Alekoodeja Yves Rocherille ja Sokokselle!

Muistuttaisin kiinnostuneille vielä tänään päättyvistä alekoodeista Yves Rocherille ja Sokoksen kauneuden verkkokauppaan! Pistin kuukausi sitten oman tilaukseni menemään Yvesille ja tajusin, etten ole ehtinyt pakettia täällä vielä laisinkaan esitellä. Harmittaa jälkeenpäin, etten tajunnut jo tuolloin tilata korkeampaa suojakerrointa reissuun !!

Tilaukseen lähtivät siis allaolevat tuotteet:

1. Meikkigeeli – Sunkissed effect
Luonnonkaunis, aurinkoinen väri Kuin auringon hehku ihollasi! Läpikuultava meikkigeeli antaa kasvoillesi upean tasaisen ja kimmeltävän pronssin hehkun. Kevyt koostumus asettuu iholle kauniisti ja tasaisesti rajoja jättämättä. Gardenian kukkien uute kosteuttaa ihoa ja jättää sille hennon ja miellyttävän tuoksun.

2. 3 in 1 Kosteuttava emulsio auringonoton jälkeen
Kosteuta ihoa ja kaunista rusketusta auringonoton jälkeen Hoida kesäihoa emusiolla, joka kosteuttaa ihoa ja parantaa rusketuksen kestoa. Aloe vera tekee ihosta sileän ja pehmeän, kaunistaa rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sopii sekä kasvoille että vartalolle. Testattu ihotautilääkärin valvonnassa. (Otin tästä tummemman sävyn!!) Tuotteen +: Kesäinen gardenian kukkien tuoksu.

3. Tehokas aurinkoemulsio SK 6
Syvää rusketusta ja kosteutta iholle Miellyttävän sulava emulsio, joka korostaa tumman ihon rusketusta. Tehokas aurinkoemulsio SK 6 (suojakerroin 6) edistää syvää ja hehkuvaa rusketusta sekä kosteuttaa ihoa.

4. Kasvovoide iän merkkejä vastaan auringonoton jälkeen
Helli kasvojasi monipuolisesti vaikuttavalla voiteella, joka viilentää ja kosteuttaa ihoa sekä ehkäisee iän merkkejä. Täyteläinen voide pehmentää ja raikastaa ihoa, silottaa ryppyjä ja juonteita. Se saa myös rusketuksesi kestämään kauemmin. Tuotteen +: Sopii myös kasvonaamioksi.

5. Perinteinen Monoï-öljy
Tahitin kaunotarten salainen ase Tahitin kaunotarten salainen ase Öljyssä on 50 % aitoa tahitilaista monoï-öljyä. Riittoisa ja tuoksuva öljy on luonnollinen kesätuote kauneudenhoitoon. Öljyä voi käyttää sekä ennen auringonottoa että sen jälkeen ja se on omiaan tummahkolle tai aurinkoon tottuneelle iholle. Öljy tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät, ravitsee ihoa ja saa rusketuksen hehkumaan. + : Eksoottinen tuoksu säteilee auringon lämpöä. Pehmentävä koostumus tekee ihmeitä kiillottomille ja kuiville hiuksille. Perinteinen Monoï-öljy ei sisällä auringonsuojaa.

Kävin jälkeenpäin ostamassa Sokokselta kotoa jo valmiiksi löytyvän sk20:nen lisäksi vielä Piz Buinin rusketusta tehostavan aurinkorasvan sk15! Lueskelin siellä kaupassa tämän tuoteselostetta ja olin ihan myyty. En vain pääse yli näistä rusketusjutuista 😀

 Tuota Bronze-kuivaöljyä mulle suositteli itseasiassa eräs lukija, mutten vielä raaskinut sitä ostaa, kun on tullut lähiaikoina taas hamstrattua noita öljyjä vähän yli tarpeenkin ;D Tuo aurinkorasva näytti olevan tarjouksessakin ainakin tuolla verkossa, muistaakseni maksoin kaupassa ihan normaalihinnan itse, möö! Piz Buinit täällä!
Mutta niihin alekoodeihin:

 Sokoksen kauneuden verkkokaupan alekoodi:
SOKOSALE2012 antaa -15% alennuksen kaikista tilauksista Sokoksen kauneuden verkkokaupasta. Koodi on vielä tänään 31.7.2012! Sokkarille tästä!

Yves Rocherin alekoodi: 
Koodilla OFFER 20% alennus ostaessasi vähintään 3 tuotetta ja koodilla OFFER5 30% alennus ostaessasi vähintään 5 tuotetta Yves Rocherilta. Koodit ovat siis voimass vielä tänään  31.7. Yvesille tästä!

2 vastausta artikkeliin “Alekoodeja Yves Rocherille ja Sokokselle!”

  1. JUST tein tilauksen Sokokselle 😀 Tosin tilasin vaan Lorealin BB-voiteen et ehkä kestän tän reilu euron menetyksen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.