Lainetta ja kiharaa BaBylissillä!

Nyt lähiaikoina on ollut ties mimmoista pakettia haettavana postista, tällä kertaa kävin noutamassa nuo mun BaBylissin hiustenmuotoiluvehkeet, jotka tilasin Campadresta edullisesti jokunen viikko sitten. Paketista paljastui siis BaBylissin 38mm kiharrin, joka mulla on ollut ostoslistalla jo vuosia, sekä BaBylissin lämpörullat, joista myös olen haaveillut jo varmaan 10vuotta, mutten koskaan ole saanut aikaiseksi ostaa. 
Jauhan muuten usein Campadresta, joka on aivan mun lemppari (jossette ole sattuneet huomaamaan :D) ja ajattelin nyt yhteisesti kertoa jutun idean. Campadre on siis verkkokaupan tapainen, jossa on päivittäin tai viikottain vaihtuvia kamppanjoita eri merkeille vaatteista telkkareihin, koruihin ja kodinkoneisiin, jolloin tuotteita myydään kauppahintoihin verrattuna usein huomattavasti edullisemmin. Olen ostanut Campadresta tuon mun ensimmäisen Gaggia Evolutionin espressokoneen viime vuonna, ihan lempparin Just Cavallin kellon, Norsk Dunin untuvapeiton- ja tyynyn, Mille Nottin luksuspetivaatteet, nämä BaBylissit, sen uusimman Triwan Miami Deco-kellon ja mitäköhän muuta.. Kaikki jokatapauksessa aivan naurettavan edulliseen hintaan kauppaan verrattuna. Kanta-asiakas siis! Nuo kamppistuotteet ostetaan pieninä erinä siis valmistajilta ja hyviä kamppiksia saa mennä kyttäämään aina aamulla jo klo8, koska kaikki parhaat myydään usein heti loppuun.
Takaisin asiaan..
Tuota kiharrinta olen käyttänyt nyt lähes viikottain latvojen kääntämiseen ja se on aivan paras tuote!! Tähän mennessä olen tehnyt kiharat ja latvalaineet suosiolla vaan tolla mun melkein 5v vanhalla Remingtonin Shine Therapy-suoristusraudalla (joka muuten toimii vieläkin kun unelma :D), joka kuitenkin raastaa hiusta huomattavasti enemmän kun tuommoinen ”piipparimainen”. Perfect!!

n

Tässä vielä hiuksista kuvaa, kun olen laittanut latvoihin lainetta tuolla paksulla kihartimella. I like it!!
Noista lämpörullista tulossa raporttia heti kun ehdin niitä testailla! Vielä kun jaksaisi ottaa 
rutiiniksi pistää ne aikaisina työaamuina aina päähän, niin olisi varmaan bad hair-dayt historiaa..
Ainakin toivottavasti 😀

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18622472)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Lainetta ja kiharaa BaBylissillä!”

  1. Sain vinkin campadresta täältä sun sivulta, ja totaalikoukkuun jäin, kiitti 😉 Tilasin ton babylissin kihartimen kanssa ja mä petyin tosi kovasti. Sen pinta meni ensimmäisellä käyttökerralla jännästi naarmuille, tai jotain ihme viiruja siihi tuli. En ymmärrä. Eikä se kyllä muutenkaan saanu minun tai ystäväni tukkaa kääntymään. Sulla kyllä näköjään toimii.. juku!! 😮

    1. Voiei mitä kummaa!! Mulla toi kääntää aivan täydellisesti ja toimii paremmin kun se Remingtonin pearl wand. Tosi tyhmä kysymys, mutta käänsittekö sitä lämpötilaa kuitenkin siis korkeammalle (kun siinä on se kytkin), ettei voisi johtua siitä ettei tukka kääntynyt? Itse tein aika korkealla lämpötilalla noi! 🙂 Campadre on kyllä ihan best!

  2. Oletpa kaunokainen ! 🙂 Oon monesti miettinyt tollasia lämpörullia, vois harkita nimittäin oon kuullu et ne ois aika hyviä !

    Ps. Selasin vahingos nopee tän sivun alas, niin säikähin et herrajumala miten sun silmät aukes kuvassa :DD En ollu viel huomannu et tos on kaks kuvaa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.