Perjantai Iineksen kanssa

Nyt olisi ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan ”Päivä Iineksen kanssa”-postausta! Oon ollut tosi huono näiden kanssa viimeisen vuoden aikana, jotenkin aina unohtuu kesken päivän koko homma ja sitä rataa..

Nyt palataan kuitenkin viime perjantaihin..

8:00

Nousen ylös kasin maissa, pistän nappia painamalla kaksi (isoa) kuppia lattea tulemaan ja lähden
koiran kanssa aamulenkillä sillä aikaa, kun kahvi vähän jäähtyy..
8:20
Nettailen, juon kahvia, luen sähköpostit, uutiset, julkaisen kommentit..
9:00
Päätän, että tarvitsen vielä kaksi megamukillista lattea, joten semmoiset tulille!
Samalla hurautan aamupalaksi lempparismoothien, mangoa, kiwiä, rahkaa ja maitoa, nami 🙂
Tässä välissä vielä vähän lisää datausta..
Bixuakin näköjään vielä väsytti 🙂
10:30

Lähdetään puistoon ottamaan aurinkoa ja heittelemään palloa..

Arskat Glitteristä joskus ehkä 3v sitten, oon vasta nyt kaivanut noi kaapin perukoilta ja ottanut käyttöön! 😀 Taitaa muutenkin olla lähestulkoon kaikki aurinkolasit mun Ray Banejä lukuunottamatta Glitteristä, hyvin palvelevat vuodesta toiseen!
Mun neongeelit ovat jo vähän alkaneet haalistua auringossa ;(

Sain muuten tuon Honey Bronze-kuivaöljyn synttärilahjaksi ystäväporukalta siinä The Body Shopin setissä! Kyseessä on semmoinen heleyttävä hohtoöljy (jos noin voi sanoa…), joka antaa iholle semmoisen ihanan kultaisen hehkun. Vähän kun heleyttäjää kropalle 😀 Kyllä kelpaa nyt kesällä sivellä tota säärille, kun lähtee ihmisten ilmoille haha!
Puistossa vierähti pari tuntia, sitten kotiin vähän siistiytymään treffejä varten..
13:30

Vähän meikkiä naamaan, (ryppyiset) vaatteet päälle, lainetta latvoihin ja menoksi!
Tää on Ruotsin ajassa vielä, näköjään kello oli tossa vaiheessa jo 2, kun aloin tehdä lähtöä 😀
14:20
Odottamassa parasta ratikkaa, 3B:tä 😀
14:45

Emppu käy vielä pikaiseen kotona ennen meidän treffejä, jonka aikana ehdin tehdä tuhojani Sokoksen kemppaosastolla.. Mua ei ihan oikeasti sais päästää noihin paikkoihin!!! Saa nähdä mitä siellä Barcelonan rusketushyllyillä ja kemppaosastoilla tapahtuu.
Kyllähän sieltä lähti matkaan taas yhtä sun toista.. Mutta ihan rehellisesti, ainut heräteostos oli uusi detox-kuuri, muut oli ihan oikeasti ostoslistalla. Uusi hammasharja (että voin ottaa vanhan matkalle ja jättää sinne :D), aurinkorasvaa, kaksia aurinkokapseleita, dödö, biotiinia..

15:00
Nähdään Empun kanssa kampissa ja suunnataan sushi-lounaalle Sushibar+Wineen Empun suosituksesta.. Oli kyllä joka pennin arvoista, namii!
Lounaan jälkeen kävellään ympäriinsä, poiketaan mm. Nina’silla (jossa rakastuin yhteen laukkuun niin palavasti, että skippasin eilenKIN mun Tukholmaan lähdön, että voin laittaa jokaisen ylimääräisen pennin säästöön!),  Dieselillä, Mangossa ja Zarassa. Zarasta lähti mukaan uusi työblazer ja vielä parempi versio siitä parkasta, jota oon jahdannut joka hiton Zarasta nyt 2kk! JEEE! Kuvaa tulossa myöhemmin 🙂
Oonkin joskus tainnut mainita täällä mun ”kaksoissiskosta”. Tutustuttiin Empun kanssa reilu vuosi sitten yhteisen ystävän Ronjan kautta, jolta oltiin molemmat jo pari vuotta kuultu toisistamme ja siitä, kuinka ensinnäkin ollaan aivan samannäköisiä, rakastetaan samoja asioita ja ollaan molemmat ihan samanlaisia hömppiä.

