Keskiviikko 25

Tein tänään vissiin jonkin sortin ennätyksen ja heräsin vasta klo 11.30…ups! No mutta kai sitä on lomalla ihan sallittuakin nukkua välillä vähän pidempään ilman huonoa omaatuntoa, eteenkin kun tuli taas valvottua niin myöhään sen Dexter-maratonin parissa.. 
Otin itsestäni aamukahvin jälkeen niskasta kiinni ja käytiin heittämässä viikon eka lenkkikin Been kanssa, vajaat 11km. Latasin tänään vihdoin sen ilmaisen Sports Trackerin puhelimeen, koska en halua sotkea mun kävelylenkkejä juoksulenkkien kanssa, joihin käytän sitä Nike+:aa. Käveltiin jokatapauksessa ensin reippaasti Keskuspuistoon ja siellä polulla 50min, jonka jälkeen käännyttiin takaisin kotiinpäin juosten. Aikaa kului kaikenkaikkiaan 1h 25min. Käytiin viime viikolla ekan kerran Keskuspuistossa lenkkeilemässä ja tuli nyt tosi tyhmä olo, kun tajusi hoksanneensa ne maastopolut vasta nyt… No parempi myöhään kun ei milloinkaan!

 Leivoin itselleni synttäreiden kunniaksi mustikkapiirakan! 
Minä, joka leivon noin kerran vuodessa! 😀 Maailman yksinkertaisin ohje löytyy täältä
aikaa meni noin 5min.
 Ja mun Campadresta tilaama uusi Triwakin saapui postin mukana juuri sopivasti! Ehdin jo pelätä, etten saa koko kelloa sen jälkeen kun kaikki Triwat myytiin loppuun siinä kampanjassa noin 2h kuluessa sen alkamisesta, mutta kävi tuuri!! 🙂 Tätä olikin jahdattu se pari vuotta.
Tällä kertaa tämmöinen pikapäivitys, koska nyt Ronjan kanssa illallistamaan!

6 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 25”

  1. Käyn itse juoksemassa keskuspuistossa melkein kaikki lenkkini. Aurinkoisina päivinäkin puut varjostava mukavasti 🙂
    t.Satu

    1. kÄytin rahkaa ja semmosta valmista makeaa piirakkataikinaa, poikkis leipo mulle tota vuosi sitten mun synttäreinä ja käytti silloin smetanaa, oli kieltämättä ehkä täyteläisempää silloin, mutta kevyempää rahkan kanssa ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.