joten rasitus on minimaalinen 🙂

 4. nuo hiukset kyllä näyttää hyviltä ! 🙂

  Sulla vissiinki ollut joskus teippipidennykset? Haluisitko antaa pari vinkkiä niiden ylläpitämiseen/hoitoon, kun menin ja hankin sellaiset 🙂 enään vaan oottelen, että posteljooni tuo ne kotiovelle saakka

  1. Kiitos! Hihih, toivottavasti saat uuden tukan pian 🙂 Itse en niitä mitään erikoisemmin hoitanut, tietty harjailin säännöllisesti ja rakennepaikkaavia pyrin välttämään, myös tuuheuttavia tuotteita tulisi välttää koska ne turvottavat pidennyshiusta enemmän entisestään, mutta itse en mitään eroa huomannut, ehkä kun tykkään muutenkin semmoisesta pörröisestä tukasta. Mutta mulla on ollut aina kampaajan tukkuhiusta, noissa nettitukissa kannattaa varmaan enemmän noudattaa noita harjaus- ja hoitosääntöjä kun hiuksen laatu ei ole selvillä 🙂 Mutta siinäpä! Ja teippikohtiin tulisi siis välttää laittamasta hoitoainetta, etteivät teipit löysty, eli kosteuttavalla shampoolla ja hoitiksella kannattaa mennä ja hoitista latvoihin 🙂

 5. Upeet hiukset! Ja aivan ihana neule sulla päällä, onko toi vero modasta?

 6. Wau, noihan on ihan mielettömän upeat!!<3 Oot muutenkin kyllä niin kauniina ollut 🙂 Mä oon itse käyttänyt jo kauan clip oneja, mutta tuollainen pysyvämpi kiinnitystapa kiinnostais kyllä kovasti.. Joskus kun tuntuu niin ylitsepääsemättömän vaikeelta alkaa aamulla aikasin laittaan pidennyshiusta kiinni 😀 Osaatko yhtään sanoo, että onko tuo kiinnistytapa yhtä haitallinen omille hiuksille kuin sinetti? Pelkään nimittäin ehkä vähän liikaakin, että omat hiukset menis pilalle tosta 😀

  1. Tänkjyyy <3 Joo mä en jaksais clip-oneja kun oon vaan kertakaikkiaan niin laiska! 😀 tämä kiinnitysmenetelmä on siis kaikista hellävaraisin, rasittaa vähemmän kun teipit ja eteenkin vähemmän kun sinetit, jotka ovat omalle hiukselle rajuimmat 🙂 Mulla on niin hento ja hapero tukka itsellä, että varmistin tän seikan ensin viideltä kampaajalta ja nyt vihdoin uskon, ettei vahingoita hiusta edes teippien vertaa 😀

 7. Hienoin tukka mikä sul on koskaan ollut:)!! Taidokas väri niin omissa kuin jatkoissakin. Wow!

 8. Upeat, luonnolliset pidennykset! Ihan mieletön toi väri, ihan täydellinen! 🙂 Onnea uudesta tukasta! ;D

 9. Ihanat hiukset! Pakko kysyä et mitä huulikiiltoa käytät, sun huulet näyttää niin isoilta verrattuna entisiin kuviin/videoihin! Positiivisessa mielessä siis 🙂 ihana bixu taustalla, tee siitä joskus videopostaus!!

  1. Kiitos! Käytän Buxom lipsiä ja sit semmosta too facedin lip injectionin turvottavaa 😀 Tai siis toi Buxomin on kans semmonen huulia turvottava! Hahah joo Bixu tuli tohon, täytyy joskus kuvata siitäkin video, tulis varmasti ihan kiitettävästi mun lässytystä vaan taustalle ;D

 10. Upeee tukka kyllä, mutta onhan nyt 400euroa ihan mieletön summa uudesta tukasta :0

 11. pitääkse 400 euroa maksaa siis joka 4-6 kuukauden välein? vai mitä meinasit sillä, ettei hiusta voi käyttää uudelleen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.