Soijamakaroonilaatikko fetalla ja tomaatilla

Tein eilen pitkästä aikaa soijamakaroonilaatikkoa! Ja vielä niin jättipellillisen, että siitä riittää syömistä ensinnäkin varmaan kolmeksi päiväksi ja vielä pakkaseenkin säilöttäväksi 😀 Lopetin jauhelihan syömisen joskus melkein 10 vuotta sitten, koska mua ällöttää ajatus siitä, mitä kaikkea moskaa siihen ihan oikeasti tungetaan (ja ei, en voi syödä myöskään paistijauhelihaa, koska pelkkä ajatus jauhelihasta ällöttää). Pian sen jälkeen loppui myös nugettien ja kalapuikkojen syöminen samasta syystä. Makkaroita, leikkeleitä tai muutakaan mikä ei ole niin ”täyttä lihaa”, että sen omin silmin näkisin, en kyllä suuhuni pistä. No mutta.. onneksi on olemassa soijarouhe, niin onnistuu ainakin makaroonilaatikon tekeminen! 😉 

Onneksi tämä blogi helpottaa ihan myös omaa elämää, sillä käytän aina ohjetta, jonka olen joskus laatinut tänne postaukseen. Tällä kertaa tosin tuunasin tätä reseptiä vähän ja heitin mukaan miniluumutomaatin paloja ja Apetina Feta-purkin (aurinkokuivattu tomaatti) jämät, kannatti! 🙂

7 vastausta artikkeliin “Soijamakaroonilaatikko fetalla ja tomaatilla”

  1. Teet kuitenkin ilmeisesti ite pihvejä? 🙂 Mistä valmistat ne ja eikö tuu ollenkaan kalliiksi?
    -a

  2. Soijamakaronilaatikko on kyllä hyvää, nam! Joskus oon kyllä onnistunut sössimään sen niin, että siitä on tullut liian kuivaa ja aika kaamean makuista. Tuli nälkä katsellessa kuvia 🙂

    1. Voi, onneks ei tullut mulla kuivaa ainakaan tällä kertaa ;D vieläkään ei kyllästytä, vaikka neljättä päivää tota syön heheh!

  3. Kiitti ohjeesta – teen huomenissa 🙂 Helpot, kasvissyöjäystävälliset reseptit tulee tarpeeseen kun pitää ite laittaa safkansa.. Så tack 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.