Michael Korsin Hamilton Stockmannilta?

Talvella, kun itse metsästin omaa Hamiltoniani, oli etsintä aika kiven alla ja Stockan valikoimakin oli todella suppea, jonotuslistatkin huimat. Nyt kuitenkin pistin synttäritoiveeksi tuon pienemmän Hamiltonin mustana ja kultaisilla metalliosilla, Stockan verkkokauppaan kävi siis lahjan ostajan tie! 😉 
Itselläni tuo Large tote on ollut todella kätevä, kun tarvitsee reissata ja laukkuun on tarvetta saada tungettua läppärin lisäksi kirjoja, meikkipussi ja kaikki muut perusroinat. Tavalliseen arkikäyttöön koen sen kuitenkin hieman liian suurena niinä päivinä, kun ei lompakon, puhelimen, avainten ja kalenterin lisäksi tarvitse muuta kantaa mukanaan. En aikaisemmin tuolle pienelle Hamiltonille syttynyt kaupan hyllyllä, mutta kun näin sen käytössä in action, rakastuin sille ja sen käytännölliselle koolle! Nyt on siis uusi Hamilton matkalla kotiin ensi viikolla koittavien synttäreiden kunniaksi 😉 Pitäähän sitä nyt vielä tässäkin iässä vähän lahjoja vaihdella, heh! 

Tällä hetkellä tämä Korsien kirjo oli Stockalla todella laaja ja ensin jahkailinkin tämän ylläolevan minimallin kanssa. Toi oranssi olisi ollut aivan ihana kesälaukuksi, mutta ehkä kuitenkin loppujen lopuksi vähän epäkäytännöllinen..

Näistä lähti tilaukseen siis tuo vasemmanpuoleinen 🙂 <3
Ja tästä isosta löytyykin se tan-versio ”strutsinnahkaisena” ja kultaisilla metalliosilla.
Ajattelin tosiaan vinkata, että Stockmannin verkkokaupassa vihdoin ja viimein on näitä saatavilla, tietysti myös ihan muuallakin kun Pk-seudulla asuvien iloksi (tai no onhan niitä Stockmanneja
tietty muuallakin). Noudon lisäksi voi valita siis myös postituksen 🙂
Laukut löytyvät täältä!

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19873096)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.