Ikeasta..

Kerroin joku aika sitten, kuinka sieltä Ikeasta viime viikolla tarttui mukaan jos mimmoista impulssiostosta. Nyt jälkikäteen ajateltuna kaikki ostokset tulivat kuitenkin enemmän tai vähemmän tarpeeseen, joten mitään turhaa ei tullut onneksi tällä kertaa ostettua, ihme kyllä… 😀 Yleensä ne enimmät hömpänhömpät saa yleensä karsittua viimeistään kassalla pois miettien lähinnä, että ”mitä ajattelin lapatessani tämänkin kärryyn”. 
Kaksi ruukkua ja kaksi kasvia. Noi ruukut oli muovia, vaikka onkin naamioitu savisiksi, eli ei ainakaan särkymisvaaraa näiden kanssa. Hyvä ostos ja vaihtelua tavallisiin vitivalkoisiin ruukkuihin! Valkoinen lipasto ja valkoinen tv ehkä kaipaakin jotain muuta murrettua sävyä vaihteeksi. Kasvit ovat myös uudet samata reissulta, täytyy vielä tosin miettiä jätänkö molemmat kukat tuohon telkkarin viereen.
Erinäisiä ottimia sun muita. Toi metallinen lasta on aivan paras! Mulla on aivan surkea keittiövälinevarustus, esimerkiksi kauhaa ei löytynyt ennen tätä lainkaan ja muovinen lastakin oli jo kokenut kovia. Ainut turha ostos oli ehkä toi mittahässäkkä, mutta HEI, nyt voin ainakin mitata samalla aikaa sekä nesteitä, että kiinteitä aineita ilman että tarvitsee kuivata ja pestä mittoja siinä välissä, mikä on tosi ärsyttävää. Hyviä nämä mun perustelut aina 😀 Jokatapauksessa, mulla oli tähän mennessä myös vain yksi desimitta.. Ehkei toikaan lopulta niin turha ollut.
Keittiökukka- ja ruukku! Ruukun ostin myös toisen yhdelle vanhalle kasville, hintaa oli 1,50 euroa 😀
Uudet lyhdyt, ton pinkin ja violetin. Toi yksi pinkki oli jo ennestään ja mulla oli vielä viime talvena toinenkin, kunnes eräänä kauniina aamuna vedin verhoja auki ja mun verhotanko tippui suoraan tuohon pöydälle, tottakai juuri sen lyhdyn päälle ja räjähti pinkiksi lasiksi ympäri asuntoa.. Yeah..
Paras juttu on se, että kirjoitan tästä nyt, kun mun verhotanko tippui taas eilen alas, tällä kerta 30cm päähän noista lyhdyistä sentään. Mutta mun pitää taas odotella, että saan jonkun pidemmän auttamaan mua se tangon kanssa, koska oon niin lyhyt, etten saa laitettua sitä tankoa takaisin tän huonekorkeuden vuoksi!! 😀 Eli ilman toista verhoa elellään..
Ja uusi meikkipeili vihdoinkin!! Aiempi hajosi jo varmaan 2 vuotta sitten, joten oli ehkä aikakin!
Lisäksi lähti Ikeasta mukaan lautasia (mulla on tällä hetkellä 3 isoa matalaa lautasta, ennen oli 2 :D), se uusi paljon puhuttu hiirimatto ja Bixulle uusi lelu, niitä euron pikku-pehmoleluja, jotka on koirille aivan parhaita! Myös halogeenilamppuja lähti mukaan, mutta huomasin kotona, että ne oli tietty aivan vääränlaisia, kun unohdin ottaa mallikappaleen mukaan.. Way to go!! Uusi syy lähteä taas pian, sain just eilen lisättyä mun Ikea-listaan myös henkarit, alkaa tehdä tiukkaa tuo 3 vaatetta samassa henkarissa-järjestely! 😀

8 vastausta artikkeliin “Ikeasta..”

  1. Me käytiin perjantaina Tampereella Ikeassa ja olikin jo tiedossa mitä ostetaan. Yritettiin mahdollisimman paljon "oikoa" reittiä eikä tullutkaan ostettua mitään turhaa. Olisin halunnut muutamat lasit, mutta mies kielsi ostamasta :D. Ostettiin sitten vaan 2 expedit hyllyä kun oli family kortilla tarjouksessa ja niihin 6 koria.
    Onhan siellä kaikkea tosi kivaa ja vaikka yleensä tuleekin ostettua kaikkea pientä ja voi tuntua turhaltakin, niin on niille aina käyttöä löytynyt.

    Esimerkiksi Ikean jäätelökauha on ollut muun mielestä tosi huippu ostos. Makso vaan jonkun 1e ja sillä on tosi hyvä tehdä palloja. Ollut mulla jo vuosia käytössä.

    1. Hahah 😀 Mulla on kans semmoinen valkosipulinkynnen murskaaja, joka kuulostaa maailman turhimmalta asialta, mutta nyt kun se on ollut Jyväskylässä, niin oon ollut ihan pulassa ilman sitä 😀 En mäkään loppujen lopuksi saa kyllä mieleeni yhtään turhaa ostosta Iksusta!

  2. Sain inspiraation noista sun uusista kasveista! Näyttää superkivoilta. Ihan pakko käydä omaan kotiin poimimassa samanlaiset!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.