Keskiviikko 1

Sain maanantaina patistettua itseni ulkoilemaan päikkäreiden jälkeen, ihan vain maanantain kunniaksi! 😉 Alunperin oli tarkoitus vetää joku ihan pieni reipas kävely, mutta jotain tapahtui ja olin jo juoksemassa kohti Keskuspuistoa. Ensin ajattelin, että juoksen 5km ja kävelen reippaasti takaisin, mutta lopulta juoksin koko reilun 11km matkan, vaikka jalat oli aamulla tehdyistä kyykyistä vähän hellinä, eikä vauhti kovin kovaa ollutkaan. Mutta olo sen jälkeen oli niin fantastinen! Vähän kuntopiiriä käsipainoilla ja kylmään suihkuun, ei olisi voinut päivä paremmin päättyä 🙂
Noiden kyykkyjen seurauksena onkin ollut nyt pari päivää jalat kohtuu kipeät ja pelkkä portaiden laskeminen ja nousukin näyttää niin ankkamaisen typerältä 😀 Vähän kun olisi käynyt ensimmäistä kertaa ikinä pumpissa tai sitä rataa. Tuppaan välillä vähän unohtamaan, etten ole hetkeen kunnolla tehnyt lihaskuntoa ja että tulisi ehkä aloittaa vähän rauhallisemmin..
Mutta nyt hammaslääkäriin hopi, hopi!!

15 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 1”

 1. Ei ketään kiinnosta noi urheiluappsit:D Turhaan laitat niitä tänne blogiin…

  1. Voivoi, juuri sen vuoksi niitä juuri tänne latailenkin, kun juoksujuttuja nimenomaan pyydetään. Mielipiteensä kullakin, voisin tietty itse sanoa, että turhaan laitat tuommoisia kommentteja..

  2. täältä ainakin löytyy yksi jota kiinostaa! heti tuli itsellekin mieli lähteä lenkille(-: tykkään iines sun blogista kauheesti, oot niin ihana ja mukavan oloinen!(-: hauskaa iltaa sinne!(-:

 2. Just kiva, että laitat noita juoksusysteemejö tänne 🙂 Lisää vaan! ja oot niin nättimys <3 Mukavaa päivää!

 3. Heippa Iines, oisin kysyny sun näkemyksiä kelloista, vaikka tää postaus ei niitä koskekaan…minkä merkin rosekultaiset kellot susta kestää parhaiten? Ostin Guessin rosekultaisen kellon ja sen väri kului jostain kohdista kokonaan pois jo parin viikon käytön jälkeen! Nyyh. Nyt siis mietin, et minkälaisia kokemuksia sulla on Korsin tai Marc Jacobsin kellojen kultauksista, kestääkö ne susta ihan ok?

  1. mun kors on ainaki ollu tosi hyvä, kultaukset on kestäny tosi hyvin(:

  2. Tarkoitatko siis pelkästään rosekultaisia kelloja? Niitä mulla on ollut vain kaksi Korsia, toisen myin pois, mutta toisesta on kyllä kulunut palojen välistä hieman se kultaus, tai oikeastaan tummentunut 🙁 Yksi on noita Marc Jacobseja, tuo keltakultainen ja siinä on pysynyt metalli todella hyvin, en ole kyllä tosiaan sitä kovin paljoa kyllä käyttänytkään. Mutta kaikenkaikkiaan ehkä parhaiten Guesseissä pysynyt kyllä väri, koska niistä on kaikkein pisin, vuosien käyttökokemus! 🙂 Suosittelen, että teet Guessille/ostopaikkaan reklaa, ikäväähän tuommoinen on!! Kyllähän sen pinnan pitäisi enemmän kun pari viikkoa kestää!

  3. Kiitos kokemusten jakamisesta :). Ehkä meen sitten Korsilla tai Jacobsilla seuraavaks, varsinki jälkimmäisellä tulee suorastaan runsaudenpula kun nitä malleja on tällä hetkellä niin ihania. Kiikutin Guessin takaisin liikkeeseen ja sain hyvityksen ilman mitään ongelmia!

 4. Just parhaita nää juoksu- ja liikkajutut! Ite kävin kanssa just lenkillä ja ajattelin vaan kävellä jonkun pikkulenkin ja sit lopulta vetäsin 14 kilsan kävely/juoksulenkin 😀

  Tilasin myös sun innoittamana noi crestin liuskat ja tahnan 😉 liuskoja oon käyttäny aikaisemminkin mut toi tahna on ihan uus tuttavuus! Nyt vaan sormet ristissä ettei jää tulliin 😀

  1. Oho 14km!! 😀 Hitsi mulla on niin juntturassa jalat, etten sitten olekaan ton ahkeran maanantain jälkeen jaksanut juoksemassa käydä, mööh! Noi tahnat on kyllä aivan best! Just eilen kysyi hammaslääkäri, että miks mun hampaat on niin valkoiset 😀

 5. Liikunta ja etenkin nää sun juoksujutut jaksaa aina kiinnostaa. Oot kyllä huippu reipas Iines kun liikut noin hitsin paljon!

  Kaikilla om on oma maku niinkuin varmaan jokainen tietää, ite en tykkää siitä, kun noin kymmenessä blogissa mainostetaan samaan aikaan jtn alekoodia millä saa 2% alennuksen, skippaan aina suosiolla ne postaukset. Vaikka niitä tulee välillä, ei se tee blogista huonompaa7tylsempää jne. 🙂

  1. Hahah, no pysyisikin tää tahti päällä! nyt harmittaa kun on ollut kyykkyjen takia niin jumissa jalat, etten oo voinut juosta taas moneen päivään ;( Ja tosiaan, kaikkea sisältöä nyt ei voikkaan tehdä jokaista ihmistä kiinnostavaksi, joten jos joku postaus ei itseään miellytä, niin musta ei ole kovin monimutkaista sitten vain rullata sen ohi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.