Tallinnan (aurinko)ostokset

Upsista! Olin unohtanut tonne luonnoksiin postauksen mun Tallinnan ostoksista. Kovin yllättävää ei varmasti ole, että Kaubamajan kemppaosastolla taas Visa vinkui! Mun mielestä Tallinnassa on aivan paras valikoima rusketustuotteita, että niitä vaan on aina pakko hamstrata kotiin 🙂 Meen aina aivan sekaisin siinä megalomaanisen ison rusketushyllyn edessä, jossa on kaikkea solkkuvoiteista aurinkoöljyihin <3 Vaatekaupoissa en jaksanut oikeastaan edes pyöriä, koska työhameita lukuunottamatta ei tällä hetkellä vaatteille ole akuuttia tarvetta.

Päevitus-kreem on aivan parasta! Toi on kaakaovoita sisältävää rusketusvoidetta, joka sisältää kemiallisen uv-suojan ja soveltuu käytettäväksi sekä auringossa, että solariumissa. Sen tarkemmin en saanut tietoa tuosta Eestin kielisestä tuoteselosteesta. Oonkin tätä hehkuttanut blogissa jo vuosi sitten keväällä, mutta tämä on aivan parasta (ja hyväntuoksuista)! Hintaakin alle 2 euroa purkki 🙂

Ja tuo taustalla näkyvä Hawaiian Tropicin after-sun nyt vain on aivan paras kosteusvoide kesäiholle! Löysin tän joskus muutama vuosi sitten ja parempaa after-sunia en tähän päivään mennessä ole löytänyt. Näyttäisi muuten olevan Nellyssä näköjään tarjouksessa, löytyypi täältä!

Ja joku random rusketusöljy, joka oli muistaakseni myös suhteellisen edullinen. Kiinnitän aina katseeni kaikki, mistä löytyy sanat ”deep”, ”tanning”, ”bronze” 😀 No mutta jokatapauksessa nyt on lähiaikoina hamstrattu aikamoinen arsenaali aurinkojuttuja Barcelonan reissulle.. Otan kyllä niiiiiin kaiken irti tuosta viikon lomasta ja makaan joka päivän altaalla öljyineni, ahh!
Ps. Taas Kissy-vinkkausta… Nimittäin myös mustista Plentyistä löytyy nyt myös sitä kokoa xxs ja täydennystä muihinkin kokoihin, samoin kuten niissä mustissa Kissyissä! Nopeat syövät hitaat!! 😉
Muissakin Kissyissä, esimerkiksi pinkeissä (täällä) ja tummansinisissä (täällä) näyttäisi löytyvän taas kaikkia kokoja! Kaikki Kissyt ja Plentyt löytyvät täältä!

6 vastausta artikkeliin “Tallinnan (aurinko)ostokset”

 1. Just varasin matkan Tallinnaan joten pitääpä kiertää noi rusketustuotehyllyt läpi siellä! Onko noita sun mainostamia Kissyjä myynnissä jossain päin Helsinkiä et pääsis sovittaa? Vai pitääkö vaan luottaa noihin Nellyn kokotaulukoihin ja arpoa joku sopiva koko… 🙂

  Ja kiitos vielä siitä yhestä aiemmasta postauksesta, jossa vinkkasit macbookin kuorista ebayssa. Tilasin itelleni sit pinkit kuoret ja nyt on aivan ihana mac, piristää niin tätä datailua 🙂

  1. Hihi! Kissyjä löytyy Carlingseista, mutta niistä on aina koot loppu, minkä vuoksi ainakin itse tilaan aina Nellystä! 🙁 Kannattaa ottaa ainakin yksi koko "Normaalia pienempi", ne nimittäin joustavat TODELLA paljon ja itselleni menee helposti xxs vaikka hullulta kuulostaakin 😀

   Ja jee, kiva kun löysit kuoret! Ne on niin paras keksintö 🙂

 2. Mistäpäin Tallinnaa toi kaubamaja löytyy? Kuulostaa niin vieraalle vaikka monesti tuolla Tallinnassa tullu pyörittyä! *tahtoo seuraavalla matkalla löytää ton ihanan hyllyn*

  1. Se on Viru-keskuksessa ja ulottuu siihen samaan kortteliin! Tai Viru-keskuksesta pääsee sisälle juuri tonne meikkiosastolle 🙂 Hylly on kyllä löytämisen arvoinen! 😉

 3. Kissyjä ja Plentyjä löytyy Jumbon One waysta siellä oli tosi hyvin kokoja ainakin muutama pvä sitten ja värejäkin oli muutamia niistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.