Lounas

Huhhuh, ihme iltapäiväväsymys iskenyt muhun lähiaikoina. En ole ikinä ollut päikkäri-ihminen ennen tätä kesää, nykyään on pakko ottaa torkut lähestulkoon joka päivä, enkä ole nyt pariin päivään mitenkään huomattavasti liikkunutkaan. Ehkä on muuten vaan tullut tehtyä yhtä sun toista, siivoiltua, tiskailtua, pyykkäiltyä ja muuta ”tosi rankkaa”. Voihan se olla, että elimistö tottuu niihin päiväuniin pikkuhiljaa, ois varmaan parempi lähteä aina jonnekkin evakkoon kotoa, kun päikkärivaara iskee, haha! Bixu on sairaana vielä kaikenlisäksi, niin oon joutunut vahtimaan sitä aamusta asti.  
Laskin, että viime viikolla tuli käveltyä ja juostua yhteensä 38km, joten nyt pidän pari päivää paussia. Tai no jos sitä illalla jaksaisi reippailemaan.. 🙂

Söin äsken lounasta, kokosin lähinnä kaikkea mitä kaapista sattui löytymään; avokadoa, raejuustoa, broilerin maustamaton ohutleikkele ja halloumi-juustoa, nami!! Pakko ehkä illalla napostella toi loppu paketti halloumista parempiin suihin 😀
Mutta nyt (kauneus)unille (ihan vain pienille), en millään jaksa nimittäin keittää kahvia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.