Auringossa <3

On tää Bloggerin appsi vaan paras! Miksen ollut aiemmin hokassut tätä, vaan oon pari vuotta tuskaillut sen sähköpostijulkaisun kanssa. Jokatapauksessa live-terkkuja aurinkoviltiltä! 😉

7 vastausta artikkeliin “Auringossa <3”

 1. Mä en vaan kestä ku oot aina niin hyvännäkönen 😀
  Näköjään pisamat, rusketus, valkoiset hampaat + vaalee tukka on erittäin toimiva yhdistelmä, harmi vaan kun mulle ei oikeen pisamia tule.. Voiskohan niitä piirtää ite haha.. (toi oli sit vitsi)
  ps. kuin usein käytät neulashia, siis käytätkö nykyään silleen kuuriluontoisesti? mietin vaan ku näyttää että nyt alkaa mulla hävitä taas pituus ripsistä:( sori jos tää kysymys on tullu monta kertaa, oon nyt laiska hakeen vastausta 😀

  1. No nyt kyllä juksaat 😀 Ja siis HEI!!! Mä muistan joskus yli 10v sitten kun Lancomella oli ihan OIKEASTI semmonen pisamakynä, et ei toi ollut ihan hatusta heitetty idea! http://4.bp.blogspot.com/_EcAJHCnQRwk/TL7MQ3KOKjI/AAAAAAAAMD8/qCvbg0ZCSO0/s1600/IMG_5759.jpg 😀 hitsi kun en löytänyt enempää tietoa tosta netistä ! Ja joo käytän neukkaria kuuriluontoisesti, nyt oon laittanut jokatoinen tai jokakolmas ilta "ylläpitämään" ripsiä 🙂

 2. Bloggerin Apps oli eka minkä laitoin iPhoneen :D. En oo sitä hirveän monta kertaa käyttänyt, mutta joskus oli ihan pakko kokeilla sitä :).

 3. <3 tennispallo viekussa. 🙂 Säähän oot ruskettunu Suomen ihmekesässä, vau! Vai ootko käyttäny vippaskonsteja? ..Terkkuja Jenkeistä! Jetlagissä kotona kuukauden reissun jälkeen, tili ja takki tyhjänä. Hii!

  1. jooo <3 En oo sortunut vippaskonsteihin, muuten vaan ollut koko ajan epätoivoisesti kädet ojossa heti kun aurinko on pilkistänyt ;D Uiiii ja kiitos terkuista, mäkin haluan jenkkeihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.