Lintsirellestäjän asua

Palataan takaisin viime viikkoon näiden kuvien kanssa, on nimittäin taas vähän viivästynyt tämä kuvien siirtäminen kamerasta koneelle, mikä mukamas nyt on vaan ”niin rankkaa puuhaa” 😀 No, vietin kuitenkin koko eilisillan selaten kuluneen viikon kuvia ja lisäilemällä niitä luonnoksiin, joten kai homma ihan työstä menee. 
Ystävät yllättivät mut ihanilla kukilla kaksvitosten kunniaksi ♥ Lisäksi sain ihanan The Body Shopin tuotelajitelman, joka oli aivan mulle räätälöity 😉

Oltiin tosiaan viikko sitten perjantaina viettämässä kolmen ystävän kanssa mun synttäreitä ennakkoon Lintsillä, jossa Isohupi-rannekkeet sidottiin heti ranteisiin, tottakai. Vedin väkipakolla Viiviä kaikkiin ”hurjimpiin” laitteisiin, jotka eivät Viivinkään mielestä ennakkoluulojen jälkeen enää niin hurjia olleet. Vika etappi oli Mustekala, jonne pakotin meidät kahdesti putkeen. Olisitte nähneet, kun Iines ”kolmen päivän päästä 25v” juoksi niiden 10v lasten perässä sieltä laitteen porteista ulos.. ”uudestaan, uudestaan!” Tässä jo suunnittelen seuraavaa reissua Lintsille, siellä jos jossain oon ainakin elementissäni 😀
Illallistamassa käytiin Kattilan Midhillissä, jossa söin Midhillin marmoripihvin, side orderina ranut ja pekonia 😀 Ne ranut oli tosiaan paistettu ankanrasvassa, mikä ainakan mun mielestä nyt ei ihan kamalasti niistä maistunut, mutta hyvää oli silti!
Synttärirellestäjän asua..

Pitsipaita, Zara / shortsit, Zara / rosekultainen kello, MK / nahkalaukku, Nellyn alesta joskus / ballerinat, Bianco

Ja hiukset ponnarilla ensimmäisiä kertoja piiiiitkääään aikaan! Kiitos noiden pidennysten, voin taas tehdä korkeita ponnareita ja nutturoita. Tossa kuvassa tuolta nyt sattuu pilkottamaan pari osiota noita pidennysosia, kun tein ponnarin ilman peiliä, mutta nekin on huomattavasti helpompia peittää kun teipit! Vähän kiharoita latvoihin kihartimella ja ready! Tästä kuvasta huomaa muutenkin, kuinka täydellisesti noi pidennyshiusten sävyt menevät yksiin omien hiuksieni kanssa 🙂
Mutta nyt ensin puistoilemaan aurinkoon (vihdoinkin paistaa!!) ja sitten ystävän kanssa sushi-lounaalle! C ya!

4 vastausta artikkeliin “Lintsirellestäjän asua”

 1. hei nyt vähän asian vierestä mut kysynpä kuitenkin. kuinka pitkään sulla normaalisti menee et nellyn tilaukset tulee perille? tilasin tuossa viikko sitten sieltä mekkoja ja odottelen nyt kuumeisesti et pääsen sovittaan (ja palauttaa huonot). lähetystunnuksella kun kattoo niin siellä lukee että lähetyksestä on vastaanotettu ennakkoilmoitus blabla..

  en nyt oleta, että välttämättä tietäsitkään mitä toi tarkottaa mut aattelin nyt kysästä jos sulla on ollu samanlainen juttu joskus 🙂

  1. Yleensä joku viikko suunnilleen menee. Nyt siellä on ollut joku varaston muutto, että mulle on tullut se itse ilmoitus lähetyksestäkin vasta pari päivää tilauksen teon jälkeen. Mutta jokatapauksessa jossain tilausvahvistuksessa tms olikin maininta siitä,e ttä voi kestää toimituksissa kauemmin sen muuton vuoksi! 🙂 Toivotaan, että paketti tulee pian!

 2. Anonyymille, mulla kesti viimeisimmässä tilauksessa joku reilu 3 viikkoa.
  Postin sivuilta näkyi myös tuo ennakkoilmoitus vastaanotettu jne mutta mitään ei tapahtunutkaan sitten sen jälkeen pitkään aikaan.

  Mitä olen seuraillut eri foorumeita, niin helkkarin monella muullakin on nyt viime aikoina kestänyt pienen ikuisuuden saada pakettinsa.

  Ennen aina tullut max. viikossa.

  1. Joo, kuten laitoin tohon ylempään, niin varmaan se varaston muutto syynä 🙁 Mullakin on kestänyt kyllä vähän ehkä normaalia kauemmin, mutta en ole toisaalta kovin pitänyt niistä kirjaakaan ja oon maailman laiskin postissa kävijä! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.