Lookfantasticin tilaus

Sain sähköpostiin Lookfantasticin uutiskirjeen, jossa oli jos mimmoista alekoodia, joten pistettiin Katariinan kanssa pitkästä aikaa tilausta menemään perjantaina! 
Koriin päätyi molemmilla ikilemppari Moroccanoil (täällä), tällä kertaa tosin itselleni tuo kevyempi light-versio, paljon hehkutettu Paul Mitchellin hiuksia siloittava ”kulttimaineen saanut” Super Skinny serum – (joka kustansi siis alle 20euroa, kun hinta Suomessa on lähes tuplat) ja pidennyksille setti pehmentäviä ja kosteuttavia Redkenin All Softeja kolmen setin, kun alkaa aiemmat Redkenit tehdä loppuaan. Aikaisemmin mulla on ollut tuota All Soft Heavy Cream-tehohoitoa, koska viimeksi tuo shampoo ja hoitis oli varastosta loppu, mutta nyt tilasin koko setin! Kaikki Redkenin tuotteet olivat osta 3 maksa 2, joten kannattava ostos olikin 😉

Ja tämmöiset alekoodit ovat voimassa 31.7.12 saakka tuon Redkenin tarjouksen lisäksi, kannattaa hyödyntää! Valitettavasti tarjous ei koskenut Moroccanoilia, mutta tuo Bronze3-koodi tuli käytettyä Paul Mitchelliin! 😉
Lookfantastic toimittaa siis Briteistä, joten tullejahan tilauksista ei tarvitse maksaa, koska toimitus tapahtuu EU:n sisällä. Tällä kertaa ei tilaukseen lisätty edes toimituskuluja, mitkä ovat ainakin ennen olleet LF:llä jotain 7euron luokkaa, ellen väärin muista. Mikäs sen parempaa! Tuotemerkkejä löytyy pilvin pimein hiustuotteista meikkeihin ja GHD:n rautoihin, joten ainakin itselläni iskee aina aikamoinen valinnanvaikeus tilausta tehdessä! 😀
Lookfantasticille hyödyntäämään alekoodia TÄSTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.