Vuosi sitten keväällä (vai onkohan siitä kauemmin, hmmm) tutustuttiin sitten vihdoin toisiimme ensin Facen välityksellä ja mua hämmästyttää vieläkin, miten samanlainen joku ihminen voi olla! Meidän syntymäpäivillä on tasan viikon ero, molemmilla pisamia, molemmat rakastetaan samoja merkkejä, samoja värejä, samoja lomakohteita, samaa musiikkia, ollaan samaa mieltä pelottavan monista asioista, jos meillä ei sattumoisin ole jotain samaa (kuten satamiljoonaa asiaa aina iPhonesta LV:n azuriin), niin ainakin toinen toivoo juuri sitä, mitä toisella on. Kuulostaapa nyt itse tän tekstin lukiessa todella pinnalliselta nämä kymmenen riviä tästä aiheesta, mutta toivottavasti saitte jotain selkoa 😀 Jotenkin hankala selittää. Ronja sanoi meitä toistemme kaksoisolennoiksi jo ennenkö oltiin koskaan edes nähty, hahah!

17:00 (noin)

Törmätään Rauttiksella tuttuun ja saadaan mukaan vitskuvedet! 😉 Sitten ratikalla kotiin..
Puran nopsaa ostokset..
Noin klo 18:00
Lenkkivaatteet päälle, ulos koiran ja Empun kanssa reippailemaan! 🙂
Ja 11km tuli yhteensä powerwalkkailtua, kotona olin joskus vähän ennen kahdeksaa..
Tähän loppui mun kuvamatsku, mutta lenkin jälkeen söin luonnollisesti iltapalan ja uni tuli jo klo22 maissa. Että semmoinen perjantai! 😀

Ja ps. Huomenna niitä toivottuja alekoodeja IsoSmileen, joten stay tuned!

13 vastausta artikkeliin “Perjantai Iineksen kanssa”

 1. Ootko käyttäny IsoSmilen tuotteita ? 🙂 Oon miettiny, et kokeilisin, mutta en oo vielä uskaltanu.. Esim. niitä liuskavalkaisua mikä kestää öö oliko viikon ajan 30 min päivässä?
  ~Mari~

  1. Juu oon käyttänyt melkeinpä niitä kaikkia liuskoja, ostanut Jenkeistä tai tilannut IsoSmilesta, nyt oon kuitenkin lähinnä sitä hammastahnaa käyttänyt kun on jo tarpeeksi vaaleat hampit! 🙂 Mutta tosiaan 3v kokemuksella voin lämpimästi suositella!

  2. Eli liuskat taidan tilaa 🙂 Onko ne ihan helppokäyttöisiä, että ei voi mennä pieleen ? 😀 Hmm, niin ja kun tilaa niin voiko maksaa laskulla vai toimiiko maksaminen nettipankissa ? Ja tykkkään sun blogista, IHANA 🙂 hyvää kesää!
   ~Mari~

 2. Hei ihana Iines! 🙂

  Mulla ois yks kysymys koskien noita IsoSmilen valkaisuliuskoja, toivottavasti osaat auttaa. 😀 Ostin jo viime kesän puolella sellaisen paketin (oisko ollu advanced level, en jaksa tarkistaa:D), ja sen takana lukee näin: "Best to use by 2012". Osaatko sanoa tarkoittaako tuo, että liuskat olisi hyvä käyttää vuoteen 2012 mennessä, vai vuoden 2012 aikana? Mitenköhän nopeasti ne pilaantuvat? 😀

