Kylmäkeratiinipidennyksestä..

Olen pahoillani pienestä postaustauosta, hääräsin koko eilisaamun rästihommia, lähdin tapaamaan ystäviä, Ronja kyläili alkuillasta ja koko loppuilta vierähti taas yllättäen Dexterin parissa..

Lupasin laittaa vielä näitä kuviakin uudesta tukasta..

Nyt vajaan viikon kokemuksella voisin jakaa vähän kokemuksia näistä kylmäkeratiinipidennyksistä. Ekaa kertaa ikinä olen 100% tyytyväinen pidennyksiin, koska oli tukka sitten niin tai näin, näyttää se aina luonnolliselta. Teippien kanssa oli miltei mahdoton pitää hiuksia ylös nutturalle tai ponnarille laitettuna, kun taas näiden kanssa onnistuu sekin, kun pienet osiot uppoavat tukkaan näkymättömästi. Nyt käytössä nuo keratiiniosiot ovat alkaneet hajoamaan pienemmiksi palasiksi, jolloin ne sulautuvat hiuksiin vieläkin paremmin.
Toinen iso plussa on tämä itse hius. Nyt käytössä olen huomannut, että tykkään tästä Vida Hairin tukasta niin paljon enemmän kun Simplystä!! Miksi? Koska laatueroa omaan hiukseen ei huomaa lainkaan! Kaikki ketkä olen pakottanut hiplailemaan näitä hiuksia, ovat olleet täysin samaa mieltä siitä, ettei hius tunnu lainkaan pidennyshiukselta. Tästä hiuksesta puuttuu ainakin se keratiinikäsittely, joka tekee pidennyshiuksesta ”pidennyshiusmaisen” ja sopii siis todella hyvin hennolle pohjoismaiselle tukalle. Tämä ei ole lainkaan semmosta tönkkösuoraa, kun tavallinen pidennyshius ja ainakin omalle lievästi luonnonkiharalle hiukselle aivan täydellinen 🙂 Hius ei ole itselläni takkuuntunut lainkaan, vaikken olekaan aamuin illoin päätä harjannut läpi. Ainut miinus hiuksessa on kenties se, että koska hius on tavallista pidennyshiusta taipuisampi, vaatii se ehkä enemmän juuri suoristusta näihin valmiiksi suoristettuihin hiuksiin verrattuna. Itseäni tämä ei ole kuitenkaan haitannut, päinvastoin.
Monet myös kyselivät siitä, miten tämä eroaa sineteistä ja kuinka paljon tämä pidennys rasittaa omaa hiusta. Osiot ovat hyvin pieniä (max 1cm leveitä) ja kiinnitetään sillä periaatteella, että yhtä pidennyshiusta kannattelee yksi oma hius, jolloin rasitus omaan hiukseen on mahdollisimman pieni. Teippiosiot taas ovat melko isoja, jolloin rasitus jakaantuu suuremmalle alueelle. Kiinnityksessä ei myöskään käytetä lämpöä, joka vaurioittaisi hiusta ja kylmäkeratiini poistetaan sille tarkoitetulla aineella. Itse en kuitenkaan ole huomannut teippipidennyksen koskaan tehneen hallaa omalle tukalleni, mutta olen täysin myyty tälle tekniikalle tuloksen luonnollisuuden vuoksi. Omani otin siis Qhairissa Johannalla.
Toivottavasti tässä tuli kaikki, mitä oli mielessä kirjoittaa näistä 🙂

Ps. Ja niille, ketkä ovat odotelleet sitä xxs-kokoa ilmestyvän mustiin perus-Kissyihin, niin nyt sitä löytyy täältä!

T. Kissy-kyylä 😀

9 vastausta artikkeliin “Kylmäkeratiinipidennyksestä..”

 1. Uskallakko sie paljasta mitä hintaluokkaa nää suurinpiirtein on, siis hiukset + työ?
  Himottais kyllä kovasti, tuntuu että noi clipsitkin rasittaa omaa tosi hentosta ja kärsinyttä tukkaa kovasti. kuinkahan näiden kans menis 🙂 Näyttää ihan superluonnolliselta!

  1. Sillä videolla kerroinkin hintatietoa näistä, mutta siis riippuu tottakai siitä tarvitseeko värjätä ja kuinka paljon hiusta haluaa. Itsellä on 2 kudetta hiusta ja maksoi työn kanssa kaikkiaan vajaat 450e. Kolme kudetta oisi sitten maksanut noin 600e. Toisaalta nyt tätä hiusta on omasta mielestä aika vähän verrattuna mitä mulla oli teippiä päässä, eli ens kerralla otan varmaan ton 3pakettia, laitan päähän 2,5 ja säästän loput seuraavaan kertaan 🙂

 2. Hei, olen myös itse miettinyt kylmäkeratiini pidennyksiä, osaatko sanoa miten hiukset on käyttäytyneet pidemmän käytön jälkeen? Olen lukenut, että pidennyshius on melko karhea verrattuna suomalaiseen hiuslatuun? 🙂

  1. Tykkään kovasti 🙂 Nyt ollaan laitettu Simplyn tukkaa, joka on supersileää, mutta itse tykkäsin enemmän siitä karheasta.

 3. Hei! Eksyin blogiisi etsiessäni kylmäkeratiinipidennyskokemuksia – aika vähän löytyy netistä. Kuvistasi päätellen itselläni on tosi samanlainen hiustyyppi kuin sinulla ja etuja tässä kiinnitysmenetelmässä vaikuttaa olevan tosi paljon. Huolenaiheeni on kampaajani, joka varoitti, että tämä pidennys pysyy hyvänä vain 6-8 viikkoa, maahantuojan mainostaman useamman kuukauden sijaan. Kampaajan kokemuksen mukaan hius vähitellen harjautuu irti ja ohenee tuossa kuudessa – kahdeksassa viikossa niin oleellisesti, että huolto on tarpeen nopeasti. Mitä itse olet käyttäjänä kokenut, pysyykö hius päässä "ihan normaalisti"? Onkohan vika laittajan taidoissa, jos hius harjautuu liruksi noin nopeasti, eli pitäisiköhän vaihtaa ennemmin kampaajaa kuin pidennystekniikkaa..? Vai onko tuo ihan yleinen ominaisuus tälle pidennykselle? Kiitos, jos ehdit vastata jotain omasta kokemuksestasi! 🙂

  1. Mulla on nykyään sinettipidennys, josta olen kovasti pitänyt. Kylmäkeratiini oli kyllä hyvä, mutta lähti tosiaan harvenemaan juuri tuolla tavalla kun kampaajasi kertoi ja huollossa kävin n. 2,5kk välein. Kylmäkeratiini siis murenee tavallaaan käytössä ja samalla irtohiusta sitten juuri harjatessa lähtee, eli ei itselläni ainakaan ihan useaa kuukautta pysynyt hyvänä. Ja oman käsitykseni mukaan vika ei ollut tosiaan kampaajan vaan ihan tuon aineen. Mutta pidin silti tekniikasta verrattuna teippeihin tai lettipidennykseen! Nyt toki olen kiitollinen että kampaaja ehdotti sinettien kokeilua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.