BB-voiteita testissä….again!

Kävin pyytämässä pari viikkoa taaksepäin Sokokselta näytteet Diorin ja Estee Lauderin uusista BB-voiteista, nyt kun olen ottanut tehtäväkseni näitä vähän testailla ja vertailla 😉 

Kuten noista näytepurkeista huomaa (ylempi Dior, alempi EL), koostumukset ovat aivan erilaiset, Diorin voide oli koostumukseltaan todella juoksevaa, kun taas Estee Lauderin
paljon moussemaisempaa. Sävyt näissä oli oman silmäni mukaan aikalailla
samanlaiset (toinen ehkä vähän oranssiin menevämpi), Estee Lauderista otin testiin tummemman sävyn, Diorista en
taas kuollakseni muista, että oliko sävyjä olemassa vain tuo yksi vai
sainko siitäkin sen tummemman version..


Heti ensimmäisellä kokeilukerralla huomasin, ettei tuo Diorin voide yksinkertaisesti ainakaan ole minua varten. Voide oli omaan makuun liian meikkivoidemainen ja peittävä, lopulta jouduin pyyhkimään sitä nenäliinalla pois naamasta. Lisäksi tuntuu, että tuo sävy oli jopa liian vaalea omalle iholleni. Estee Lauderiin taas rakastuin palavasti!! Koostumus on aivan ihanteellinen, samoin sävy, joka sulautui ihoon aivan täydellisesti ja tulos oli aivan ihana. Voisin ehkä kärjistetysti kuvata tätä Garnierin BB-voiteen ”luksusversioksi”, koska ainakaan mikään kovin mattatuote tämä ei ole, kuten esimerkiksi tuo Lorealin BB-voide (josta kirjoitinkin jo tässä postauksessa). Täytyy käydä ostamassa tuota Estee Lauderia asap! SUOSITTELEN! 🙂
Garnieria en ole nyt keväällä ja kesällä käyttänyt, koska tuon oman voiteeni sävy (medium kai?) on kesäiholle liian vaalea, mutta hintansa arvoinen tuote muuten!
Nuo kuvassa näkyvät Diorin Hydra Zen Teinte ja Estee Lauderin Daywear eivät siis ole BB-voiteita, vaan sävyttäviä päivävoiteita, mutta Lancomen sävyttävä päivävoide on talvesta asti toiminut mulla ”meikkivoiteena”, jos olen lievää peittävyyttä kaivannut. Talvella sekoitin pienen määrän tuota (koska sävy on todella tumma talvi-iholle) Lumenen heleyttäjään ja tulos oli täydellinen! Nyt kun on vähän väriä pinnassa, niin tuo tummakin sävy on aivan oivallinen ihan pelkiltäänkin käytettynä. Voin lämpimästi suositella sävyttävää päivävoidetta etsivälle, tuosta löytyy sävyjäkin useita. 
BB-voiteethan ovat näin kiteytetysti kevyesti sävyttäviä päivävoiteita,
joista löytyy myös ihoa hoitava ominaisuus, sekä aurinkosuoja. Siitä,
miten nämä BB-voiteet nyt varsinaisesti eroaisivat nyt esimerkiksi
tuohon mun Lancomen sävyttävään päivävoiteeseen (joka käsittääkseni myös
hoitaa ja sisältää aurinkosuojan), en oikein osaa sanoa, mutta ehkä
markkinoinnilla on taas näppinsä pelissä 😀 Tosin en ole tietenkään mikään ammattilainen näissä asioissa.

Tuo EL:n Daywear taas oli tuote, jota te suosittelitte talvella kun hyvien sävyttävien perään kyselin ja yllättävää kyllä siitä löytyikin nyt testeri (viimeksi kun kysyin, ei kuulemma ollut olemassa). Kyseessä on siis sävyttävä päivävoide, joka sulautuu ihon ph:n mukaan omaan ihonväriin. Se lähtee testiin seuraavaksi!
Viimeksi, kun oli tämä aihe käsittelyssä, oli kommenttien perusteella moni muukin rakastunut tuohon Estee Lauderiin. On se vaan hyvää, pakko sanoa! 🙂

Ja ps. Pienenä vinkkinä, että Sokoksen kauneuden verkkokaupan alekoodi on vielä voimassa, eli  alekoodi SOKOSALE2012 antaa -15% alennuksen kaikista tilauksista Sokoksen kauneuden verkkokaupasta. Koodi on voimassa 31.7.2012 saakka! Lisäksi tällä hetkellä on toimituskulutkin vielä 0 euroa ja ilmainen toimitus aina valitsemaansa tavarataloon, niin säästyy siltä kiertelyltä ja jonottelulta 😉 Sokkarille tästä!

10 vastausta artikkeliin “BB-voiteita testissä….again!”

  1. Mä kävin hakemassa Stockalta uuden lumemen bb-voiteen testerin ja tykästyin siihen tosi paljon. Muita bb-voiteita en ole kyllä kokeillutkaan.

  2. Onko noi bb voiteet/sävyttävät voiteet parempia kuin mineraalimeikkipuuteri? 🙂 joskus mainitsit sellaisen hankkimisesta!

    1. En oikein tiedä kun en oo testannut semmosta 🙂 en oikein tiedä meikkivoiteista sun muista kun en käytä, mutta sitä Smashboxin meikkipuuteria ostin vähän aika sitten, en osaa kyllä verrata sitä mihinkään kun en ole muita testannut mutta aurinkopuuterina lähinnä sitä käytän, peitä se ei 🙂

  3. Mä en eka tykännyt tosta Loréalista sitten yhtään! Siitä "tummastakin" tuli ihan harmaa iho ja jotenkaan ne rakeet ei sulanu ihoon. Sit myöhemmin annoin sille uuden mahdollisuuden Lumenen heleyttäjän kanssa (miksasin ne yhteen kämmenellä) ja tadaa, toimii! Nyt oonkin jo monta viikko sitä käyttänyt ja tykkään ihan hirveesti 🙂 Tulee sellanen hyvä matta.

    1. Munkin täytyy kokeilla vielä noin, nyt oon testannut niin, että laitan sitä lumenea vielä siihen päälle, mutta se vähän kyllä vähentää sitä mattatulosta 😀

  4. Hei Iines

    Saako Sokokselta tollasia pikku testeripurkkeja pyytämällä? Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastailla t. Anniina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.