  Hah, hyvät ongelmat mulla… Mutta yrittänyttä ei laiteta. 🙂

  Kivaa kesää <3

  1. Moikka! 🙂 Hmm mä en ole itseasiassa koskaan katsonut noita parasta ennen-merkintöjä omista liuskoista, mutta en usko että se teho ihan päivän päälle on, kai toi on että parasta ennen 2012 tai sen tienoilla! Mutta eri asia tietty jos olisivat joltain vuodelta 2005 🙂 enintään ehkä se liimateho heikkenee, jos on vuosikausia vanhat, en usko että tuolla on mitään merkitystä 🙂 Mä ainakin käytän edelleen ihan ikivanhoja liuskoja viime vuodelta!

   Ihanaa kesän jatkoa sulle myös <3

 3. Ja minäku luulin että mie juon sikana kahvia 😛 Hei, tuosta Bixusta. Onko sinulla täällä paljonkin postauksia siitä.. esittelyitä, juttuja..? Mulla on totaalipaha koirakuume, ja ihastun koko ajan enemmän ja enemmän sinu Bixuun. Tiedä vaikka villis ois munkin tuleva koiruus <3 Jos jaksat, vinkkaa Bixu aiheisia linkkejä täältä sun sivulta. 🙂

 4. Kysymykseni ei liity tähän postaukseen mutta.. Otin kylmäkeratiini pidennykset reilu viikko sitten. Itselläni irtoaa aivan järkyttävät määrät hiuksia päivittäin. Onko sulla tälläista? Ja miten itselläs muuten nuo hiukset on asettunut? Ovatko pörröiset ellei suorista?
  Mulla on aiemmin ollu sinetti- ja teippipidennykset eikä ikinä oo hiuksia irronnua noin valtavia määriä. Soitin kampaajalle, joka laittoi pidennyksen, ja hän lupasi "korjata" näitä, mutta en odota mitään ihmeitä. Harmittaa kaiken kaikkiaan..
  Pidän muuten blogistasi paljon!

  1. Hmmm en ole kyllä huomannut mitenkään erityisemmin hiusta irtoavan, tai siis verrattuna teippeihin tai hiusnauhaan. Mutta maalaisjärjellä pähkäilin, että kun kyseessä on kuitenkin irtohiusta, mikä ei ole ommeltu kiinni mihinkään kuten teipeissä tai hiusnauhassa, niin onko se sitten luonnollista että ne kiinnittymättömät alussa irtoavat? Ainakin mulla siinä laitossa pöllysi se hius ihan kiitettävästi kun se on aivan semmoista irtonaista 😀 Ja joo on pörröiset jossei suorista! Mutta omalla kohdalla tämä on positiivinen yllätys, koska oma hius on juuri melkeinpä samanlainen, niin asettuu paremmin, pidennyshiuksia on aiemmin joutunut aina "taivuttelemaan" usemman viikon, onneksi näitä ei tarvitse! Mutta raportoi toki miten käy ja loppuuko hiustenlähtö! Ja kiitos kovasti, mukava että tykkäät höpinöitäni lukea, mukavaa kesän jatkoa! 🙂

 5. Nyt on hiuksia korjattu. Unohdin viimeksi mainita, että hiuksia siis lähti ihan kiinnityskohtineen.. sen vuoksi hiustenlähtö olikin melkoista.
  Mutta korjauksessa tosiaan hiuksia laitettiin lisää. Kampaajani oli ottanut yhteyttä paikkaan josta hiukset sekä kiinnitysaine oli tilattu. Kiinnitysaine on ollut viallista, josta hiustenlähtö johtui.
  Nyt toivoin, että nämä loput hiukset pysyisi päässä!
  Hauskaa lomaa!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.