Kemppaosastolla..

Sokkarilta lähti viime viikolla matkaan tosiaan jos mimmoista ostosta.. 

Vivisanteista oli tarjous, jolla sai jonkun aurinkosuihkeen kaupanpäälle tuon tuplapakkauksen ostajalle, joten varastoon niitä siis! Maxosolit oli myöskin loppu, joten uutta varastoon. Noi on edelleen hinta-laatusuhteeltaan aivan ehdottomasti parhaimmat karoteenitabletit, beetakaroteenia on se 25mg ja hintaakin alle 15e, kun useimmissa samanhintaisissa valmisteissa on itse beetakaroteenia se 6mg. Oon syönyt näit jo niin kauan, että multa on aivan turha enää edes kysyä näiden toimivuudesta 😀 Mun mielipide on tällä hetkellä se, että oon suhteellisen kalpea, eikä väri meinaa tarttua vaikka kuinka lojuisi auringossa, mutta mulle yritetään kyllä kovasti takoa päähän sitä, että tää harhaluulo on ihan korvien välissä ja että olen vaan ehtinyt sokaistua sille omalle värille.. No miten vaan, silti näitä edelleen syödään. Vivisantessahan on mukana myös jotain ihoa suojaavia, sekä ennenaikaista vanhenemista ja ryppyjä ehkäiseviä ainesosia, minkä vuoksi hinta on vähän korkeampi, vaikka itse karoteenipitoisuus pienempi. Siksi tankataan molempia 😀
Aurinkorasvaa kasvoille reissuun, ja tuo Piz Buin josta jo mainitsinkin. 
Nyt tulee niiin totaalisen blond moment…. luulin ostaneeni ton Lumenen vartalovoiteen, mutta
aloin just katsoa tätä kuvaa,ja vai että ”virkistävä suihkugeeli”, WTF?! VOIEI!! 😀

Vois vissiin koittaa keskittyä siellä kaupassa vähän muuhunkin kun niihin tarjouslaareihin, hahah!!
Kelpaiskohan toi poikkikselle..
Biotiini oli myös loppu. En ymmärrä miten kaikki mahdollinen voi loppua aina juuri samaan aikaan. Tosta Biotiini Strongista olen myös joskus aikaisemmin kirjoitellut täällä ja se sisältää siis huimat määrät enemmän biotiinia niihin pilipali Piimaxeihin verrattuna, joten jos haluaa oikeasti Biotiini-tabletteja, niin suosittelen noita! Sama pitoisuus biotiinia kun Biorionissa, mutta lisänä vielä sinkki, joka on myös edistää hiusten ja kynsien kasvua 🙂
Ja lemppari-yövoide oli myös tarjouksessa, joten jemmaan!

Ja uusi detox-kuuri! Tätä takana nyt viisi päivää ja aikalailla samat vaikutukset huomaan tähän mennessä, kun niistä Method Draineista, joita olen aiemmin käyttänyt. Vessassa saa juosta siis useammin ja aineenvaihdunta on kiihtynyt, tuosta rasvaa polttavasta ja virkistävästä vaikutuksesta nyt en voi oikein sanoa mitään. En ainakaan ole näiden viiden päivän aikana kovin täysissä energioissakaan ollut verrattuna aikaisempaan. Mutta kai tuo enimmät moskat poistaa! Maku ei ole muuten yhtä hyvä tässä, kun Method Drainen omena! 🙁

4 vastausta artikkeliin “Kemppaosastolla..”

  1. Onko sulla kokemusta Priorinista? Oon syönyt sitä nyt noin puoli vuotta ja huomannut kyllä kasvunopeudessa jotain eroa, mutta nyt kun näin tuon sun mainostaman Biotiini Strongin, rupesin huvikseni googlailemaan noita biotiinimääriä ja huomasin, että Priorinissa ei olisi ollenkaan biotiinia?? Vai enkö vain osaa lukea noita tuoteselosteita.. Pitäisiköhän tässä sitten ruveta syömään Priorinin rinnalla tuota Biotiini Strongia..

    1. Joo on syönyt Priorinia pari vuotta aina kuuriluontoisesti, tälläkin hetkellä. Ja joo siinähän ei ole biotiinia, minkä vuoksi syön rinnalla noita biotiinitabletteja ja kalaöljykapseleita. Priorinissahan on vaikuttava aine joku hirssiuute ja joku proteiini, joskus olen niitä tutkinut. Ja ollut siis tosiaan siihenkin tyytyväinen, mutta keväällä aloitin syömään ohella muitakin ja hiukset ovat kyllä omaan silmään vahvistuneet! Tai siis tuo tyvi, joka tässä välissä on ehtinyt kasvaa 🙂

  2. Nyt oli ihan pakko kommentoida, että mulle kävi tismalleen samalla tavalla ton Lumenen suihkugeelin kanssa!!! Luulin ostaneeni Sokkarilta vartalorasvaa ja vasta kotona huomasin, että oon ostanut just ton saman suihkugeelin :D. Mä luulen, et oon lukenu purkista vaan "moisturizing" ja kiikuttanut sen kassalle… Ja mä en oo ees blondi! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.