Vinkki: Avonaisten selkämysten pelastaja

Lupasin jo viikkoja sitten vinkata teille siitä pienestä apuvälineestä, jonka löysin sattumalta Stockmannilta. Low back strapistä nimittäin. Olin aivan pulassa sen mun valkoisen pitsimekon kanssa, jonka selkämys oli lähestulkoon täysin avoin. Aikomuksena oli mennä ostamaan alunperin Stockalta semmoiset silikoniset ”kupit”, kunnes (onneksi) selitin tilanteen myyjälle, näytin mekon selkämyksestä kuvan puhelimesta ja tämä vinkkasi paljon parempaa vaihtoehtoa, jota en itse ollut tullut lainkaan ajatelleeksi!
Kyseessä on siis tuollainen remmiviritelmä, joka kytketään kiinni rintaliivien hakasiin ja sidotaan kiinni sitten taas etupuolelta. Viritelmä vetää rintaliivejä takaa niin alas, että lähestulkoon koko selkämys jää paljaaksi ja tavallisten rintsikoiden käyttäminen avonaisenkin mekon kanssa on mahdollista 😉 Eka kerta tämän kanssa oli aikamoista sähläämistä noiden kaikkien hakasten kanssa, mutta loppujen lopuksi sujui kuitenkin hyvin ja ajoi asiansa loistavasti. Ja hintaa oli tosiaan se 8
euroa, eli selvää säästöä verrattuna nyt esimerkiksi niihin monenkymmenen euron kuppeihin, joita alunperin olin menossa ostamaan.

Kaikkien yläosien kanssahan tämä ei tietysti sovi, eteenkään jos avoin selkämys ulottuu aivan lantiolle asti, mutta oman mekkoni pelastus tämä ainakin oli! Värejä oli tuon beigen lisäksi ainakin musta ja 8 euroa on pieni investointi näinkin kätevään apuvälineeseen, suosittelen!! 😉

12 vastausta artikkeliin “Vinkki: Avonaisten selkämysten pelastaja”

 1. Voi vitsi, oon oikeesti niin kauan miettiny tota samaa, että kehtaako niitä ihme "imukuppeja" ostaa, mutta en oo tommosta ratkaisua tullut ajatelleeksenikaan. Kiitos siis tästä vinkistä! Lähdenkin heti metsästämään moisia "henkseleitä", että pääsen käyttämään yhtä ihanaa avoiselkäistä toppiani ^__^ jee!

 2. Kiiiitos tästä vinkistä!! Itsekin olen ollut moneen otteeseen jo tilaamassa niitä "kuppeja", mutta tämä voisi olla kaikin puolin parempi ratkaisu! Löytyisköhän Sokkarilta, pitää käydä metsästämässä. 🙂
  – Kerttuli

  1. Joo, kysyin niistä niin ne kupit eivät anna mitään tukea, eteenkään isommille rinnoille 🙁 ennemmin sitten hommaan sellasta tissiteippiä jos tulee tarve, eikä voi tota käyttää! Voi olla, että sokkariltakin löytyy, tai anttila, tms 🙂

 3. kuinkahan noi toimis yhdistettynä olkaimettomiin liiveihin? lähteekö vetään sit kuppeja perässä alas 🙂 ois meinaan paljon mukavampi hyvät olkaimettomat liivit verrattuna imukuppeihin/rintafileisiin/mitänäitänytolikaan.

  1. Hmmm.. Mä vähän epäilen, koska se tosiaan vetää niitä kuppeja alas ja ne olkaimet just sai pysymään ne ylhäällä! Mutta stockalla ainakin oli semmonen mallikappale tästä muistaakseni? joten voihan siellä käydä testaamassa olkaimettomien kanssa! Voihan se tietty olla mahdollista, muttei varmaan voi ainakaan kovin alas vetää niitä henkseleitä. Mä kun vedin olkaimellisilla ne tooosi alas ni meinas sillonkin lähteä kupit paikoiltaan 😀 Ois niin parasta, jos tän vois soveltaa olkaimettomiinkin!!

 4. Mietityttää vähä kans että eikö tuo muka vedä sit kuppejakin alaspäin? ei sekään ny sit kivaa oo jos tuntuu että tissit tippuu 😀

  1. Ei se huomattavasti, kun vetää sitten niitä olkaimia kireämmälle edestä vai miten selittäisin, nostaa kuppeja tavallaan 😀 kyllä tietysti vähän, mutta silti olin tosi tyytyväinen! 🙂 (eikä tissit tippuneet :D)

 5. Tietääkö joku muu missä muualla näitä myydään? Oisko Lindexillä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.